Bu videodan bana hayır gelir mi sizce

change forever

Yasaklanmış
öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bugün size bi video linki verecem sizce bu videonun bana faydası olur mu ya da kanalım ilerler mi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

link : http://goo.gl/yS3Uce

bu arada kanalıma abone olmak tamamen ücretsizdir :D

videodan değilde kanaldan sana hayır gelmez, eksik çok

küçük resimler
başlık açıklama
kamera çok oynuyor ve ışık sorunu var

bunlar değişmeli bir de çok dislike alıyosun onu anlamadım

Dostum eğer öneriye açıksan:

1-) Kanaldaki çoğu video sırf diğer youtuberlara ayak uydurmak için yapılmış. Tavsiyem kendi sevdiğiniz işleri yapın. Sırf A kanalı B kanalı challange videoları yapıyor diye siz de yapmayın.

2-) Yorumlarda sizinle dalga geçenlerle polemiğe girmeyin. Unutmayın bu onların terbiyesizliği.

3-) Bana kalırsa kanalınıza yeni bir başlangıç yapın. Dediğim gibi yapmaktan eğlendiğiniz şeylerle ilgili videolar üretin. Makarna yerken videoya çekmek hoşunuza gidiyorsa onu yapmaya devam edebilirsiniz.

Kolay gelsin. :)

Dostum eğer öneriye açıksan:

1-) Kanaldaki çoğu video sırf diğer youtuberlara ayak uydurmak için yapılmış. Tavsiyem kendi sevdiğiniz işleri yapın. Sırf A kanalı B kanalı challange videoları yapıyor diye siz de yapmayın.

2-) Yorumlarda sizinle dalga geçenlerle polemiğe girmeyin. Unutmayın bu onların terbiyesizliği.

3-) Bana kalırsa kanalınıza yeni bir başlangıç yapın. Dediğim gibi yapmaktan eğlendiğiniz şeylerle ilgili videolar üretin. Makarna yerken videoya çekmek hoşunuza gidiyorsa onu yapmaya devam edebilirsiniz.

Kolay gelsin. :)

Nasıl yani sürekli makarna mı yiyelim yoksa sırf yemek yeme videoları mı çekelim :D

hayrı mayrı geçtim gece gece karnım acıktı

Ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onu yapın.

Gezmeyi mi seviyorsunuz? Çıkın gezin onlarla alakalı video yapın. Kitap okumayı, film izlemeyi mi seviyorsunuz? Onlarla ilgili videolar yapın.

Sırf başkaları cezalı bilmem ne challange videoları çekiyor diye o formatta videolar çekmeyin demeye çalışıyorum.

Ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onu yapın.

Gezmeyi mi seviyorsunuz? Çıkın gezin onlarla alakalı video yapın. Kitap okumayı, film izlemeyi mi seviyorsunuz? Onlarla ilgili videolar yapın.

Sırf başkaları cezalı bilmem ne challange videoları çekiyor diye o formatta videolar çekmeyin demeye çalışıyorum.

Tamam anladım şimdi ne demek istediğini mesela ben makarna yeme kapışması bizim fikrimizdi yani işk biz yaptık sonra millet de yapmaya başladı

Kardesim videolarin cok kalitesiz eger bu iste yukselmek istiyorsan en oncelikle kendine kamera tripod gibi ekipmanlari almani tavsiye ederim, bu sekilde cok zor

Kardesim videolarin cok kalitesiz eger bu iste yukselmek istiyorsan en oncelikle kendine kamera tripod gibi ekipmanlari almani tavsiye ederim, bu sekilde cok zor

Kamera tripod var da arkaya fon aldım işte yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi eski videolarım acemilik zamanımızdı ondan video kalitesi dandik olmuş olabilir ama kendimi geliştiriyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri