Bu Videoları Hemen SİLİN !!!

beyto33

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar :

En başta söylüyorum bu konuyu açma sebebim siz arkadaşlarımın başı belaya girmemesi içinidir...içinizden biri çıkarda Siyaset yapma felan derse yeminime tüm kanlalrını uçururum

Beyler Başbakan ve bakanlara yapılmış gerçek veya sahte veya montaj ses kayıtları önemli değil yani ne olması paylaşan hesapların sahipleri hakkında yasal işlem başlatılmış olup bu kanalalrın sahiplerinini ıp ve mac adresleri yotube tarafından istenmiştir....

Sizde izlenim alayım diye paylaştıysanız hemen silin arkadşalar

kaynek : Tib, Ses Kayıtlarını Paylaşan Hesapların Peşinde Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

kesinlikle katılıyorum beyto hocam daha önceden sayısız defa uyarıldı bu konu hakkında herkes. aramızda yoktur umarım yükleyen

ben en başta söylemiştim. hiç gerek yok boşver oradan trilyon dakazansan bir bakmışsın ergenekona bağlayıp çeteden atmışlar içeri 15-20 yıl.

Beyto güzel bir konuya deginmişsin, aman ha dikkat edin yükleyen vs varsa gmailden silsin hatta.

Cok guzel bi noktaya degin,issiniz hocam. Zaten para kazanmak maksadiyla boyle bi riske kesinlikle girilmemesi lazim.ote yandan bu tarz patlasimlar hem oaylasana hemde milletimize buyuk zararlar wermekte.

yurtdışındakiler rahat tabii....
daha çok spamlayanların değil de ilk yükleyen başçalan ve haramzedelerin istenmiştir diye düşünüyorum ama risk almaya da değmez..

Beyto güzel bir konuya deginmişsin, aman ha dikkat edin yükleyen vs varsa gmailden silsin hatta.

aynen kardşeim gmaili dahi silin kanalı silin ne olur ne olmaz.....

ilgili kanallar : başcalan ve haramzedeler ama eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayın arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri