bu windows 7 neden ucuz?

41tlye win8.1 pro satıyo, nasıl 10 kat ucuz oluyo acaba. Üçkağıt olmadan bu fiyata imkansız.

Eskiyen ürünler daima değer kaybeder. Windows 7'nin üstüne 2 adet işletim sistemi çıktı. Bunun yanı sıra Windows 7'nin update'i Microsoft tarafından devre dışı bırakıldı.

Satıcı böyle düşünmüş olabilir mi olamaz mı bilemem ama fiyatlar daima oynuyor internet ortamında. Zaten orijinal ürün kullanan pek kimse yok Türkiye'de.

Eskiyen ürünler daima değer kaybeder. Windows 7'nin üstüne 2 adet işletim sistemi çıktı. Bunun yanı sıra Windows 7'nin update'i Microsoft tarafından devre dışı bırakıldı.

Satıcı böyle düşünmüş olabilir mi olamaz mı bilemem ama fiyatlar daima oynuyor internet ortamında. Zaten orijinal ürün kullanan pek kimse yok Türkiye'de.
win10pro yu 105 tlye satıyo. Ama sadece telefona key gönderiyomuş, bence o keyler bikaç hafta sonra çalışmaz.

Ne kadar update kalksada eskisede gözümde hep en iyi 7dir. Vardır bu işte bişi.

win10pro yu 105 tlye satıyo. Ama sadece telefona key gönderiyomuş, bence o keyler bikaç hafta sonra çalışmaz.

Ürün anahtarı göndermesi bir işe yaramaz. CD ve orijinal ürün kutusunu da isteyin böyle durumlarda. Zaten kişinin yaptığı iş internetten bulduğu ürün anahtarlarını dağıtmak. Ürün patladıktan sonra ara ki bulasın.

İlla Windows 10'a geçmek istiyorum diyen varsa Windows 8.1 muadilini kursun (Home, Professional, vs.) sonra CMD komutuyla davetiye istesin. Maksimum 5 dakika içinde Windows 10'a geçin daveti geliyor.

Ürün anahtarı göndermesi bir işe yaramaz. CD ve orijinal ürün kutusunu da isteyin böyle durumlarda. Zaten kişinin yaptığı iş internetten bulduğu ürün anahtarlarını dağıtmak. Ürün patladıktan sonra ara ki bulasın.

İlla Windows 10'a geçmek istiyorum diyen varsa Windows 8.1 muadilini kursun (Home, Professional, vs.) sonra CMD komutuyla davetiye istesin. Maksimum 5 dakika içinde Windows 10'a geçin daveti geliyor.
Hocam zaten win8.1de win10da aynı fiyat, değişen bişey olmuyo. Bunları satan adam cd yada kutu isteyince link veriyomuş ordan iso indirip kur diyomuş. Böyle yapınca yine bu satılan windows korsan olmuyomu acaba?

Hocam zaten win8.1de win10da aynı fiyat, değişen bişey olmuyo. Bunları satan adam cd yada kutu isteyince link veriyomuş ordan iso indirip kur diyomuş. Böyle yapınca yine bu satılan windows korsan olmuyomu acaba?

Korsan işte onu diyorum bende üstü kapalı :) .

Lisans varsa iso dosyasini microsoftun sitesindende indirebilirsiniz diye biliyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri