Bu yöntemle videolarınız dehşet izlenecek !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NWNA-Animater

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar yine yeni bir konu acarak sizlere yardımcı olmak istiyorum konumuz basit daha kolay yol ile videonuzu attığınız anda dehşet izletecek bir yöntem tabii bunun icin iyi bir internet bağlantı hızı ve yaklaşık 10 k abone veya 2-3k olabilir bunlar gerekiyor .

Yöntem basit yeni videonuzu canlı yayını kullanarak paylaşırsanız bildirimleri al bölümüne tıklamayanlara bile yayın bildirimi 6idecek böylelikle videonuz daha cok izlenmiş olacak :D

Ben denedim ve normalde dakikada 10 izlenme 6elirken yayın ile yapınca 30 saniyede 80 izlenme geldi tabii bu sizin kitlenize göre değişir ama bende işe yaradığına göre muhtemelen sizde de işe yarayacaktır :)

BU arada klavyede g harfi ve c'nin noktalısı calısmıyor.

Düzenleme ;
ben öyle anlamadım hocam

benim anladığım:

Videolarınızı normal yayınlamayın ilk önce canlı yayında yayınlayın video süresi bitince normal olarak yayınlayın.

Yani 10 dk lık bir video varsa o 10 dk lık videoyu canlı yayında yayınlayın daha sonra ''canlı yayını youtube da yayınla'' seçeniğini kullanın

Eğer böyleyse çook mantılı :)

Düzenleme 2 ;
Yok hocam canlı yayını yapınca o yayını video olarak atıyor kanala. Mesela canlı yayınını 10 bin kişi izledi. Video olarak kanalda kalıyor ve 10 bin izlenme olarak başlıyor

Son düzenleme:
hocam madem siz kullanıyorsunuz bari bi kazandıgınızın binde 1'i ile bi klavye alsaydın CryptoLanguage uzmanı gibi hissettim kendimi yaıznızı okurken :D

buraya bir "g" bırakayım lazım olursa kopyalarsınız hocam "G" bu da büyük :D
Yöntem için de teşekkürler

canlı yayın yaparak abone kasın, sonra videoyu yayınlayın demek istiyor.

'' yaklaşık 10 k veya 2-3k olabilir bunlar 6erekiyor '' demek;

ne demek ? :)

canlı yayın yaparak abone kasın, sonra videoyu yayınlayın demek istiyor.

ben öyle anlamadım hocam

benim anladığım:

Videolarınızı normal yayınlamayın ilk önce canlı yayında yayınlayın video süresi bitince normal olarak yayınlayın.

Yani 10 dk lık bir video varsa o 10 dk lık videoyu canlı yayında yayınlayın daha sonra ''canlı yayını youtube da yayınla'' seçeniğini kullanın

ben öyle anlamadım hocam

benim anladığım:

Aynen bu şekil :D

---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:34 ----------

'' yaklaşık 10 k veya 2-3k olabilir bunlar 6erekiyor '' demek;

ne demek ? :)

abone 6erekli :D

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:35 ----------

hocam madem siz kullanıyorsunuz bari bi kazandıgınızın binde 1'i ile bi klavye alsaydın CryptoLanguage uzmanı gibi hissettim kendimi yaıznızı okurken :D

1 6ün oldu bozulalı :D yeni bil6isayar alacam kazandığım parayla :d daha 1 6ün var kar6oya verilmesi icin :D

Her begeni bir G olsun bu kardeşimize. yardımcı olalım

Son düzenleme:
Aboneli kanalı bilmemde kaç kere denedim canlı yayından etkileşim alamadım.Millet nasıl abone kasıyorsa bu canlı yayından.Degil abone 2 saatlik videoyu 3 kişi bile izlemiyordu.Bir daha da canlı yapmam herhalde.

Canlı yayın bitince, youtube da yayınla seçeneği sunan bir program mı var.Neyse ben anlamadım sanırım yorgunluktan, sabah okurum.Youtube'da öyle bir seçenek yok.Canlı yayını yaparsınız biter.
Elinizde olan videoyu Canlı yayın yapın. Sonra bitince ''canlı yayını youtube da yayınla'' tıklayıp normal şekilde yayınlayın demek istedi sanırım. Videonuz 10dk ise 10 dk yayın yapın yani

Aboneli kanalı bilmemde kaç kere denedim canlı yayından etkileşim alamadım.Millet nasıl abone kasıyorsa bu canlı yayından.Degil abone 2 saatlik videoyu 3 kişi bile izlemiyordu.Bir daha da canlı yapmam herhalde.

Dediğim gibi kitleye göre değişir ama yinede önerilenlere çıkması için ilk 10 dakikada yeteri kadar trafiği almış olursunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri