Bu Zamanda Topluluk Yemiş Kanalı Ne Yapmalı?

Genç Makinacı

Kayıtlı Üye
Web sitesi
gencmakinaci.blogspot.com.tr
Arkadaşlar merhaba,

Bir az önce kanalımda bir videoya topluluk uyarısı gelmiş 17 Aralıkta, giriş yaptım videoyu sildim ve 51 videodan da 6 tane bıraktım sadece.

Kanalın para kazanması açık, 5 gündür kanalda para kazanma gitmemiş.

Kanalı yeni açmıştım ve bu ay pini yola çıkan bir adsenseye bağlamıştım. Hem kanal yeni hem adsense yeni. Günlük 80-100 TL arası bir rakam gelmekte.

Sizce ne yapmalı. 2. topluluk gelse para kazanma kapatılsa adsensede durum ne olur. Adsensenin ilk ve tek kanalı

Fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim.

bazen tek topluluktan bile kanal kapanabiliyor. sanslısın ve masallah diyeyim nazar degmesin. genelde forumda gordugum kadarıyla videoları gizliye alıyorlardı. daha tecrubeli arkadaslar birazdan yorumlarını bırakır.

bazen tek topluluktan bile kanal kapanabiliyor. sanslısın ve masallah diyeyim nazar degmesin. genelde forumda gordugum kadarıyla videoları gizliye alıyorlardı. daha tecrubeli arkadaslar birazdan yorumlarını bırakır.

Hocam videoları gizliye alırsam ay sonuna kadar 1000 TL gibi bir rakam da zararım olabilir içeride de 1400 gibi bir rakam birikti. 5 günde para kazanması gitmemiş kanalda nasıl bir risk var ayrıca telif veya 2. bir topluluk gelse kanalı direkt silsem adsensede durum ne olur? kafam çok karıştı :)

Hocam videoları gizliye alırsam ay sonuna kadar 1000 TL gibi bir rakam da zararım olabilir içeride de 1400 gibi bir rakam birikti. 5 günde para kazanması gitmemiş kanalda nasıl bir risk var ayrıca telif veya 2. bir topluluk gelse kanalı direkt silsem adsensede durum ne olur? kafam çok karıştı :)

diger videolarada topluluk gelebilir. gelirse kanal kapanır. dedigim gibi daha tecrubeli arkadaslar yaardımcı olacaklardır. ben olsam videoları komple silerdim sonrada kısmet derim. o videolaarıda yeni bi kanal acıp yuklerdim. sana kolay gelsin :D

diger videolarada topluluk gelebilir. gelirse kanal kapanır. dedigim gibi daha tecrubeli arkadaslar yaardımcı olacaklardır. ben olsam videoları komple silerdim sonrada kısmet derim. o videolaarıda yeni bi kanal acıp yuklerdim. sana kolay gelsin :D

Arkadaşlar tek topluluk uyarısı gelen kanalı 10 gün boyunca silmedim yılbaşında sildim. İlk defa ödeme alınacak bir adsenseye bağlamıştım. pini ve akbank ibanını girip bugün ödeme aldım. Kesinleşme de %19 olmuştu.

Yani herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Adsenseye sadece iş yerinde girdim.

Arkadaşlar tek topluluk uyarısı gelen kanalı 10 gün boyunca silmedim yılbaşında sildim. İlk defa ödeme alınacak bir adsenseye bağlamıştım. pini ve akbank ibanını girip bugün ödeme aldım. Kesinleşme de %19 olmuştu.

Yani herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Adsenseye sadece iş yerinde girdim.

hocam pin kac günde geldi?

Kanalı özele al 1 ihtar daha gelirse para kazanma gider dolayısıyla tüm kanalların pert olur

Son 4 ayda topluluk yiyen kanallarımın bağlı olduğu 6 adsenseden 5 ini kaybettim biri şans kaza dün sıyrıldı ve ödeme geldi şükür ki benim önerim şu zamanda böylesine bir riski göze almayın kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyin hocam kapatın gitsin kanalı 100₺ az para değil ama bu güne kadar kazandıklarınızın girmesinden iyi değil

kanalı çöp bir adsenseye bağla. yoksa diğer adsensedeki kanalların tamamı gümler kanalı silmek bir çözüm değil !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri