Buda Benim hikayem

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Sürekli arkadaşların başarı hikayelerini okuyorum çok hoşuma gidiyor ben niye yazmıyorum derken bugüne nasipmiş

ilk olarak 2010 da başlamıştım bu youtube işine ama ozaman ne bir form sitesi biliyorum ve youtube dan nasıl para kazanıldığını bilmiyorum motorum vardı sürekli videolar çekiyorduk (merak edenler için Honda cbr 600f) onları youtube a atmaya başladım günler geçti 1gün bi mesaj geldi videolarınızdan para kazanmak istermisiniz diye bende hemen evet yaptım 1 videon 10k ya ulaştığı zaman youtube sana teklif edio para kazan diye adsensen dede hiç beklemene gerek kalmio direk aktif oluyor herneyse adsenseye giriyorum hiç para yok 1 kuruş 2 kuruş bende facebook dan int cafelerden herkeze reklamlara tıklatiyodum kendim de tıklıyodum 3 4 günde 5 dolar para yaptım o şekil sonra adsensem banlandı :D hayallerim yıkıldı 2 ay sonra videolara baktım patlama yapmışlar 150k filan izlenen var aradan 3 sene geçti ve aklıma şöyle birşey geldi ben youtube a girerken napiyorum ne izliyorum sürekli youtube a ne yapmaya giriyorum sürekli izlemekten bana ne keyif veriyor dedim zaten 1 konu var benim için dedimki öyle birşey yapiyim ki videonun aynısı olmasın ama onun kadar iyi olsun kendim izlerken vay be diyim dedim ve işe koyuldum baştan çok amatör başladım ilk ay hiç kazanmadım video hazırladım 2. ay ytparayı gördüm google da birşeyler ararken vay be dedim böyle bir form mu varmış dedim ve okumaya başladım programlar öğrendim nasıl yapıo herkez ona baktım vay be dedim bu sayede videolarım gün geçtikce profesiyonelleşmeye başladı 2. ay 3 haneli aldım 3. ay da 3 haneli aldım 4. ayın 2. haftasında rihannanın şarkısını atiyim dedim çerçeveyi ondan önce bilmiodum dedim way be ozaman rihanayı çerçeveyle geçirirm dedim :D dünya engeli geldi bir kaç gün sonra kanalımın para kazanması gitti okadar kötü oldum ki nasıl çöktüm hemen yt paraya girdim bi arkadaş tam o gün paylaşmıştı para kazanması kapanan kanalları açma diye hemen bunu uyguladım ilkinde başarısız oldum 2. gün daha dikkatli yaptım ve oldu ama bütün videolarda para kazanmasında soru işareti çıktı sonra ünleme düştü hepsi ben çöktüm bittiğim gündü hemen yeni kanal açtım o sayfamdaki videoları biraz editliyerek başka kanala aktardım bu sefer videolarımı daha daha profesionel bir şekilde yapmaya başladım o ay 168tl para birikti bu ay alamicam para dedim üzüldüm bi baktım 218 kesinleşmiş yine paramı aldım o ay da 200 tl dile az gelio ama ozamanlar 200 tl benim için çok şeydi unv okuyorum ekstra bi 200 çok iyi geliyor videolarım gün geçtikce patlama yaptı geldik 5. aya ve çok iyi izleme aldım 4 haneli para aldım %65 kesinti ile 1000tl gitsede yinede iyi aldım artık videolarım güzel izleniyordu ve artık haftada 2 hafta bir video yükler oldum 6. ay 4 haneli aldım 5. ayın 2 katını aldım yine 1000 tl kesinti 7. ay da 6. ayda aldığım paranın 2 katını aldım nerdeyse 5 haneli alıyordum az kalmıştı 2500tl kesinti ve bu ayda güzel bi miktar alcam inşallah 3. aydır deli gibi kesintiye uğruyorum artık youtube un bana bi kıyak yapması lazım

arkadaşlar gerçekten uğraşın 3 4 ay sonra emeğinizin karşılığını gerçekten alırsınız yılmayın 2 kişiye yardım ettim 3 4 ay sonra 2 sininde videoları patladı arkadaşım geçen mesaj attı paralar yattı diye ve aralık ayını da şimdiden yaptım dedi 1000 tl si olmuş ilk defa para aldı 200tl ama adam birden videosu patladı aralıkta 1000tl alcak sadece pes etmeyin videolarınızı kendiniz hazırlayın benim kategoriyi yapan sadece 3 kişi var profesionel olarak biri de benim

gel gelelim aileme bi eskişehirli arkadaş vardı oda kendi hikayesini anlatmıştı onu 3 4 kez okudum onun gibi olmak istiyordum ve oldum annem sürekli olum boşver o işleri derslerine çalış biz sana para göndeririz babamda derslerini çalış çok uğraşma bilgisayarla diyordu şuan babam boş oturunca kızıyor video yüklesene niye oturuyosun diyor :D bunları duymak okadar güzel geliyor ki artık ayda 1 2 video yükliyorum onun haricinde oyun oyniyorum annem gelio youtube la uğraşmiyorsan bilgisayardan kalk diyo :D aileme çok faydam var unv okuyorum 3 aydır para göndermiyorlar herşeyimi karşılıyorum onlarda diyo sayende çok rahatladık diyor

arkadaşlar para insana okadar güven veriyor ki insan konuşabiliyor herşeyi yapabiliyorum artık kız arkadaşımın doğum gününe paris bileti alcam onu ayarliyorum şuan kendim ocakda hollandaya gitcem ailem orda türkiyede okuyorum başka arkadaşla 2. dönem vizelerden sonra maltaya gitcem herşey youtube sayesinde ve arkadaşlar şunu söyliyim gerçekten iyi para biriktiriyorum şubat mart gibi hollandadan gelincede motor alcam artık yaz geliyor 15 20bin tl arası onu aldıktan sonrada artık kendime bir işyeri açmak istiyorum ona para biriktircem

biraz uzun oldu ama ben kazanıyorum ve bazı şeyleri söylemem sizi teşvik etmek için sakın yanlış anlamayın yazım hataları içinde özür dilerim türkçem çok iyi değil

önümüzde kocaman havuz var içi altın dolu bitmiyor bunun içinden çatalın ucunla almayın emek harcayın ve karşılığını alacaksınız bundan emin olun belki 3 ay sürer belki 5 ama sonunda sizde emeğinizin karşılığını alacaksınız bundan emin olabilirsiniz

Son düzenleme:
Bugun hikayeler günü :) bende yazayım yarın bugun artık geç oldu :)

Hocam biraz entera basarak yazsaydın keske üşendim böyle okumaya :D

Bu işte gerçekten emek olmadan hiçbiryere gelinmiyor. Dışarıdaki insanlara sorsan hemen diyorlar ki bende gireyim 3 5 video atar kazanırım bende kendi reklamıma tıklarım kazanırım oh mis diyorlar ama öyle birşey olmadığını işin içerisine girdiklerinde anlıyorlar ve bırakıyorlar. Kazanamayan arkadaşlar bende ilk 3 4 ay kazanamadım denedim sürekli denedim cok şükür şuan fazla kazanamasamda kazanıyorum asla yılmayın pes etmeyin emin olun kazanacaksınız.Konu sahibininde başarılarının devamını diliyorum sende yılmamışsın ve kazanmışsın örnek alınacak kişilerdensin yolun acık olsun hocam.

Tebrikler sizlerin güzel hikayelerini okudukça ben çok mutlu oluyorum umarım daha fazla kazanırsınız hocam :)

Bu işte gerçekten emek olmadan hiçbiryere gelinmiyor. Dışarıdaki insanlara sorsan hemen diyorlar ki bende gireyim 3 5 video atar kazanırım bende kendi reklamıma tıklarım kazanırım oh mis diyorlar ama öyle birşey olmadığını işin içerisine girdiklerinde anlıyorlar ve bırakıyorlar. Kazanamayan arkadaşlar bende ilk 3 4 ay kazanamadım denedim sürekli denedim cok şükür şuan fazla kazanamasamda kazanıyorum asla yılmayın pes etmeyin emin olun kazanacaksınız.Konu sahibininde başarılarının devamını diliyorum sende yılmamışsın ve kazanmışsın örnek alınacak kişilerdensin yolun acık olsun hocam.

çok teşekkür ederim yılmayın devam edin sizde daha çok kazanıcaksınız birgün

ytpara hikayeler haftası :D sıra bizede gelecek anlatcaz kaçınılmaz son :D azmin emeğin sonu budur tebrikler

virgül imandandır. satır yakalyamıyoruz. bari virgül , paragraf kullanın .

Okumadım, roman gibi olmuş.
yokmu daha kısası?
:D

gel gelelim aileme bi eskişehirli arkadaş vardı oda kendi hikayesini anlatmıştı onu 3 4 kez okudum onun gibi olmak istiyordum ve oldum annem sürekli olum boşver o işleri derslerine çalış biz sana para göndeririz babamda derslerini çalış çok uğraşma bilgisayarla diyordu şuan babam boş oturunca kızıyor video yüklesene niye oturuyosun diyor bunları duymak okadar güzel geliyor ki artık ayda 1 2 video yükliyorum onun haricinde oyun oyniyorum annem gelio youtube la uğraşmiyorsan bilgisayardan kalk diyo aileme çok faydam var unv okuyorum 3 aydır para göndermiyorlar herşeyimi karşılıyorum onlarda diyo sayende çok rahatladık diyor
youtube la uğraşmiyorsan bilgisayardan kalk :D

Helal Olsun Emek verdin mi gerçekten kazanıyorsun saat 17:00 dan belli bir kategorideki videoları aradım taradım youtubenin altını üstüne getirdim yedek kanala tek tek attım eşleşen vermiyen leri seçip kayıt ettim bir nefes alayım diye foruma gireyim dedim pat senin konuyu gördün biraz daha iştahlan dım şimdi sıra videoları videoları geldi herkese bol kazançlar iyi forumlar hemen çıkış yapıyorum yoksa oyalanıyor insan

son bir haftadır o kadar boş işlerle uğraşıyom ki senin stiline bile taktım :D
neden cümleleri hep alt alta yazıyorsun :o

Kısa ve net yazdığım zaman öyle yazıyorum daha anlaşılır oluyor.
:D

Ne demiş Şebnem?
- Artık Kısa Cümleler Kuruyorum -
:cool:

Çok güzel bir hikaye Mutlu olmana sevindim. Benimse Devlete 6 hane borcum var, ondan kazandığım paraya sevinemiyorum bile.. :)

hocam kazanamıyorum yardım edin :D

sevdiğin şeyi yap kazanırsın bundan emin ol spam yapma forumda bazı arkadaşlar çizgi filmden kazanıyor sen yapma bazıları dizi koyuyor sen yapma vine yapanlar var onu da yapma kimsenin yapmadığını yapmaya çalış ben için 1 kategori vardı onu da yaptım herkezin düşüncesi farklı ama illaha sevdiğin birşey vardır sadece onun üstüne yoğunlaş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri