Buda Neyin Nesi!! Yine bir Topluluk ihtari

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BlackRam

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar,

hepiniz bilir yaniltici video icinde olmayan video kapak resmi koymak, alakasiz ve uzun aciklama girmek vs. fazla izlenme icin yapilan seylerden topluluk ihtari yiyoruz. Evet bunu biliyorum ve o yüzden bunlari yapmiyorum. Fakat yinede topluluk yedim :eek: Gelen mailde söyle...

Ekibimize, aşağıdaki videoların yanıltıcı küçük resimler kullandıkları bildirildi. Bu videolar incelendi ve görüntülemeleri artırmak amacıyla yanıltıcı açıklamaların, etiketlerin, başlıkların veya küçük resimlerin kullanılmasına yönelik politikamızı ihlal ettikleri belirlendi.

Tamamda video icinde olmayan yaniltici bir kücük resim eklemedim ki :S
Bir itiraz et eklentisi bile yok. Bizim halimiz ne olacakkk :D

Hep aynı terane bıktım artık bu uyarıdan,ulan küçük resim zaten youtube un kendi önerdiği video içindeki görüntü bi kontrol edin bari uyarı vermeden önce

sol taraftan kanala tıkla.ordaki topluluk kısmında uyarının en altında itiraz kısmı.
topluluk yemen için uygunsuz video koymana gerek yok.

Hep aynı terane bıktım artık bu uyarıdan,ulan küçük resim zaten youtube un kendi önerdiği video içindeki görüntü bi kontrol edin bari uyarı vermeden önce

Aynen öyle itiraz et butonu bile yok bunlar neyin pesinde ya :S Bir cözüm bulabildin mi bu duruma hocam? mail filan attin mi

valla mail atmaktan tekrar kontrol ettirmekten başka çare yok ama ben hiç itiraz etmedim saçma sapan iş yapıyorlar

---------- Spam Engelliyici 16:42 ---------- Önceki Mesaj 16:40 ----------

sol taraftan kanala tıkla.ordaki topluluk kısmında uyarının en altında itiraz kısmı.

yalnız bu uyarı normal topluluk gibi değil,normalde 3 topluluk ihtarı hesabı kapatır ama bunda en fazla küçük resim özelliğini kaldırıyorlar tabi ilerde para kazanmayı bile kapatabilirler sıkıntılı

Yukarida yazdim ama görmedin galiba.. yeniden yazayim. O normalde olan itiraz et eklentisi yok. Ayrica topluluk yemem icin uygunsuz video demissin sanirim kücük resim demek istedin.

Ekibimize, aşağıdaki videoların yanıltıcı küçük resimler kullandıkları bildirildi. Bu videolar incelendi ve görüntülemeleri artırmak amacıyla yanıltıcı açıklamaların, etiketlerin, başlıkların veya küçük resimlerin kullanılmasına yönelik politikamızı ihlal ettikleri belirlendi.

Bu yazi var neden topluluk yedim bilmiyorum. Ama birisi flag saldirisi yapmis belli. "Ekibimize, aşağıdaki videoların yanıltıcı küçük resimler kullandıkları bildirildi."

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:44 ----------

valla mail atmaktan tekrar kontrol ettirmekten başka çare yok ama ben hiç itiraz etmedim saçma sapan iş yapıyorlar

---------- Spam Engelliyici 16:42 ---------- Önceki Mesaj 16:40 ----------

yalnız bu uyarı normal topluluk gibi değil,normalde 3 topluluk ihtarı hesabı kapatır ama bunda en fazla küçük resim özelliğini kaldırıyorlar tabi ilerde para kazanmayı bile kapatabilirler sıkıntılı

Not: Bu, özel küçük resimler politikamızı ihlalinizle ilgili ilk uyarınızdır. Üç uyarı aldıktan sonra, özel küçük resimlere ilişkin ayrıcalığınız iptal edilecektir.
Bunların veya diğer Topluluk Yönergelerinin tekrar eden ihlalleri, İş Ortaklığı Programı'ndan çıkarılmanız ve YouTube hesabınızın olası feshiyle sonuçlanabilir.

Böyle bir yazi var normal topluluk degil galiba dediginiz gibi. Ama yinede kanalima tiklayinca orasi kirmizi olmus görüntü kötü :)

Yukarida yazdim ama görmedin galiba.. yeniden yazayim. O normalde olan itiraz et eklentisi yok. Ayrica topluluk yemem icin uygunsuz video demissin sanirim kücük resim demek istedin.

Bu yazi var neden topluluk yedim bilmiyorum. Ama birisi flag saldirisi yapmis belli. "Ekibimize, aşağıdaki videoların yanıltıcı küçük resimler kullandıkları bildirildi."
bende ondan bahsediyorum.uygunsuz resim olarak şikayet edilmişsin.bunun olması için uygunsuz resim kullanmana gerek yok çünkü şikayet işide sahte telifle aynı şekilde işliyor.sonrasında incelendi ve tespit edildi kısmı hikaye.

bende ondan bahsediyorum.uygunsuz resim olarak şikayet edilmişsin.bunun olması için uygunsuz resim kullanmana gerek yok çünkü şikayet işide sahte telifle aynı şekilde işliyor.sonrasında incelendi ve tespit edildi kısmı hikaye.

Yani düzgün kücük resim eklesekte, düzgün olmayan eklesekte ihtar direk geliyor. Ama garip olan itiraz et baglantisi yok. Ne kötü birsey bu Youtube kendine bi ceki düzen verse artik. :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri