Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşler çok güzel gidiyor devam spama günlük kazançlar uçuyorAç açda sanki biraz geç kaldın gibi olanıda bitirin basın günde 100 kanal 250 kanal tamamen belki kapanır para kazanma ytde herkes rahat eder.
İşler çok güzel gidiyor devam spama günlük kazançlar uçuyorAç açda sanki biraz geç kaldın gibi olanıda bitirin basın günde 100 kanal 250 kanal tamamen belki kapanır para kazanma ytde herkes rahat eder.
vallahi hocam sen onu günde 500 kanal basanlara söyle botla otomatik . nabalım paraylamı satalım o zaman kimse kazanmasın sadece siz kazanın yt bitmez sadece zorlaşır .
yakında bu konuların açılış amacı ortaya çıkar gibime geliyor, neyse iyi forumlar![]()
Sizce ne olabilir ?
Zorlaşır derken sadece spamda biter özgünde devam eder...
diğer arkadaş 3 yılda 1000 2000 kanal diyor mesela çok kanal açmak değil ben 5 yıldır bu işteyim toplasan 250 kanal olmamıştır 5 yılda...
yakında bu konuların açılış amacı ortaya çıkar gibime geliyor, neyse iyi forumlar![]()
hiç bir amacım yok .yt den başladığımdan beri yöntemlerim bu kazancağımı kazandım kaybedeceğimi kaybettim kaç gelirse bundan sonrada kısmet deriz bakarız yolumuza arkadaşlarımın çoğuda böyle çalışıyor derim arkadaşlarım zarar görmesin ama ben herkes kazansın diye yöntemleri ortaya sundum. he birde parayla birşey satacağımı düşündünüz onu kastettiniz heralde SS alın parayla birşey satıcak olursam yöntem felen diek sınırsız ban atılsın.
estağfrullah hocam, espiri anlamında yazdım
[MENTION=61696]Spoelstra[/MENTION] hocam vietnamlılara yeri geliyor sövüyorum falan . elin 7 dinli gavuru facede 2 yıldır arkadaşız ekli. Herife ne sorsam tek tek anlatıyor. Aklına ne gelirse . Bizde biri birşey paylaşınca iyi kötü sözüm meclisden dışarı hemen bir reaksiyon. Abi biz birbirimizi sevmiyoruz başka açıklaması yok
zamanında 500 kanal basanlarmı dersin günde önüne gelen çör çöpü atanmı dersin onlar yüzünden bu halde ya zaten ki hala 500 kanal basan vardır günde. millette kendince haklı tabi yt çok zor dönemde e tabi ben kazanayım başkası bilmesin diyenlerde var kendi halince bunlar hep olacaktır ne diyelim kısmet umarım benim paylaşımlarımdan iyi bişiler yapanlar olur.
Olmaz hocamRenderlı video spamlamak varken
![]()
render daha çok severim bende botlara göre birazda profa kaçıyor render . bot kullanması kolay ve daha fazla kanal yapmak demek o yüzden kullananda fazla botları. render FIFA botlar PES diyelim özetlersek![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.