Bugün 160 gösterim 8 tık ... Şu istatistiklere bir göz atar mısınız?

genelkullanici

Kayıtlı Üye
Bugün 160 gösterim 8 tık ... Şu istatistiklere bir göz atar mısınız? Yanlış birşeyler mi yapıyoruz ...

Resimler görünmüyor bende fakat, 160 gösterime kaç tık bekliyordunuz, 159 mu ?

bence tbm ve tıklanma oranın iyi sadece biraz daha izlenme alman lazım.

Resimler görünmüyor bende fakat, 160 gösterime kaç tık bekliyordunuz, 159 mu ?

:) yok yeni başladığım için arkadaşlara danışıyorum hata yapmamak adına kardeşim . Pek bir bilgim olmadığı için . Bilgilendirici yorumun için teşekkür ederim :)

Bugün 160 gösterim 8 tık ... Şu istatistiklere bir göz atar mısınız? Yanlış birşeyler mi yapıyoruz ...

Hocam bu konuyu açmanız için en azından 10k izlenim var 10 tık var olmalıydı belliki daha yeni başladınız bu işe gerekli araştırmayı yapın ve biraz zaman geçmesini bekleyin emin olun gerekli bilgileri topladığınız da o 160 gösterim 160 bin olacak

Hocam bu konuyu açmanız için en azından 10k izlenim var 10 tık var olmalıydı belliki daha yeni başladınız bu işe gerekli araştırmayı yapın ve biraz zaman geçmesini bekleyin emin olun gerekli bilgileri topladığınız da o 160 gösterim 160 bin olacak
teşekkür ederim ancak emin adımlarla ilerlemek için sizin gibi arkadaşlara danışmak gerekiyor . İnşallah 160k larda yine yazarım buralara ...

teşekkür ederim ancak emin adımlarla ilerlemek için sizin gibi arkadaşlara danışmak gerekiyor . İnşallah 160k larda yine yazarım buralara ...

Şuanda yapmanız gerekenler ŞU
kanaldaki videoları izlemek muslera arkadaşımızın hazırlamış olduğu videolar var ben ilk adsensemi oraya bakarak açmıştım ve allahıma çok şükür 30 ile 50 arası kazanıyorum günlük size tavsiyem videoları izlemeniz hemen işe koyulmanız bol bol kanal açmanız ve kanalları açıp gerekli ayarları yapıp 1 yada 2 video yuklemeniz sonra kenara ayırmanız 3 5 gün sonra kullanmaya başlamanız.

Şuanda yapmanız gerekenler
kanaldaki videoları izlemek muslera arkadaşımızın hazırlamış olduğu videolar var ben ilk adsensemi oraya bakarak açmıştım ve allahıma çok şükür 30 ile 50 arası kazanıyorum günlük size tavsiyem videoları izlemeniz hemen işe koyulmanız bol bol kanal açmanız ve kanalları açıp gerekli ayarları yapıp 1 yada 2 video yuklemeniz sonra kenara ayırmanız 3 5 gün sonra kullanmaya başlamanız.

Bu forumu seviyorum. Yardımlaşma ön planda her daim. Sağolasın hocam dediklerini yapacağım söz veriyorum dediğin rakamlara ulaştığım zaman da buraya yazacağım . Seni referans göstereceğim . :) Bol kazançlar kardeşim...

Bir istatistiği değerlendirmek için belli bir limiti aşması gerekir.
Örnek 100 kişiye sorulan bir anket kamuoyunu aydınlatmaktan çok bir yarışmayı aydınlatabilir.

"Elinde yeteri kadar veri yoksa yeteri kadar parada yoktur." Napolyon'un yeğeni.

Son olarak bu boş konu yeteri kadar doldurulmaya çalışılmış.
Bir dahaki sefer açacağın konuya koymak istemem şu gifi.
Örnek olsun diye koyayım. :)

obcolnr.gif

gayet iyi dostum öyle günler göreceksinki çıldırcaksın mesela dün benim gibi 26.000 gösterime 49 tık alman gibi :)

TO oranım %0.17
Arkadaşım sen sanırım yeni bulaştın bu işlere
Senin TO oranın %5
bende o TO oranı olsa şu an Kartalkaya'da Titanyum kayağımla kayıyor olurdum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri