Bugun adsense sayfa gösterim sorunu yaşayan var mı?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar parası kesinleşmeyen adsensemde bugun bi sıkıntı var.Sırf bi kanalın bir videosu 44k dan 48k olmuş daha 10 tane video var ayrıca 3 kanal var.Ama adsense 3k sayfa gösterim diyor.

Adsense'm tehlikede mi?

Ara sıra bende de oluyor o durum kardeşim. Bende net bir cevap bulabilmiş değilim aslında. Başka sorun yaşayanlar var mı acaba ?

şuanlık bir sıkıntı gözükmüyo ama her zamanki gibi sayfa to yerlerde

Tehlikede olması için sebep ne pek anlamadım. İzleme artmış sadece..

Çözdüm hocam sorunu eyv.Dün gece 12 den bu zamana 10k izlenen videonun gösterimi yansımıyordu.Video ortası reklamları açmıştım.Tüm reklamlar gitmiş her zamanki gibi!!!!

---------- Mesaj saat 16:59:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:58:45 civarında gönderildi. ----------

şuanlık bir sıkıntı gözükmüyo ama her zamanki gibi sayfa to yerlerde

%0.37 senin?

Çözdüm hocam sorunu eyv.Dün gece 12 den bu zamana 10k izlenen videonun gösterimi yansımıyordu.Video ortası reklamları açmıştım.Tüm reklamlar gitmiş her zamanki gibi!!!!

---------- Mesaj saat 16:59:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:58:45 civarında gönderildi. ----------

%0.37 senin?

benim şuan %1.31

Şöyle günde 10K izlenen bir videom olsun hergün başka ne isterim Allahtan :)

Video ortası reklamları aktif etmeyelim mi ben aktif ediyorum genelde.

Şöyle günde 10K izlenen bir videom olsun hergün başka ne isterim Allahtan :)

Video ortası reklamları aktif etmeyelim mi ben aktif ediyorum genelde.

Günde 10k izlenen 3-4 tane videom var onlar kazandırıyor zaten.Spama başlamassak yandık.

Ayrıca kaç aralıklarla giriyorsunda aktif oluyor arada VDS den felan kontrol et reklamlar kayboluyor.

Günde 10k izlenen 3-4 tane videom var onlar kazandırıyor zaten.Spama başlamassak yandık.

Ayrıca kaç aralıklarla giriyorsunda aktif oluyor arada VDS den felan kontrol et reklamlar kayboluyor.

Maşallah hocam hangi kategoriden alıyorsun 10K videoyu ?

Bence video ortası reklam iyi değil. Diyelim video 15 dakika biz koyduk 5 dakikaya reklam adam 2 dakika izler sıkılır kapatır bizim reklamda boşa gider.

Merhaba arkadaşlar parası kesinleşmeyen adsensemde bugun bi sıkıntı var.Sırf bi kanalın bir videosu 44k dan 48k olmuş daha 10 tane video var ayrıca 3 kanal var.Ama adsense 3k sayfa gösterim diyor.

Adsense'm tehlikede mi?

evet kesınlıkde bende var sımdı baktım gunluk 5k ızlenım olası gerekırken suan 400 gosterıyor cok az yanı

evet kesınlıkde bende var sımdı baktım gunluk 5k ızlenım olası gerekırken suan 400 gosterıyor cok az yanı

Hocam ben bi videoma video ortası reklam eklemişim tüm reklamlar kaybolmus videodaki o yüdenmiş.ama genel olarakda 2k yı gecmıs olmam gerekıyordu da neyse :S

---------- Mesaj saat 18:36:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:35:42 civarında gönderildi. ----------

Maşallah hocam hangi kategoriden alıyorsun 10K videoyu ?

Bence video ortası reklam iyi değil. Diyelim video 15 dakika biz koyduk 5 dakikaya reklam adam 2 dakika izler sıkılır kapatır bizim reklamda boşa gider.

Bu nasıl bi mantık hocam? 2 15 dakıkalık bir videoya video ortası ekleyince zaten bi başta cıkıyor bi ortada hatta bazen sonda bile çıkıyor niye sıkılsın adam.Benim videomdan sıkılacak adam tanımam :cool:

Hocam ben bi videoma video ortası reklam eklemişim tüm reklamlar kaybolmus videodaki o yüdenmiş.ama genel olarakda 2k yı gecmıs olmam gerekıyordu da neyse :S

---------- Mesaj saat 18:36:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:35:42 civarında gönderildi. ----------

Bu nasıl bi mantık hocam? 2 15 dakıkalık bir videoya video ortası ekleyince zaten bi başta cıkıyor bi ortada hatta bazen sonda bile çıkıyor niye sıkılsın adam.Benim videomdan sıkılacak adam tanımam :cool:

Hocam bende video ortası reklam seçeneği 15 dakikadan uzun videolarda çıkıyor o yüzden ben bu mantıkla düşündüm.

Yoksa senin dediğin gibi 2 dakikalık videolarımda o seçenek çıksa bende yaparım onu.

Bende de aynı sorun var. Dün mesela sadece 1 videom 3k izlendi adsenseye bakıyorum toplan izlenme 3k diğer videolarım da izlenen var bakıyorum kesinlikle eminim ama tam olarak adsense ye yasımıyor.

Hocam bende video ortası reklam seçeneği 15 dakikadan uzun videolarda çıkıyor o yüzden ben bu mantıkla düşündüm.

Yoksa senin dediğin gibi 2 dakikalık videolarımda o seçenek çıksa bende yaparım onu.

10dk uzun videolarda çıkıyorda 2 saat felan olursa video daha mantıklı olur.

kardeş sennki yerlerde tamam da :D. şöyle bi durum var yuzde 1 de hiç iç açıcı değil yani :)

100/1 mi kötü bence beklentini dahada düşür üzülen sen olursun

---------- Mesaj saat 19:16:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:14:59 civarında gönderildi. ----------

hacı video ortasından değil video reklamı hiç çıkmıyor bende video ortası çıkmıyor gibi gözükür ama neti hızlı olanlarda gözükür

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri