Arkadaşlar benim yaşım 16 bir süredir youtubeden para kazanıyorum maddi durumumuz çok iyi degil bu aralar annemde işten çıkınca çok zor durumlarda kaldık. Ne bilim işte arkadaşlarla biryere gideyim diyorum babamda annemde zor duruma düşmesin diye duruyorum kendi kendime gitme arkadaş ne işin var zaten diyorum yani gönlüm el vermiyor geçen aydan kazandıgım 300 tl gibi bir para vardı bugün yatmış babamda çekmiş bankadan tabi. Okuldan geldigim babam elinde poşetlerle falan geldi poşetlere bıraktı bana öyle bir sarıldıki ben hayatımda babamın bana öyle sarıldıgını hatırlamıyorum.Sonra öptü güldü oglum senin parayı ablanın borcunu su ve elektrigi ödedim dedi birde okulunun servis parasını sen ödiyeceksin dedi
Bugün öyle mutlu oldumki anlatamam heleki şu zor durumlarımızdan sonra. Annem ordan bagırıyor tabi çoçugun parasını harcama bırak o çocugun parası sen ne elliyon sen ne karışıyon zor durumda olsakta onun parası falan işte
Bende sizin paranız benim param neymiş aileyiz biz dedim. Bu ay fazla kazanamadım sanırım ödeme alamıyacam diger ay babam bunu nasıl diyecem bilmiyorum ama işte bilmiyorum
Parada istiyemiyorum bot vds falan alayım. Neyse hislerimi gerçekten sizinle paylaşmak istedim okuyan herkese teşekkürler
Serkan abidende Allah razı olsun
Bunlarıda neden yazdım gerçekten bilmiyorum duygusal biri oldum çıktım şuan 
Forumda herkesten Allah binlerce kez razı olsun
Bana teşekkür edenler var asıl ben onlara teşekkür ediyorum bana böyle insanların var olduklarını gösterdikleri için 

Özelden illa fotografını at diyenler için buda hepinize teşekkürler
Forumda herkesten Allah binlerce kez razı olsun

Özelden illa fotografını at diyenler için buda hepinize teşekkürler
Son düzenleme: