Bugün DM'de kanallarında Kazançsız (Para Kazanma) Kapanması

• Kullanıcı FKD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru & Genel Bilgiler

FKD

Kayıtlı Üye
Bugün DM'de kanallarında Kazançsız (Para Kazanma) Kapanması olan oldumu acaba?,

Hileli aktiviteler sebebiyle hesabınızın ortak programına katılması yasaklandı. yazıyor

Son düzenleme:
Bugün DM'de kanallarında Kazançsız (Para Kazanma) Kapanması olan oldumu acaba?,

Hileli aktiviteler sebebiyle hesabınızın ortak programına katılması yasaklandı. yazıyor

10-15 gün önce 12 kanalım aynı şekilde para kazanmaya kapatıldı hocam, geçmiş olsun

benim degil ama bi yakınımın (yan masada oturuyor şuan :D ) bi hesabıda bugün aynı şekilde oldu.hile hurda yapıcak,bu konudan anlayan yani kafası hile/hurdaya çalışan birisi degil,neden kapandı bende anlamadım.normal upload yapıp geçiyordu.onunda giden 1-2$ oldu allahtan,önemli bi kanal degildi.inşallah artmaz bunlar.

benimde 1 kanalım aynı sekilde para kazanması kapandı bugun.

isin kotu tarafı bu kanala web site eklemistim, baska kanaldan web site kodu eklemeye calısınca, daha once baska hesaptan onaylandı diyor. eski ekledigim kanaldada onay kaldırma kayıp.

kanalı sildim belki duzelir diye ama halen aynı.

var mıdır bilgisi olan ?

Ful sınırsız kanalımın para kazanması kapanmış. Sınırsız özelliği gitmiş . 4 k video vardı kanalda. Çöp oldu :(

1 yıllık kanal maşallah devam ediyor :D

edit : amanın "Hileli aktiviteler sebebiyle hesabınızın ortak programına katılması yasaklandı"

bendede aynısı yazıyor nazar değdi aspkdsad :D

benim kanallarda sorun yok demiştim ama az önce baktım ve benim kanallarında birisi gitmiş aynı şekilde.içinde 50 video,2-3$ da para vardı.

Bugun itibari ile 8 adet dm kanalımın para kaznması kapatılmıs günlük ortalama 1-6 dolar arası getirisi vardı bu kanlların para kaznmasını actırabilecek babayiğit varmı?
Eger varsa kabul ederse parayı aldıktan sonra 500 tl vermeyi teklif ediyorum yok eger o kadar bekleyemem diyorsa içinde günlük 4-5 dolar civarı kazandıran sınırsız kanal veririm.ama onunda para kaznması kapandı actırırsa o kanalı kendisine vermeyi teklif ediyorum DM ile ulasabilirisniz.

İmkansız değil daha önce açtıran var ama mesaj kutusu dolu olduğu için dm atamadım

İmkansız kardeşim,yaptım ettim diyen çokta gözünle mi gördün,DM de bir işlem oldumu bunun tersine dönme ihtimali yok.Ah vardır orjinal bir kanalın hata olmuştur ayrı konu,kanalların spam olduğuna göre ne bekliyorsun.Herşeyin çözümü olacak diye bir kaide yok bizim ne kanallarımız gitti 2 senedir.

İmkansız kardeşim,yaptım ettim diyen çokta gözünle mi gördün,DM de bir işlem oldumu bunun tersine dönme ihtimali yok.Ah vardır orjinal bir kanalın hata olmuştur ayrı konu,kanalların spam olduğuna göre ne bekliyorsun.Herşeyin çözümü olacak diye bir kaide yok bizim ne kanallarımız gitti 2 senedir.

Tamam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri