Bugün Günlerden GALATASARAY!

Throck

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar şampiyonlar ligi top 16da ilk macımızı bu gece saat 21:45de chelsea ile evimizde oynayacagız. akşamki macla ilgili duyguları ve tahminleri bu topicte konuşalım.

Tahminlerim İlk 20 dakika uzun toplarla 40 metre mesafede oynanan bir oyun olacagı yönünde.

Hazard'in Sol taraftan yapabilecegi muhtemel bireysel hücumlarını kesersek eğer ileride drogba'nın indirebileceği toplarla veya uzaktan şutlarla golü bulabilecegimiz yönünde.

skor Tahmini 2-0 Galatasaray lehine.

Goller : 34 dk Sneijder

75dk:Drogba .

başlamadan Önce Motivasyon Videomuzu acalım.

Galatasaray ultrAslan Welcome To Hell Chelsea - YouTube

D-Smart TEK MAÇ 99 TL :D

Mourinho Riera'dan çekiniyorum demiş, ibretlik bir demeç

dsmart var evde:) arkadaşlar bize gelir birlikte izlersek onların dsmart blu hesabını forumdan bir arkadaşla paylaşabilirim kesinleşsin konudan yazacam.

O değil de demişken abi sen hatırladım, D-smart'tan 135 TL'idi tek maç satın almaya kalkışırken dün, tam o esnada 99 TL oldu ne kadar sevindim anlatamam :D Yasadışı yayınlara karşıyız :P :P

Avrupa maclarinda her zaman o gun kazanilacak maca Turk Futbolu kazanacak gozuyle baktim. Bu macta onlardan birisi . Umarim Turk Futbolu icin cok guzel bir gun olur.

Ufak bir ani: 2000 Senesinde gs super kupayi aldiginda ( O zaman yasim cocuk denilecek yasta yani hastalik derecesnde fanatikce bir fenerli olarak) liseden bir arkadasimla uzerimde fenerbahce formasiyla kutlama icin taksime gittigimi ve sonraki 2 gun sesimin acilmasi icin bal kupune dustugumu bilirim.

Bu tur maclar onemlidir. Bu tur maclarda destek icin takim ayirt etmemek gerektigine inanan birisi olarak gs'a gonulden basarilar.

Galatasarayın topladığı her puan gelecekte bu ülkeden şampiyonlar ligine kaç takım gideceğinin belirlenmesinde etkili olacaktır, o yüzden seven sevmeyen herkesi Bizi desteklemeye davet ediyorum.Hatta Trabzonsporuda keza öyle.Nerde kalmıştık ?
EN BÜYÜK CİMBOM :) :) :)
Real Madridi evinde yenen bir takım chelsea'yı neden yenemesin ki :)

Ben maçı izleyeceğim ama sanki biraz erotiğe kaçacak :)

Koray, abi Galatasaray kazanırsa forumda 5 kişiye 10'ar adet bedavadan telefon onaylı Gmail vereceksin ücretsiz. Chelsea kazanırsa ben senden satın alıp 5 kişiye 10'ar adet telefon onaylı Gmail vereceğim. Berabere biterse 5 kişiye 10'ar adet bedavatan telefon onaylı Gmail vereceksin bir de üstüne üstlük benim senden satın aldığım 50 tane ile 5 kişiye 10'ar adet telefon onaylı Gmail vereceksin.

Var mısın iddiaya :P

Edit: Tamam ya :D kimse istemediyse demedim sayın konuya devam :(

dsmart var evde:) arkadaşlar bize gelir birlikte izlersek onların dsmart blu hesabını forumdan bir arkadaşla paylaşabilirim kesinleşsin konudan yazacam.

Eğer bu iyiliği yaparsan gerçekten minnettar olurum, çünkü yarın annemin doğum günü ve bu özel günde evden çıkıp maça gitmek biraz içimi burkuyor ama maç çok bomba evden izleyemezsem gidicem yüreğim mahkum :)

---------- Mesaj saat 04:12:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:10:19 civarında gönderildi. ----------

Avrupa maclarinda her zaman o gun kazanilacak maca Turk Futbolu kazanacak gozuyle baktim. Bu macta onlardan birisi . Umarim Turk Futbolu icin cok guzel bir gun olur.

Ufak bir ani: 2000 Senesinde gs super kupayi aldiginda ( O zaman yasim cocuk denilecek yasta yani hastalik derecesnde fanatikce bir fenerli olarak) liseden bir arkadasimla uzerimde fenerbahce formasiyla kutlama icin taksime gittigimi ve sonraki 2 gun sesimin acilmasi icin bal kupune dustugumu bilirim.

Bu tur maclar onemlidir. Bu tur maclarda destek icin takim ayirt etmemek gerektigine inanan birisi olarak gs'a gonulden basarilar.

Keşke FB maçı öncesi 2007'de Chelsea'yi çiçeklerle karşılamasaydı GS ama olsun benim gönlüm de Sarı-Kırmızı yarın.

---------- Mesaj saat 04:12:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:12:04 civarında gönderildi. ----------

Ben maçı izleyeceğim ama sanki biraz erotiğe kaçacak :)

Hazard çok feci

Koray, abi Galatasaray kazanırsa forumda 5 kişiye 10'ar adet bedavadan telefon onaylı Gmail vereceksin ücretsiz. Chelsea kazanırsa ben senden satın alıp 5 kişiye 10'ar adet telefon onaylı Gmail vereceğim. Berabere biterse 5 kişiye 10'ar adet bedavatan telefon onaylı Gmail vereceksin bir de üstüne üstlük benim senden satın aldığım 50 tane ile 5 kişiye 10'ar adet telefon onaylı Gmail vereceksin.

Var mısın iddiaya :P

Edit: Tamam ya :D kimse istemediyse demedim sayın konuya devam :(

Senın canın sagolsun Onurum kafam yerinde değil yazdığını tam anlamasam da ne diyosan doğrudur :)

Senın canın sagolsun Onurum kafam yerinde değil yazdığını tam anlamasam da ne diyosan doğrudur :)

Boşver abim, sana bir şey olmasın boşveririm Galatasaray'ı da diyeceğim de o kadar uzun boylu değil :P

Neyse maç sonucu 2-0 güzel tahmin, çok da güzel skor. Dün komşu M.United'ı şaşırttı biz de Chelsea'yi şaşırtırsak İngilizler duman olur iyice güzel olur :D

Keşke FB maçı öncesi 2007'de Chelsea'yi çiçeklerle karşılamasaydı GS ama olsun benim gönlüm de Sarı-Kırmızı yarın.

Ayni seyi bir FB'li olarak Fenerbahce'nin de Gs rakiplerine yaptigini soyleyebilecek kadar objktif bir taraftarim uzun yillardir. 10 sene once deseydin bunu cok kotu seyler soyleyebilirdim :D (FB icin zamaninda cok kisinin kalbini kirdigimi bilirim-Hepsi anlamsiz geliyor simdi)

Ne FB, Ne Gs , Ne Bjk ne de diger takimlarin icerisindeki 3-5 curuk adamin /kafanin tum camiaya mâl edilmesine de karsiyim. Chelsea'yi ziyaretinden sonra o Gs'lilara demedigini birakmayan Gercek Gs'lilari ve Ayni sekilde yapan Fb'lere demedigini birakmayan(Bende dahil) Gercek FB'lileri de cok gordum. Onlar yapti biz de yaptik mantigi ise (Genelde bu durumu destekleyen taraftarlarin zayif destek konularidir) sacmaliktan baska birsey degildir.

Herkes kendi taraftarliligindan sorumlu , vicdanen rahat olduktan sonra gerisi teferruat.

Saat 4.30 şuan heycan bastı ve yarınki maçı düşünüyorum.Hasta Galatasaray'lıyım bir tane maçını kaçırmadım istanbulda yaşadığım zamanlar ali samiyene mümkün olduğunca giden biri olarak ben Galatasaray'ın avrupada başka oynadığını bilerek yeneceğimizi düşünüyorum.

Fenerli arkadaşlar lütfen saçma sapan yorum yapmasın tartışma olasın.Türk futbolu çok berbat halde.Avrupada alınacak her galibiyet her başarı Türkiye yararına olacak.Daha fazla takımlarımız avrupaya katılabilecek vs vs..

Rekabeti fanatikliği bırakıp herkes Galatasaraylı olsun bugun.Bırakalım artık yok çicekle karşılamış yok real madrid, schalke bayrağı açmış muhabbetlerini.

Ben fanatik fenerliyim bilen bilir ama avrupada gs liyim yada hangi takım sa avrupada maç yapan onla kalbim herzaman. fener galatasaray maçında bana bulaşmayın ama:D
Soner sendemi galatasaraylısın vay be üzüldüm şimdi :)

malesef hiç ümitli değilim ama gs bu sonucra beraberlikte gelebilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri