Bugün Ödeme Bildirimi Yapsam ?

Bin903

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar avesome de bugün ödeme bildirimi yapsam bu ayın bu güne kadar olan kazancı yani 13 günlük para mı yatar yoksa bu ay sonuna kadar olan para mı yatar yani 30 günlük ??

Ay sonuna kadar olan para yatar. 13 günlük kazancının yatmsı için bu ay sonunu beklemelisin. Para almak için mutlak olarak kazancının kesinleşmesi lazim.

Ay sonuna kadar olan para yatar. 13 günlük kazancının yatmsı için bu ay sonunu beklemelisin. Para almak için mutlak olarak kazancının kesinleşmesi lazim.

13 günlük kazancımı değil bu ay tamamını istiyorum hocam bugün yapsam tamamı mı yatar yani ?

bu ay kazancin daha tamamlanmadi ki, şimdi neden ödeme istoyorsun? ödeme formunu her ayın 2-3 tarihinde gönder. şimdi bi manasi yok bence

bu ay kazancin daha tamamlanmadi ki, şimdi neden ödeme istoyorsun? ödeme formunu her ayın 2-3 tarihinde gönder. şimdi bi manasi yok bence

hocam arkadaş da benim gibi daha yeni partnerlikte neyi ne zaman göndeririz bilmiyoruz . Ben geçenki ödeme tarihinde yollamıştım formu şuanki ve bu ayki kazancımın tamamı yatarmı öbür ayın 1-7 si arası yoksa tekrar form mu göndermem gerek hocam ?

şimdi şoyle soyleyim diyelim ekim ayinin parasini almak için form gondermek istiyoruz. ilk önce analiyse bakiyoruz eger ekim ayinin tum kazanclari analysede gozukuyorsu kasim ayinin ilk gunleri formu doldurub gonderiyoruz ve aralikda parayi aliyoruz. daha sonra aralik ayinin ilk gunleri kasim ayi icin ayrica bir form doldurub gonderiyoruz parasini ocakda aliyoruz. bu boyle tekraren devam ediyor. bilmem anlata bildinmi?

Arkadaşlar bir şey sorucam avesome 40.000 gösterime kaç para veriyor ??

Şöyle düşünün partner networklar da Ödemesini Google'dan alıp size gönderiyor. Bu yüzden ADsense'nin ödeme takvimi geçerlidir diye düşünüyorum. Eğer önceden alacağınız Networka Google tarafından ödenenmiş parayı almamışsanız geçerli diyil tabi bu yazdığım..

şimdi şoyle soyleyim diyelim ekim ayinin parasini almak için form gondermek istiyoruz. ilk önce analiyse bakiyoruz eger ekim ayinin tum kazanclari analysede gozukuyorsu kasim ayinin ilk gunleri formu doldurub gonderiyoruz ve aralikda parayi aliyoruz. daha sonra aralik ayinin ilk gunleri kasim ayi icin ayrica bir form doldurub gonderiyoruz parasini ocakda aliyoruz. bu boyle tekraren devam ediyor. bilmem anlata bildinmi?

Hocam kanal 2 telifli olduğu için soruyorum ödeme bildirimi yapmadan kanal kapanırmı endişesindeyim . o yüzden şimdiden ödeme bildiriminde bulunmayı düşümüyorum ve 30 günlük mü yoksa 13 günlük parayı mı alırım onu soruyorum .

Hocam kanal 2 telifli olduğu için soruyorum ödeme bildirimi yapmadan kanal kapanırmı endişesindeyim . o yüzden şimdiden ödeme bildiriminde bulunmayı düşümüyorum ve 30 günlük mü yoksa 13 günlük parayı mı alırım onu soruyorum .

Merak etme eger kanalindaki miktar 145 dolari gecdiyse kanal kapansa bile sana kanal kapanana kadar olan parayi odeyecekler. senin şimdi gonderdiyin forma bakmayacaklar zaten. formlari her ayin başı inceliyorlar. kanal kapandiqdan sonra bile form gondermenin sakincasi yok. Network ya 30 gunluk parayi oder, yada kanal kapanana kadar olan parayi. Muhim olan 145 dolari gecmesi.

---------- Mesaj saat 09:58:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:57:38 civarında gönderildi. ----------

Tamam hocam sağol

Bişey diyil

Merak etme eger kanalindaki miktar 145 dolari gecdiyse kanal kapansa bile sana kanal kapanana kadar olan parayi odeyecekler. senin şimdi gonderdiyin forma bakmayacaklar zaten. formlari her ayin başı inceliyorlar. kanal kapandiqdan sonra bile form gondermenin sakincasi yok. Network ya 30 gunluk parayi oder, yada kanal kapanana kadar olan parayi. Muhim olan 145 dolari gecmesi.

---------- Mesaj saat 09:58:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:57:38 civarında gönderildi. ----------

Bişey diyil

Tamamdır çok teşekkürler kardeşim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri