Bugun YT'de Kara Gün .. Kanalar Gümlüyor ..

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a herkese arkadaşlar .. Bu bir soru olmadığı için yada bir öneri olmadığı için konuyu Konu Dışı bölümüne açtım .. Sizdede böyle oldu mu bilmiyorum ama sabahtandır kanalarımda hep terslikler yaşanıyor. 2 gün önce surpriz yapip Engeli ve telifli kanalarımın ihtarlarını silmişlerdi bugünde kanalarımı kapatıyorlar.

Sabah 10 bir kanalım kapandı spamdan ..

Saat 1 gibi Adsenseye bağlı 1 kanal dünya engeli yedi ve para kazanma gidecekti sildim .

ssaat 3 te ise iyi kazançlı bir kanalımın daha para kazanması kapatıldı ( oda 1 telif 1 dünya engeliydi )

10 dakka önce normal gelirli bir kanalım vardı belki 6 aydır telifsizdi 50 videonun alayına telif geldi .. onuda silmek zorunda kaldım .. 2 gun önce 2 engelli kanalımın da para kazanması kapatılmıştı ..

tek videolu günlük 3-5 bişeler getiren video eşleşene takıldı .. yani terslikler tersliklerr ..

Hepsi birbirinden bağımsız videolardı .. Resmen YT Kariyerimin içine ettiler :) Elde 1 kanal kaldı .. ilk zamanlar ki halimi yaşıyorum şuan .. Şimdi kalkıp bir daha pc ye oturmayasım var .. Yani Psikolojiyi bozdular .. Araba alacaktık onuda tekrar erteledik .. var mı bu sıkıntıyı şuan yaşayan kapattiyimde bi daha ugraşmiyim diyenler?

ömer abi seni öldürmeyen şey daha güçlendirir devam :)
ayrıca bugun benimde 1 kanal tek flagtan kapandı.

Ayın ortalarında ve sonlarında böyle oluyor Ömer genellikle, telifi teklif eden bir sistemleri olduğunu düşünüyorum ayın belirli dönemlerinde Content dünya engeli sahibi kanal sahiplerine gönderiliyor belirtilme amaçlı; misal bir yapımın dünya engelini geçiyorsun daha sonra o yapımın adını koyup yayınlıyorsun, içerik sahipleri ne kadar kendi içerikleri adı altında aratsalarda çoğu kaçıyor, bunuda youtube ay sonu yada ayın belirli dönemlerinde Content sahibi dünya engelli videoları bulunan insanlara en son aynı içerik adlarından neler yüklenmişse toplu halde içerik sahibine mail gönderiyor, oda gerekeni yapıyor, çoğu zaman farketmişizdir forum olarak hani bazı etiketleri girdiğinde hemen topluluk telif gelir buda o mantık, yoksa dünya engeli geçilmiş çoğu videoyu liste dışı yüklenmesine rağmen içerik sahibi 1 saat içinde gelip liste dışı olan videoya bu video benim diye telif atıp geçiyor, bunu youtube o adama bildiriyor.

Geçmiş olsun daha iyilerini yaparsın inşallah.

geçmiş olsun babuş düştüğün yerden DAHA GÜÇLÜ KALK utansın gogıl :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri