S.a herkese arkadaşlar .. Bu bir soru olmadığı için yada bir öneri olmadığı için konuyu Konu Dışı bölümüne açtım .. Sizdede böyle oldu mu bilmiyorum ama sabahtandır kanalarımda hep terslikler yaşanıyor. 2 gün önce surpriz yapip Engeli ve telifli kanalarımın ihtarlarını silmişlerdi bugünde kanalarımı kapatıyorlar.
Sabah 10 bir kanalım kapandı spamdan ..
Saat 1 gibi Adsenseye bağlı 1 kanal dünya engeli yedi ve para kazanma gidecekti sildim .
ssaat 3 te ise iyi kazançlı bir kanalımın daha para kazanması kapatıldı ( oda 1 telif 1 dünya engeliydi )
10 dakka önce normal gelirli bir kanalım vardı belki 6 aydır telifsizdi 50 videonun alayına telif geldi .. onuda silmek zorunda kaldım .. 2 gun önce 2 engelli kanalımın da para kazanması kapatılmıştı ..
tek videolu günlük 3-5 bişeler getiren video eşleşene takıldı .. yani terslikler tersliklerr ..
Hepsi birbirinden bağımsız videolardı .. Resmen YT Kariyerimin içine ettiler
Elde 1 kanal kaldı .. ilk zamanlar ki halimi yaşıyorum şuan .. Şimdi kalkıp bir daha pc ye oturmayasım var .. Yani Psikolojiyi bozdular .. Araba alacaktık onuda tekrar erteledik .. var mı bu sıkıntıyı şuan yaşayan kapattiyimde bi daha ugraşmiyim diyenler?
Sabah 10 bir kanalım kapandı spamdan ..
Saat 1 gibi Adsenseye bağlı 1 kanal dünya engeli yedi ve para kazanma gidecekti sildim .
ssaat 3 te ise iyi kazançlı bir kanalımın daha para kazanması kapatıldı ( oda 1 telif 1 dünya engeliydi )
10 dakka önce normal gelirli bir kanalım vardı belki 6 aydır telifsizdi 50 videonun alayına telif geldi .. onuda silmek zorunda kaldım .. 2 gun önce 2 engelli kanalımın da para kazanması kapatılmıştı ..
tek videolu günlük 3-5 bişeler getiren video eşleşene takıldı .. yani terslikler tersliklerr ..
Hepsi birbirinden bağımsız videolardı .. Resmen YT Kariyerimin içine ettiler