Bugünkü Vaka 28.300

Fernando

Kayıtlı Üye
Valla bende görünce çok şaşırdım gerçek sayılar açıklanacak bundan sonra

Sayılar hep gerçekti zaten sadece pozitif ve test sonucu çıkmış vakalar hasta olarak kabul ediliyordu
şimdi ki sayılarda semptomlu olanlarda ekleniyor yani adına koronalısın sen dedikleri herkes

Maske-Mesafe- Hijyen ve empati şart artık bu işin içinden anca böyle çıkarız
ayrıca 45 günlük tam kapanmada şart

Hala konuyu tam anlamayanlar olmus. Tüm dünya vaka sayilarini verirken bizimkiler laf ebeliği yapip vaka değil ağir hasta sayilarini acikliyoruz diye aciklama yaptilar gercekler ortaya cikinca. Şimdi ise gercek rakamlari yani vaka sayilarini diger ulkeler gibi vermeye basladi. Aslinda avrupa italya batti bitti sanirken meğer biz bitiyormusuz.

Sayıları eğdiniz büktünüz de ne oldu şimdi? İyi mi oldu? 28 bin Vaka ile Avrupa 1. Si Dünya 3. sü oluverdik bir gece de. Sayılar Şeffaf ve güvenilir olsaydı, biz de ulusça teyakkuza geçseydik yol kat etmiş olmaz mıydık?

Fahrettinin ve çevresinin açıkladığı hiçbir şeye inanmıyorum. Eminim bu açıklanan sayı da yalan ölüm sayısı da yalan. At yalanı .....

Evde kalanlar hareketsiz kalmayın ben 80 gün evden çıkmadım beyin damarım tıkanmış

Mutlaka bir şekilde hareket edin

Korona olupta başka bir hastalığı taşıyan biri misal kalp yetmezliği eğer ölürse o kişi koronadan değil kalp yetmezliğinden öldü sayılıyor diye biliyorum.

vaka sayılarını her zaman açıklanması gerekiyordu. günlük hasta 6 bin diyerek millet rahat rahat takılıyordu. verecektin toplam sayıyı milletin aklı başına gelecekti. bide sinir olduğum bir kesim var. "- Biz grip gibi atlattık bişey yok." böyle diye diye milleti gevşettiler.

Sayıları eğdiniz büktünüz de ne oldu şimdi? İyi mi oldu? 28 bin Vaka ile Avrupa 1. Si Dünya 3. sü oluverdik bir gece de. Sayılar Şeffaf ve güvenilir olsaydı, biz de ulusça teyakkuza geçseydik yol kat etmiş olmaz mıydık?

vaka sayısını bilirken teyakkuza geçtik mi ? geçmedik. Gerçekten geçecek miyiz ? yine geçilmeyecek. Şimdi biliniyor bakalım maske mesafe hijyen ne derece önemli olacak. Şuan idari işlerde 20 kişiden 7 si , mühendislik ekibinden 8 kişiden 3 ü şüpheli. Bu insanların hepsi okumuş etmiş ama yine dikkat etmiyorlar.

Yeni vaka sayısında dünyada birinciyiz, fakat farkında mısınız sokağa çıkma kısıtlaması yok? Var diyen hayal dünyasında yaşıyordur, 65i 10-20 yaşları vs. hikaye gezen geziyor.

Allah sonumuzu hayr'etsin..

Benim anlamadığım şöyle bir nokta var bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Daha önceden SEMPTOM GÖSTERMEYEN POZİTİF VAKALARI SAYMIYORUZ SADECE SEMPTOM GÖSTERENLERİ HASTA SAYISI OLARAK VERİYORUZ DEMİŞTİ.

Şimdi olay şu SEMPTOM GÖSTERMEYEN kişilere korona testi yapılmıyor en azından biz gittik bi belirti yok diye yapmadılar.

PEKİ SEMPTOM GÖSTERMEYENLERE TEST YAPILMIYORSA BU SEMPTOM GÖSTERMEYEN 28 BİN VAKA NASIL TESPİT EDİLDİ?

Hükümet de aşıya bel bağlamış şekilde davranıyor. Biraz da normal tabii. Çok kırılgan ekonomimiz var ve eğitimimiz iyi değil.

Sokağa çıkma yasağı imkansız beyler boşuna hayal kurmayın.Ülke ekonomisi zaten dipte öyle sizin dediğiniz gibi 45 günlük tam kapanma olursa millet açlıktan yağmacılığa başlar kaos ortamı olur.Koronadan ölenlerden açıklandığı kadar keşke kanserden, gripten, trafik kazasından ölenlerde açıklansa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri