Bune Böyle ya

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sontorun

Yasaklanmış
İzlenme satın alma gibide gelmedi bana okadar hızlı gelmez izlenimler nasıl yapıyor aklım ermiyor :(
lzln3r.png

hocam aklına esen her fikirde
merak ettiğin her konuda
şaşırdığın her konuda
anlamadığın her konuda
yaptığın her botta
konu acmak zorunda değilsin

gizliden genele almış biraz mantık :D

hocam aklına esen her fikirde
merak ettiğin her konuda
şaşırdığın her konuda
anlamadığın her konuda
yaptığın her botta
konu acmak zorunda değilsin

Ya hocam bu ne kadar ön yargı sanki hergün onlarca konu açıyoruz toplam 2 bot yaptım.

hocam 32 tane konu açmışsın şimdiye kadar bu konuların benzerleri daha önce birçok kez açıldı
üye olalı 1 ay olmamış hergün konu açıyorsun lütfen ilk önce forumdaki konuları baştan aşağıya okuyun

Liste dışı videosunu farklı platformlarda link vererek izlettikten sonra genel e almış olabilir

kardeş daha 1 ayın bile dolmamış sürekli başlıklar açıp yardırıyorsun gerekli gereksiz. şu forumu biraz da okumayı öğrenin. senin bu açtığın konu kim bilir kaç kez konuşuldu senden evvel.

ütelik tarihim 10 ay oldu.hala hergün forumdaki gizli köşelerdeki konuları okurum soru sormamak adına.

:D cevaplar süper. valla böyle bir konu açarsan adam öldürmeye kadar gider, bence çaktırmadan kaç burdan.

başlık kurallara aykırı,konu içerigininde pek tartışılacak bi durumu yok.konuda zaten sataşmalar mevcut.en iyisi ben bu konuyu kapatayım,hepimiz rahat edelim :)

Forumun arama butonunu daha çok kullanmanızı öneriyorum. Yoksa bir dahaki konularınızda, mesajlarınızda spam yaptığınız için ceza puanını kullanmak zorunda kalacağım.
Ayrıca forumda olmayan birseyin konusunu bile açacaksan daha düzgün baslıklar kullanmanı öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri