Bunedir ! http://search.portalsepeti.com virüsü

kayipsans

Yasaklanmış
googledan birşey aramaya calisirken bu cıkıp duruyor bir çeşit browser virüsü sanırım nasıl kaldırabilirim bunu

şu lanet virüs sebebi hergün tonlarca gelmişine geçmişine kaydığım site, okadar çok sinir bozucuki

PORTALSEPETI
Portalsepeti

Geçmiş olsun virüs... Bir program kurmuştuk ama tam hatırlayamıyorum. Ofis ağındaki tüm bilgisayarlara bulaşmıştı. İnanılmaz sinir bozucu.

bundan beterleri var bundan kurtulabilirsin ama bundan kurtulmakta zordur :D virüsü yemişin toolbar gibi bişi yüklerken soruyor sana arama motorunu bu yapayımmı diye

bundan beterleri var bundan kurtulabilirsin ama bundan kurtulmakta zordur :D virüsü yemişin toolbar gibi bişi yüklerken soruyor sana arama motorunu bu yapayımmı diye

yedik valla, bende hergün geydiriyorum, ama bunu mahkemeye varana kadar şikayet etmeyi düşünüyorum ******** adi insan bunlar

---------- Spam Engelliyici 04:59 ---------- Önceki Mesaj 04:59 ----------

Geçmiş olsun virüs... Bir program kurmuştuk ama tam hatırlayamıyorum. Ofis ağındaki tüm bilgisayarlara bulaşmıştı. İnanılmaz sinir bozucu.

nasıl kaldırıcam acaba formatta atamam tonlarca belge var

şuan beynindeki sinir hücrelerini tehmin edebiliyorum
banada bu tür şeyler bulaştıgı zaman sinirden içiyorum :D

Formata gerek yok. Ofiste olsam programı hala saklıyorum söylerdim de evdeyim gecenin bu saatinde ne yazık ki :) Bulamazsan yarın burdan programı bildiririm. Göz önüne getirdiğimde M harfiyle başlayan ve logosunda sanki M harfi bulunan bir programdı :P

malwarebytes anti malware programı işini görür büyük ihtimal

malwarebytes anti malware programı işini görür büyük ihtimal

sanırım arkadaşın M harfi dediği ide oydu,

ve genellikle böyle olaylarda kurtulmak için indirdiğin programların full sürümlerini ister hatta programlarda spamcı cıkar allahım delireceğim

Malwarebytes gibi programlarla silmek mümkün, sistem geri yükleme ile daha basit kurtulabilirsiniz.
Bu virüsü silmek için bir gecem gitmişti. 01:30-07:17 civarı uğraşmıştım zar zor temizledim :D

aynı firüs banada bulaştı :D bi türlü çözemedim çare OPERA :D

adwcleaner indirdim olmazsa o malware yi kurucam

Yeni laptop aldığım gün bulaştı ve o adw ve Malwarebytes tarzı şeyler ne yazıkki işe yaramıyor en azından bende yaramadı sistemi geri yükleme ile kurtulanlar var(mış) bi dene eğer olmazsa http://www.youtube.com/watch?v=M3D4vV4CgAY şu videodakileri uygula şahsen ben öyle kurtuldum

Geçen ay bana da bulaşmıştı, internette bu virüsten kurtulma yolları var, ben google'da aratıp bulduğum bir yolla 5-6 saatimi harcasam da kurtulmayı başardım, inşallah sen de kurtulabilirsin.

geçmişini kökten silcen chrome için sonra chrome simgesine sağ tıklayıp özellikler dicen hedef yazan yerin sonuna gel orda bi site adresi yazıyordur yada şöyle diyim chrome exe den sonra yazan herşeyi sil uygula de tamam ha bide varsayılan siteleri filanda ayarla oraya da kaydediyor düzelir programsız çözüm buda ama bütün geçmişi herşeyi şifreleri zart zurt ne varsa hepsini sil yapcaksın

Adwcleaner dene çok basit anında temizliyor.

Arkadaşlar program öyle hedef yerini değiştirince düzelecek türden bir şey değil gizli dosyalara erişmesi gereken bi durum var yukarda anlatım videosunu verdim arkadaşı yanlış yönlendirmeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri