Bunu nasıl yapıyorlar ?

anlhcylmz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kafayi yicem gece gece. Aramadığım taramadığım yer kalmadı. Önizlemede kanal logusunun yanında abone ol yazısını nasıl çıkartıyoruz? Ek açıklamalardan aptal bir yazıyla kanala yönlendirebiliyorum sadece. Videodan direk abone ol tiki nasıl çıkıyor?

adszgr.png

ben de merak ettim bunu , çok önemli bence abone çekim oranı bayağı artar bu butonu video içinde gösterebilirsek

Arkadaş o bendede ayarlı videolarda kanalin logosu önizlemede var. Ama abone ol butonu yok işte onu nasıl yapıyoruz...

o kişi abone ol butonunu kendi ayarlamış sanırım aynı bölümden yapılıyor yine ama buton şeklinde görünmesini kendi sağlamış bir şekilde

Yav o zaten resim ekledinmi otomatik çıkar abone olmayanlara öyle görünür orası

resimle alakası yok hocam resimi ekledin mi sadece abone ol resimi var ve üstünde link var fakat videodaki resme gelince abone ol butonu çıkıyor arkadaş o buton nasıl çıkıyor onu soruyor

Hocam inadınamı zıtlaşıyorsun ? Yok öyle birşey çıkmıyor diğer kanallarımdan kontrol ettim herhalde.

merak ettim sende ney çıktığını resim atsana bakalım
resimle alakası yok hocam resimi ekledin mi sadece abone ol resimi var ve üstünde link var fakat videodaki resme gelince abone ol butonu çıkıyor arkadaş o buton nasıl çıkıyor onu soruyor

arkadaşlar anlamıyorsunuz bir türlü o buton resim eklendiğinde otomatik çıkar size abone olmayan ama youtubeda oturum açmış kişilerde çıkar

Yav o zaten resim ekledinmi otomatik çıkar abone olmayanlara öyle görünür orası

Katiliyorum arkadasin dedigine

Tatar Ramazan 4. Bolum Tek Part 720p sitemize eklenmistir. Ahmet Kaya Al Ofkemi sarkisi - YouTube

izle logonun ustune gel sonucu buraya yaz, o yaptiysa sende yaparsin kendi olmayan bir ozellik yerlestirmedi ya :) belki benim kanalin kismeti acilir videoyu izle :)

birsey daha ekleyim arkadas harfi harfine dogru soyluyor sen kendi videona kendin bakarsan o logoyu yani ABONE OL logosunu goremezsin abone olmayan lar icin o gorunur

Katiliyorum arkadasin dedigine

Tatar Ramazan 4. Bolum Tek Part 720p sitemize eklenmistir. Ahmet Kaya Al Ofkemi sarkisi - YouTube

izle logonun ustune gel sonucu buraya yaz, o yaptiysa sende yaparsin kendi olmayan bir ozellik yerlestirmedi ya :) belki benim kanalin kismeti acilir videoyu izle :)

birsey daha ekleyim arkadas harfi harfine dogru soyluyor sen kendi videona kendin bakarsan o logoyu yani ABONE OL logosunu goremezsin abone olmayan lar icin o gorunur

youtube dan çıkış yapıp normal olarak açtım bu verdiğiniz videoyu ama arkadaşın dediği abone ol butonu videonun altında çıkıyor, arkadaş diyor ki bu butıonu videonun içine nasıl koymuş ? anladığım kadarıyla bu onun sorusu.

youtube dan çıkış yapıp normal olarak açtım bu verdiğiniz videoyu ama arkadaşın dediği abone ol butonu videonun altında çıkıyor, arkadaş diyor ki bu butıonu videonun içine nasıl koymuş ? anladığım kadarıyla bu onun sorusu.

ben ust sol kose dedigim icin orda cikiyor alt sag koseye alirsa orda cikar video icine gommulmuyor o, aslinda kendi bulmus orayi ama ayarlayip kendi videosuna baktigi icin ABONE OL butonunu gorememis

---------- Mesaj saat 04:34:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:23:56 civarında gönderildi. ----------

Video Yoneticisi---->Kanal Ayarlari---->Video ici Programlama

Buraya geldiginizde ONE CIKAN KANAL yazisinin altindaki ekranin SAG tarafindaki

Konumu sol alt ayarlayin bir logonuz varsa kaydet deyip cikin yoksa logonuzu ekleyin kaydet deyip cikin... farkli bir kullanici adi ile tekrar giris yapin ve kontrol edin istediginiz gibi olmusmu olmamis mi ?

Sonu Bekliyorum.

ben ust sol kose dedigim icin orda cikiyor alt sag koseye alirsa orda cikar video icine gommulmuyor o, aslinda kendi bulmus orayi ama ayarlayip kendi videosuna baktigi icin ABONE OL butonunu gorememis

---------- Mesaj saat 04:34:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:23:56 civarında gönderildi. ----------

Video Yoneticisi---->Kanal Ayarlari---->Video ici Programlama

Buraya geldiginizde ONE CIKAN KANAL yazisinin altindaki ekranin SAG tarafindaki

Konumu sol alt ayarlayin bir logonuz varsa kaydet deyip cikin yoksa logonuzu ekleyin kaydet deyip cikin... farkli bir kullanici adi ile tekrar giris yapin ve kontrol edin istediginiz gibi olmusmu olmamis mi ?

Sonu Bekliyorum.

Sonuç aynı arkadaşim. xxx subscribers yazıyor üzerine gelince farklı kanaldanda denedim oturum kapalıykende. Ama diğer şahıslarda aynı olay. İşin garip tarafi basit bir " Video içerisindeki logonun üzerine gelince abone ol butonu nasıl çıkıyor " sorusunu hiç kimse anlayamamış.

Sonuç aynı arkadaşim. xxx subscribers yazıyor üzerine gelince farklı kanaldanda denedim oturum kapalıykende. Ama diğer şahıslarda aynı olay. İşin garip tarafi basit bir " Video içerisindeki logonun üzerine gelince abone ol butonu nasıl çıkıyor " sorusunu hiç kimse anlayamamış.

Şimdi ben denedim, farklı kanal ile videomu açtım oldu, logonun yanında abone ol butonu çıktı, arkadaş doğru çözümü vermiş.

RESIM-1 Kendi videom ve kendi kullanici adim

nbdgx.jpg

RESIM 2 Kendi videom Farkli kullanici adi

nbdht.jpg

Ben istediginden farkli birsey goremiyorum sen neyi nasil yapiyorsun anlamadim, istedigin sey bumu degilmi ?

nbdgx.jpg

nbdht.jpg

Ben istediginden farkli birsey goremiyorum sen neyi nasil yapiyorsun anlamadim, istedigin sey bumu degilmi ?

aynısını ben de başardım sayende sağolasın hocam.

nbdgx.jpg

nbdht.jpg

Kendide bilmiyorki neyi sorduğunu en başından beri yazıyorum otomatik çıkar o buton diye hala inanmamakta ısrarcı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri