Burak Oyunda yeni kanalı

bu cocuk sadece bana mı itici geliyor acaba öyle olmasa 1,5 M abone olmaz :D
ne diyelim allah daha çok versin..

Yönlendiren var mı bilmiyorum ama akıllı çocuk daha sırtı yere gelmez.

belli bir yaşın üstündekilere itici geliyor çünkü yapmacık olduğunu anlayabiliyoruz. ama hitap ettiği kesim zaten çocuklar.

bot diyenlere soruyorum spam yapanlar bile abone botu vs bulamamışken özgün adam mı binlerce abone çekecek?

Çekemediğiniz kişilere bot demek ne kadarda güzel değilmi :)
adamın 1.5 milyon abonesi var zaten herhangi bir izlenime gerek yok popüler kanalların hepsiylede arkadaş. Bir kere paylaşsa video bile atmasa aboneyi kasar zaten. Bazı kişiler videoyu izlemeden abone oluyor geçiyor. Yapana saygı gösterin omo bo odom bot deyip laf atmaktansa.

ulan herifin sesini videoda çekemiyorsun adam ısrarla sesiyle ön plana çıkmaya çalışıyor bak efendi efendi yapsa bu programı belki dersin ama, amaaan neyse ne bir tane düzgün youtuber mı var sanki... hepsi klinik vaka

itici gelmesinin sebebi hitap ettiği yaş kitlesi. Bu tarz videoları izleyen genelde çocuklar oluyor. Çocuklara şirin, eğlenceli gözükmek için farklı bir üslup ile takılıyor. Ha çok umrumda değil ancak kanalının ciddi bir kısmının bot olduğunu düşünüyorum ayrıca.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri