Burak Oyunda YouTube'a İsyan Ediyor

2016 Ekim veya Kasım gibi youtube un yeni güncellemelerinden sebepsiz kanal kapatmaların
dan sonra sistem tamamen çöktü izlenimler saçmalamaya başladı çoğu kişi bundan yara aldı bu düzelirmi şuan sanmıyorum bekleyip göreceğiz çok kişi youtube dan azda olsa çokta olsa ekmek yiyordu ama bu sistemde çoğu kişi için imkansız hale geldi bu sadece spam için değil özgün kanallar olsun herkes payını aldı bu youtube un saçmalıklarından yüzlerce kanal da buhar oldu

bana söyledikleri samimi geldi.. ki bence de çok haklı.. her şeyi bilen youtube türkiye trend listesinde gerçekten neden yabancı başlıklar var.. 2 gün önce açılan bi kanal 2 gün sonra nasıl milyon izlenime ulaşıyor.. özgün kanalı olanlar burağın söylediklerine katılacaktır..

Kendini Çok Benimsemiş...

Alakası Yok Üyelerinin Dikkatini Çekmediği İiçin artık izlemek Gereği duymuyorlar..
Bir kaç videosuna baktım Ve bu karara vardım.. yt nin işi yok burakın kanalının izlenimlerini silsin :D

youtube ile arayı düzeltmiş sanırım :D

2rE6NL.gif

Şimdi bu kanal trendlere giriyor biri açıklayabılırmı ? 200 izlenimdeyken trendlere girdi aşırı şaçma şeyler gerçekden dönüyor bi video atıyorum abonem az ama izlenim hemen geliyor takır takır 1 gun olmadan akşama nedense izlenimler duruyor oyle kalıyor adamlar haklı cidden .

4PG94G.png

Her yerde olduğu gibi burada da çok çakallık dönüyor ben partnerlerin de bu konu da etkin olduğunu düşünüyorum

Bu trend listesini youtube TR hazırlıyorsa kesinlikle orda bokluk vardır, her iş de yaptıkları gibi burda da çakallık yapıyorlardır.

Bizim çocuklar da bunların videosunu izleyip argo küfür öğreniyor.İlk defa seyrettim üstteki videoyu , izlemez olaydım.

Utanıyorum izledikçe. Ama kazandıkları parayı düşününce ben de olsam yapardım herhalde diyorum. Yani küfür argo kullanmazdım kötü etkileyecek şeyler yapmazdım ama çocukların hoşuna gidecek saçmalıklar çekerdim herhalde.

Saçmalama youtube akımına katılanlarda iyileşme var gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri