BurakOyunda 1 Milyon Aboneye ulaştı

idriskhrmn

Kayıtlı Üye
vAQo1Uy.png
Ve 3 sene sonunda 1 milyon aboneye ulaştı (az değil ya 1 milyon vay be)! Türkiye çapında çok iyi bir rakam diye düşünüyorum. Biz de tebrik etmek düşer tabi :)
Tebrikler.

7v7PCnr.png
:cool:

Her ne kadar beğenmesemde daha iyisini yapamadığım için tebrik etmek düşer.Hayırlı olsun

sesi bence en önemli etken çok fırıldak bir sesi var

Youtuber olarak yetenekli ama burda zaman önemli.Burak bugün girse bu kadar takipçi yapamazdı 2 senede.Rakibi çok azdı ve uzun süre tek başına gitti.Tbr ediyorum

Benim abone botu kullanio :p

Son düzenleme:
sırf piyasaya zamanında girdi diye parladı daha kaliteliler hak ettiği yerde değil maalesef

Helal olsun kardeşimize. Kimsenin ekmeğinde gözü olmadan, youtube'yi çöp etmeden, botsuz vds siz temiz temiz götürüyor ne güzel. :)

Botla kasılan aboneler zamanla gerçek abone oldu bunun başka açıklaması yok şuan popüler olan çoğu oyun kanalı bu şekilde bu hallere geldiler çoğuda bot kullandığını itiraf etti zaten, emek varmı var ona kimsenin lafı olamaz tabi ama sonuçta bot :D
"aaa bunun çok abonesi var dur bende abone olayım" hep bu düşünce :D

bana göre çok iyi çekmiyor videoları ama bu işe giriş zamanı olsun ufak yaştakilerin seveceği türde şebeklikler olsun iyi kıvırıyor. Şu zamanda girse 100 bin abone bile yapamazdı. Kısmetlı bi arkadaşmış, hayırlı olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri