Burası Benim Köşem - MehmetYazar

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Selamın Aleykum Emmioğulları!..

Burası benim köşem oldu. Bundan sonra sektörümüz ile alakalı paylaşımlarımı, sisteme sitemlerimi, kendimce karalamaları burada yapacağım. :) Ben videolarla uğraşırken falan biraz atarlanıyorum bazen. Oraya buraya sitem yağdıracağıma burada kendi köşemde ederim gayrı sitemlerimi :)

Hoşgeldiniz :)

---------- Mesaj saat 02:27:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:21:49 civarında gönderildi. ----------

Bu da Hoşgeldiniz Şarkısı :)

Dilberay - Noldu Gardaş (©!h@L]

Babayın çiftiliğimi de istediğin yere at koşturuyon gardaş ?? :D:D Merakla izliyoruz hocam sektör neydi ??

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] izin verirse bende kendime Ytpara'dan bir köşe satın almak istiyorum.. :))

şark köşesi gardaş ha :D yakışır ... yalnız hoşgeldin şarkısı ağır kaçmış biraz içim karardı :D

hayırlı olsun kardeşim ...

:) Aman emmioğulları... :D
Birde olaya şu yönden bakın. Bilgi kirliliği, konu kirliliği ortadan kalkacak :)
Her şarkı paylaşmak istediğimde yeni bir konu açarak kirlilik yaratmayacağım mesela :) Ya da sitem etmek için yeni konular açmayacağım...

Baş üstünde yeriniz var. Hoşgeldiniz :D

Köşe kapmaca mı oynuyoruz hayırdır beyler ?? ona göre kuşanalım bizde yok v.i.p ler falan asdshsdh

Zaten ünlemden bunaldım :/ Ne atıyorsam ünleme girdi bugün. Gözüm kulağım forumda vallahi. Haber bekliyor gibi... İnşallah bir an önce düzelir...

Olumlu bakalım ünlem sayesinde dinlenmiş olduk biraz :)

Zaten ünlemden bunaldım :/ Ne atıyorsam ünleme girdi bugün. Gözüm kulağım forumda vallahi. Haber bekliyor gibi... İnşallah bir an önce düzelir...

10 videodan 9'u ünlem benimde :( [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]'i bekliyoruz..İnşallah uzun videolarında yöntem işe yararda bizde devamını getiririz :)

Olumlu bakalım ünlem sayesinde dinlenmiş olduk biraz :)

Zaten geceleri buradayız :( Sabah iş , okul vs derken falan filan oluyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri