Burası Nasıl İnsanlarla Doldu EDEP biraz yahu Cins Cins Yorum yazmayı bırakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaşlar Bir konuya giriyorum bir hata yapan adama saymadıgınızı koymuyorsunuz En Son Okudugum Konu şu

Telife itiraz ettim hapse gidersem hakkınızı helal edin :)

Konum sadece bu konu için degil konuların bir çogunda kendini bir halt sanan insanlarla dolu yapıcı degil kırıcı olmak icin elinden geleni yapan insanar dolmuş siz ne bildiginizi zanlediyorsunuzki insanlara cins cins cevaplar veriyorsunuz merak ediyorum

Yazmışlarda yazmışlar ya arkadaşım hadi o telife itiraz eden herşeyi göze almış itiraz etmiş veya eglencesine itiraz etmiş en kötüsü Cahillik Etmiş diyelim Peki sizlere cins cins yorum yapmanız icin paramı ödüyorlar burada

Bir Kaç Mesaj şu şekilde gerçek telif sahibine itiraz eden bize neler yapmaz,Para için sahibine karşı çıktıysan haketmişsin biraz edep yahu sen sanki burada babanın hayrınamı bekliyorsun yoksa miras kalan videolarlamı para kazanıyorsun kaç kişinin youtubede telife itiraz edipde bir video için hapse girdigini gördün veya kac telife itiraz edenin sana gelip birşey yaptıgını gördün

Etrafınıza zürafa boynundan bakmayı bırakın Gözleriniz açık doguyorsunuz ama hiç birşey göremiyorsunuz

Yazık Sizlere biraz edep diyoruz ki burada hiç kimse babanızın oglu degil cins cins cevaplar vereceginiz konulara yazmanız icin sizi kimse zorlamıyor yazmassınız olur biter Kimsenin ukalalıkla kendini begenmişlikle yaptıgınız yorumlara ihtiyacı yok burada

Tartışma Alanı Sakın Yaratmayın Sadece okuyun ve Düşünün !!!

bayram günü bugün lütfen birbirimize saygılı olalım bayramınız mübarek olsun........

Katılıyorum hocam, duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen. Nedenini anlamıyorum ama youtube ile çalışanlarda hep bi bencillik var, bilgi paylaşımı olmaz insanları yanlış yönlendirirler vs. Hemen hemen forumdaki herkes hep bi laf sokma çabasında, gösteriş yapma peşinde. Ekmeklerini forum üzerinden kazanmıyorlar çünkü sadece egoist tavırlarıyla muhabbet çevirebilecekleri bir ortam gözüyle bakıyorlar. Adama adsense başvurusuyla ilgili birşeyler soruyorum içerik verirsen yardımcı olurum diyor.
Ne yazıkki burası bir r10 gibi olamıyor, orda binlerce kişi forum üzerinden gelir sağlıyor, 10 binlerce kişide adsense ten kazanıyor ama en basiti girip şurayı bir inceleyin. İnsanlar birbiriyle bilgilerini tecrübelerini, uyguladığı adımları vs. paylaşıyorlar, bir sorun olduğunda "bu iş bitti artık yapılmaz bırakmalısın" demiyorlar herkes herkese elinden geldiğince yardımcı oluyor. Ben bu durumlara alışık değilim youtube ile çalışmaya başladıktan sonra karşılaştım. Açıkçası bu muhabbetlere dahil olmamak için post dahi atmıyorum. Ve bu muhabbetlerden de kaynaklı olarak youtube 'u bıraktım.

Söylediklerim yanlış anlaşılmasın genelleme yapmıyorum o arkadaşlar kedinilerini çok iyi biliyorlar.

Aynen harfi harfine katılıyorum hocam.Forumun en eski üyelerinden biriyim.Forumun kuruluş aşamasındaki haline bakıyorum bir de şuanki haline.Muazzam bir fark var.Zamanında birçok yeni başlayan arkadaşımıza yeri geldi ben yardım ettim yardımcı olmaya çalıştım yeri geldi diğer arkadaşlarım yardımlarını hiç esirgemedi.Çünkü biri bize yardım eli uzattıysa biz de uzatmalıydık.Sonra gel zaman git zaman foruma yeni yeni kişiler üye oldu.Belli bir süre forumu takip etsem de post atmadım.Ama son zamanlarda bir şeyler gözlemledim.Arkadaş üye olmuş 2014 ün ortalarında veya sonlarında.Gelir gelmez araştırma yapmış soru sormuş nasıl yapılır nasıl edilir diye.Daha sonra belli bir seviyeye gelmiş ve insanlara tepeden bakıyo :) Bu tavra hem uyuz olmuşumdur hem de çok gülmüşümdür.Çünkü o ilk haliyle son postu arasındaki farka bakınca insanlar bu kadar değişebiliyor mu yaa diye hep içimden geçirmişimdir.Bakın çok değil 1 ay öncesine kadar bir konu açtım acil yardım gereken bi konuydu benim için.Video vardı ama video atacak kanalı olusturamıyordum sıkıntı yaşıyordum.Kanal satın alabilirdim ama kendi çalısma metodumun icinde böyle bir şeye yer vermiyorum.Her neyse kanalı kendim acacagımdan sıkıntıya düsüyordum ve foruma konu açtım.Sonradan kendine bu işi edinen arkadaşlar bilmesine rağmen yardım etmediler.Yüzeysel olarak benim bildiğim şeyleri anlattılar.Neticede ben tecrübesiz biri değildim ve değilim o an için acil gereken bir bilgiydi benim için.Sonrasında tabiki sorunu çözecektim ve çözdüm de.Ama yardım edilmedi.Yine bir gün acil yapmam gereken bir şey vardı videolara ses eşleşeni geliyordu.Günlerimi aldı artık gına geldi bilen varsa bana leb desin leblebiyi anlarım dedim yine yanıt gelmedi.Ben de hırs yaptım o günün akşamına veya ertesi güne yöntemi kendim buldum..Sonra kendime dedim ki forumun eski paylaşımcı ruhu kalmamış.İsteyen istediği şeyi forumdan alıyo iş yardıma gelince bilmiyo numaraları yapan insanlarla dolmuş dedim.Ondan sonra ben de forumda hayati konular açmamaya ve böyle insanlara yardım edilmemesi gerektiği kanaatine vardım.Velhasılı kelam ayaklar baş olmuş.Ben bilirim işte sen kimsin ki bana böyle yorumlar yapıyosun senin kazandığın paraların 10 katını kazanıyorum bir de küsürat veriyo 987x diye :) Çocuğun yaşı 20 tutmuş bunu 31-32 yaşında abisi olabilecek insanlara söylüyo.Herkes de bir bilmişlik bi ukalalık almış başını gidiyo. Yani böyle kendini beğenmiş sonradan görme insanları başka bir yerde bulmanız zor.O yüzden hocam canınızı sıkmayın.Çoluk çocuk diyip geçin...

Katılıyorum hocam, duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen. Nedenini anlamıyorum ama youtube ile çalışanlarda hep bi bencillik var, bilgi paylaşımı olmaz insanları yanlış yönlendirirler vs. Hemen hemen forumdaki herkes hep bi laf sokma çabasında, gösteriş yapma peşinde. Ekmeklerini forum üzerinden kazanmıyorlar çünkü sadece egoist tavırlarıyla muhabbet çevirebilecekleri bir ortam gözüyle bakıyorlar. Adama adsense başvurusuyla ilgili birşeyler soruyorum içerik verirsen yardımcı olurum diyor.
Ne yazıkki burası bir r10 gibi olamıyor, orda binlerce kişi forum üzerinden gelir sağlıyor, 10 binlerce kişide adsense ten kazanıyor ama en basiti girip şurayı bir inceleyin. İnsanlar birbiriyle bilgilerini tecrübelerini, uyguladığı adımları vs. paylaşıyorlar, bir sorun olduğunda "bu iş bitti artık yapılmaz bırakmalısın" demiyorlar herkes herkese elinden geldiğince yardımcı oluyor. Ben bu durumlara alışık değilim youtube ile çalışmaya başladıktan sonra karşılaştım. Açıkçası bu muhabbetlere dahil olmamak için post dahi atmıyorum. Ve bu muhabbetlerden de kaynaklı olarak youtube 'u bıraktım.

Söylediklerim yanlış anlaşılmasın genelleme yapmıyorum o arkadaşlar kedinilerini çok iyi biliyorlar.

Güzel ve düşünülmesi gereken bir konu olmuş hocam. Diğer meşhur webmaster sitesinde de yıllardır üyeliğim olmasına rağmen tam olarakta işte bu yüzden konulara katılmıyorum. Yaşım 34 , cevap veren ukalaya bakıyorum yaş 17-18 . Ağız dalaşınamı gireyim , gereksiz yere sinir olup günümümü berbat edeyim.
Çocuğun yaşı 20 tutmuş bunu 31-32 yaşında abisi olabilecek insanlara söylüyo.
Zaten bu gereksiz , ukalaca mesajların %70 sebebi bu hocam zaten. Güzel tespit.

o tip kişileri normalde bende sevmiyorum ama örnek verdiğin konudaki arkadaşın hiçbir korkusu yok gibi gülücüklerle açmış konuyu daha ciddi şekilde açılan konularda forumdaki kişilerin yorumları da belli

Tartışma ortamı çıkabileceği içinde bu konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri