Bursa Nilüfer'de Döner Ustası, A2 Ehliyetli Motor kurye

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş verenler
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

A2 yok; B var, bmw ile gelip dağıtabilirim dönerleri de. Nilüfer'de trafik kilit oluyor bazı yerler, bana uymaz.

:) Umarım bulabilirsiniz usta aradığınız kişiyi. Eğer telefon numarası vb. bilgiler bırakırsanız ya da tam lokasyon google üzerinden de aramalardan iş arayan kişiler size ulaşabilir ;)

A2 yok; B var, bmw ile gelip dağıtabilirim dönerleri de. Nilüfer'de trafik kilit oluyor bazı yerler, bana uymaz.

:) Umarım bulabilirsiniz usta aradığınız kişiyi. Eğer telefon numarası vb. bilgiler bırakırsanız ya da tam lokasyon google üzerinden de aramalardan iş arayan kişiler size ulaşabilir ;)

Bende Jeeple dağıtıyordum günlük 50 Lira benzin yakıyordu, neyseki Araba pert olduda kurtulduk :)

Özellikle Buraya yazdım birazdanda r10a yazacağım ve çevreye eşe dosta söyledim, En azından yeri yurdu belli olsun arada birilerinin olması iyi oluyor. Yoksa 4 5 Günlük Olay gazetesine reklam vermek 20 Lira .. Ama Devir Bozuk Düzgün ahlaklı insan denk gelmiyor.

Trafik sıkışık olsun ara sokaklar var, Bir motorcuya Asla Trafik sıkışık gelmez, aralardan akaaar gider :) umarım bulurum Teşekkürler.

ney :O bmv mi :D bir paketçi için çok yüksek olmadımı:D

He benim için paketçilik normal, paketçi için bmw yüksek :D Yazdım kenarıya :D

Döner Ustası ismi mi :D gidelim bir ara :D

Bmw ile paketci olunurda bizim fiyatlarımız uygun ondan ötürü ne siz ne ben kazanabilirim Ondan yaş iş :)

Yok döner ustasıda arıyorum, Döner kesicek, Pideli köfte, kumru tost yapacak. Dükkanın adını yazmayayım ya şimdi Google'da adını aratıp forumu bulmasınlar. Sonra Vay efendim sen Aslında Dükkandan değilde Youtube'dan kazanıyormuşsn Olaylarına hiç girilmesin :D

Özelden atıyorum adını dükkanın Gelirseniz beklerim akşam 18:00 'a kadar açık.

Bmw ile paketci olunurda bizim fiyatlarımız uygun ondan ötürü ne siz ne ben kazanabilirim Ondan yaş iş :)

Yok döner ustasıda arıyorum, Döner kesicek, Pideli köfte, kumru tost yapacak. Dükkanın adını yazmayayım ya şimdi Google'da adını aratıp forumu bulmasınlar. Sonra Vay efendim sen Aslında Dükkandan değilde Youtube'dan kazanıyormuşsn Olaylarına hiç girilmesin :D

Ahahah :D Ben sandım sadece kurye arıyorsun :D Tamamdır, ben İstanbuldayım şu aralar; ama bir gün uğrarım :D

Evet Beyler Bayanlar Sadece YTPara Üyelerine Özel Bir Alana Bir Bedava % 10 YTPAra İndirimi % 5 Grup indirimi. Eş Dost atılan Postların hatrına x2 Fiyat Buyrun Efemm

Yahu Bugün Pizza Siparişi Verdim Bir Kurye Bu Kadar Ters Olamaz Çok Saygısızdı Hareketleri Konuşması Falan Deli Etti Neyse Hayırlı İşler

Haci abi multinet geciyosa ogle yemeklerıni senden yiyelim sen kazan kofteci yusuf kazancagına

Yahu Bugün Pizza Sipari_i Verdim Bir Kurye Bu Kadar Ters Olamaz Çok Sayg1s1zd1 Hareketleri Konu_mas1 Falan Deli Etti Neyse Hay1rl1 0_ler

Dominos mu Little Ceasers m1? 0kisininde Bölge müdürlerini tan1yorum, ^ikayet edersen an1nda gereini yap1yorlar. et gitsin sinirini bozduysa.. Çünkü ekmek yedii yerde mü_terilere kötü davran1yorsa Onlara kaybettiriyor. Hadi bunlar Amerikan firmas1 neyse.. Ama bizim gibi Küçük Esnaf ne yapacak? Adamlar hem maa_1n1 al1yor hemde Mü_teriye afra tafra bi harektler, sonra mü_teri bekle.. Aray1n hocam çal1_may1 hak etmiyor demekki o adam _ikayetinizi yap1n bi daha tekrarlan1rsa atarlar zaten. Ekmek yediin yere ihanet etmek ne yaz1kki çok olan bir durum bu i_lerde..

fluence var 2014 beyaz sıfır onla olur mu? :D

Mustafa Sen iş bırakır manita peşine gidersin paketler patlar bilmiyormuyum ben seni :)

Haci abi multinet geciyosa ogle yemeklerıni senden yiyelim sen kazan kofteci yusuf kazancagına

Hocam Multinet malesef yok, Fakat Fiyatlarımız uygun, Multineti koysam zaten Yetiştiremem , Bütün kurumsal yerler Bankalar BEnzinlikler Multinet kullanıyor. Yemek çeki kupon verirlerse alıyorum fakat Pos Cihazını bile kaldırdım. Hatta Televizyonu bile hırsızlar çaldı onu bile koymadım yerine Teknolojik bir şey yok. Haa Wifi de yok ( İnternet oldumu çıkamıyorum arkadaş bakmıyorum müşterllerin suratına :) )

Köfteci Yusuf Soğudumu yenmiyor köftesi soya çok fazla içerisinde Bizim Köftemiz Kayhan Kasabından geliyor.

Dominos mu Little Ceasers m1? 0kisininde Bölge müdürlerini tan1yorum, ^ikayet edersen an1nda gereini yap1yorlar. et gitsin sinirini bozduysa.. Çünkü ekmek yedii yerde mü_terilere kötü davran1yorsa Onlara kaybettiriyor. Hadi bunlar Amerikan firmas1 neyse.. Ama bizim gibi Küçük Esnaf ne yapacak? Adamlar hem maa_1n1 al1yor hemde Mü_teriye afra tafra bi harektler, sonra mü_teri bekle.. Aray1n hocam çal1_may1 hak etmiyor demekki o adam _ikayetinizi yap1n bi daha tekrarlan1rsa atarlar zaten. Ekmek yediin yere ihanet etmek ne yaz1kki çok olan bir durum bu i_lerde..

Mustafa Sen iş bırakır manita peşine gidersin paketler patlar bilmiyormuyum ben seni :)

Hocam Multinet malesef yok, Fakat Fiyatlarımız uygun, Multineti koysam zaten Yetiştiremem , Bütün kurumsal yerler Bankalar BEnzinlikler Multinet kullanıyor. Yemek çeki kupon verirlerse alıyorum fakat Pos Cihazını bile kaldırdım. Hatta Televizyonu bile hırsızlar çaldı onu bile koymadım yerine Teknolojik bir şey yok. Haa Wifi de yok ( İnternet oldumu çıkamıyorum arkadaş bakmıyorum müşterllerin suratına :) )

Köfteci Yusuf Soğudumu yenmiyor köftesi soya çok fazla içerisinde Bizim Köftemiz Kayhan Kasabından geliyor.

Biga/Çanakkale'ye servisiniz varsa hocam 2 bütün döner alabilirim, mümkünse 100 derecede falan ısıtın yolda soğumasın çok :D Şaka bir yana umarım istediğiniz gibi eleman bulabilirsiniz hocam hayırlı işler, Allah bol kazançlar nasip eylesin inşaAllah :)

Aynen ya adamin agzi kaygan kaygan oluyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri