Bütçesiz Para Kazanmak İster Misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeMerak

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sabitonay.com
Merhaba, öncelikle konu yanlış yerde olabilir onun için yetkililerden özür diliyorum. Uygun kategoriye taşınabilir.

Görev yap kazan sitesine referansınız ile 20 kullanıcı getirin anında 5 TL kazanın!

Detaylar için pm isteyiniz.

5 tl çok hocam 2.5 yapın siz onu batmayın sonra

20 kişi bulacam ve 5 lira alacam he
yd3WoQ.jpg

insan bu tarz konu açarken bari utanır be kardeşim insanlarla dalgamı geçiyorsunuz

Kişi başı 25 kuruş vay canına. 20 kişi bulana kadar sokakta yürüsem toplam 5 lira bulurum herhalde. Hiç düşünmediniz mi tam 20 kişi bu kolay değil, 1 adet yarım yamalak 200 kelimelik makale yazsa bu parayı zaten kolayca kazanacaklar ben utanayım 20 müşteri getirin bana demeyeyim 5 lira için diye gerçekten düşünmüyor musunuz ? Eleştirince eleştirdi oluyor arkadaş.

Gerçekten de fiyat komil olmuş. Bunun ederi en az 15-20 tl olmalı

Arkadaşlar üye getiriyorsunuz 20 kişiden 5 tl kazanıyorsunuz + referans kazancı şeklinde oluyor.

Ben sana 7 tl vereyim sen bana 20 üye getir bunu bi düşün.

hocam ben size 10 tl vereyim bu konuyu sildirin ve asla bir daha böyle konu açtırmayın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri