bütün kanallar para kazanma gidince 0 dan kendi videonu yapsan risk olurmu

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugs9305

Yasaklanmış
aklımdaki para kazanma kapanna kanalları nı silicem 2 3 tane kalabilir bilmediğim sonra bu adsensede yeni 1 kanal açıp kendi videolar hazırlarsak tekrar para kazanma kapanırmı acaba bilen varmı

bide para kazanma kapananlar hiç ödeme alan yokmu bi umutla bekleriz belki bizede yatcak diye :D

Para kazanmaya kapatılan kanallarara ait adsenseye yeni kanal eklendiğinde de yeni kanalların para kazanması kapanıyormu ?

Ayrıca para kazanmaya kapanan kanallar için google + ile açmalımıyız yoksa adsensede banlanıyorum öyle olunca.

aklımdaki para kazanma kapanna kanalları nı silicem 2 3 tane kalabilir bilmediğim sonra bu adsensede yeni 1 kanal açıp kendi videolar hazırlarsak tekrar para kazanma kapanırmı acaba bilen varmı

bide para kazanma kapananlar hiç ödeme alan yokmu bi umutla bekleriz belki bizede yatcak diye :D

arkadaşımın 12 tane kanalı kapandı. Ve toplu halde diger kanalların para kazanması gitti. kapanan kanalları komple sildik yeni kanallar açıp adsenseye bagladık. Para kazanmada sıkıntı yok izlenimler 2 veya 3 gün sonra yansımaya başladı şu an sorun gözükmüyor. K.gelsin

Kanalları neden sildiniz. Dursa 6 ay sonra tekrar açılır kaldığı yerden devam etmezmiydi.

Kanalları neden sildiniz. Dursa 6 ay sonra tekrar açılır kaldığı yerden devam etmezmiydi.[/QUOT

adsensede tekrar sorun yaşatabilir diye sildim 6 ay sonra bunların parasını alabiliyozmu acaba

---------- Mesaj saat 22:42:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:42:03 civarında gönderildi. ----------

arkadaşımın 12 tane kanalı kapandı. Ve toplu halde diger kanalların para kazanması gitti. kapanan kanalları komple sildik yeni kanallar açıp adsenseye bagladık. Para kazanmada sıkıntı yok izlenimler 2 veya 3 gün sonra yansımaya başladı şu an sorun gözükmüyor. K.gelsin

eyv sğaolasın önümüze bakacaz artık

tüm kanallar silinecek sanırım benim 1 hafta önce para kazanmaya kapandı tum kanallarım videoları özel yapıp silmedim sonra 1 kanal actım 5 gün para kazanma aktif gitti 5. gün sonunda tekrar para kazanma özelliği gitti şimdi tüm kanalları silicem yoksa hep para kazanmaya kapancak gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri