bütün videolar ünleme düşüyor

muratkatirci

Kayıtlı Üye
arkadaslar 15 mayısta da butun kanallarım kapanmıstı sonrasında actıgım 30 a yakın kanal oturmus guzelde kazanc saglıyorlardı .fakat son 5 gundur ne vıdeo atarsam atıyım unleme dusuyor bır tane vıdeonun para kazanmasını acamadım dun zaten butun kanallar kapandı bugun yenı kanallar acıp yıne denıyorum fakat hıcbır fark yok fazla atmıyım denıyım dedım 20 video attım 20 sıde unlem . benım ne yapmam gerekıyor bu durumda

dün bir kanala 200 video attım 180 tanesinde ünlem verdi kanalda 20 video kaldı :D

denedım hocam onu ne zaman denedıysem bır turlu olmadı zaten bana mı garezı var anlamadımkı :)

arkadaslar 15 mayısta da butun kanallarım kapanmıstı sonrasında actıgım 30 a yakın kanal oturmus guzelde kazanc saglıyorlardı .fakat son 5 gundur ne vıdeo atarsam atıyım unleme dusuyor bır tane vıdeonun para kazanmasını acamadım dun zaten butun kanallar kapandı bugun yenı kanallar acıp yıne denıyorum fakat hıcbır fark yok fazla atmıyım denıyım dedım 20 video attım 20 sıde unlem . benım ne yapmam gerekıyor bu durumda

sorunu aynı kanalda yani eski yukledigin kanallarsa malesef hesabın kara listede aynısı basma geldi suan 10 hesap o durumda videoları silmiyorum bi umit duzelır dıye

butun kanallar ve hesaplar sılındı zaten elımde kanal kalmadıkı hocam 0 dan baslıyorum resmen

butun kanallar ve hesaplar sılındı zaten elımde kanal kalmadıkı hocam 0 dan baslıyorum resmen

Modemi fabrika ayarlarına getir tekrar yukle eger adsense ile ilgili bi sıkıntı degilse duzelir herhalde ..

Spamdan tum kanalarım kapanmısdı ve actıgım her hesap kapanıyordu botlardan vazgecip modeme reset attım sorun duzeldi

Modemi fabrika ayarlarına getir tekrar yukle eger adsense ile ilgili bi sıkıntı degilse duzelir herhalde ..

Spamdan tum kanalarım kapanmısdı ve actıgım her hesap kapanıyordu botlardan vazgecip modeme reset attım sorun duzeldi

normalde reset atıyordum birde bunu deniyeyim hocam sagolun

zaten adsenseye baglamıyorum kanalları oturana kadar

ünlem sorunu var.aynı kategoride geçen gün 1000 videodan 10 ünlem geldi.aynı kaaldan ayni videoları çektim %80 ünlem.. illa tek tek mi indirp atacaz bu nedir yahu

ünlem sorunu var.aynı kategoride geçen gün 1000 videodan 10 ünlem geldi.aynı kaaldan ayni videoları çektim %80 ünlem.. illa tek tek mi indirp atacaz bu nedir yahu

aynı ipten telrar yukleyınce unlem verir ozgun kendi videon icin bile gecerli bu unlem olasılıgı cok yuksek

Çözümmüdür değilmidir bilmiyorum ama benim işimi görüyor şimdilik yüklemeyi tamamladıktan sonra
1- Para kazanmayi aciyorum ( Para kazandiran platformlar yapiyorum )
2- Para kazanma tamamlandiktan sonra bu sefer Sendikasyonu heryer yapiyorum.

takipteyim inş. çözüm bulan biri çıkar zira 30 video attım 29 ünlem yedi şaka gibiya 1 ay öncesine kadar elle 50 video attım 50 side para kazanma direk açıldı son 10 gündür her video ünlem yiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri