beyler vaktinizi çalıyorum ama araştırdım bulamıyorum bu siteye alıcı olarak değil satıcı olarak girip tokenli kanallar açıp satmak istiyorum ama kanal satmak isteyenlerle ilgili bir bilgiye ulaşamadım cümle arasında tek gördüğüm şey videoyap'ın token oluşturulmuş kanalları otomatik olarak ben satın alıyorum demesi sisteme tokenli atınca bu şekilde oluyormuş ama bu fiyat ne kadar kanal ne kadar sürede kapanırsa param yanıyor kanallar kapanırsa paramın yüzde kaçı yanıyor günde kaç kanal satabilirim en fazla 500 kanal oluyor sistemde diye bir yazısını daha gördüm şuanda sisteme üye oldum sipariş edilebilir 38 kanal var diyor yani bende 462 tokenli kanal olsa satabilirmiyim nedir ne değildir hiç bişey göremiyorum burdan yardımınızı bekliyorum bilgi sahibi olan arkdaslar burdan yazmak istemyiorsa pm atsınlar lütfen
ayrıca bu sistemi kullanan arkadaşlar sistemin sizce tokenli kanala ihtiyacı varmı yokmu bunu ögrenmek istiyorum sizden o yüzden ankette ekliyeceğim konuya
ayrıca bu sistemi kullanan arkadaşlar sistemin sizce tokenli kanala ihtiyacı varmı yokmu bunu ögrenmek istiyorum sizden o yüzden ankette ekliyeceğim konuya