Büyük ARTIŞ GÖZLEMLEDİM!!!

beyinfirtinasi

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar son üç gündür çok yüksek artış gözlemledim kanalımda bunda anormallik varmı öğrenmek istiyorum;

Bundan 1hafta önce izlenmeler 2-3k arası tıklanma 0-6 arası değişiyordu.

Ancak Son 3 gündür Çarşamba : 12k izlenme 15 tık
Perşembe:6k izlenme 15 tık
Cuma:7k İzlenme 17 tıklanma ve bu üç günde paralarda artmaya başladı mesela önceden 10 krş kazanırdım simdi 2-3tl veriyor sizce anormallik varmı yoksa yükseliştemiyim?

Hocam valla sordugunuz soruya bakin ya.hep ayni gidicek diye bi sart mi var

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam kanal videolarını zaman zaman gizliye al.ayrıyeten reklam aralıkların uygun değilse min 7 dakıka ayarla.sağlam dur.parayı alamadan bişey olmasın.bol kazançlar.insallah flag gelmez.

2016'da üyelik alımını kapatacaktık.2016 üyeleri çok bozdu :D şaka bir yana bunlae normal şeyler sen çalışmalarına devam et

Normal değil hocam kanalın durumu 12k izlenme 15 tık nedir.Çok kötü.

12k izlenme 15 tık videolarınızda reklamlar kapalı heralde :)

Reklamların hepsi açık birkaç arkadaş dalga geçmiş saçma konu diye ancak konunun altında az tık aldım çok tık aldım gibi şeyler yazıyordu bende buraya bi sorayım dedim suçmu ettim?

Hocam bende bu konuyu açamyı düşünüyordum aynısı benimde başıma geldi 100 tıktan 5 bin tıka çıktı 1 günde bende şaşırdım

Reklamların hepsi açık birkaç arkadaş dalga geçmiş saçma konu diye ancak konunun altında az tık aldım çok tık aldım gibi şeyler yazıyordu bende buraya bi sorayım dedim suçmu ettim?

Arkadaşım 12k izlenime 15 tık nedir. Nasıl bir içerik yayınlıyorsa söyle değiştirsin o şekilde bir tıklama oranı youtube a ilk başladığımda bile görmedim.

Hiç birşey olmaz merak etme ama sana bir dost tavsiyesi
Acilen o kategoriyi bırakman gerek

ya şu konu başlıklarını büyük harflerle yazmayın arkadaşım..

Baştan desene özgünüm diye :D burdakiler spam yaptığını sandı ondan söyleniyorlar :) Türkçe özgün çalışacaksan en az 100.000 abonen olacak ki ele avuca gelir bir şeyler kazanmaya başla.Yaptığın işi seviyorsan bırakma illaki bir yerde o seviyeye gelirsin.Her ne kadar bu kategoride rekabet olsa da ..

Teşekkürler yorumun için evet özgün kanalım benim için şuan para hiç önemli değil izlenme ve abone sayım hergün artıyor buda beni sevindiriyor böyle devam edeceğim İNŞALLAH büyümeyede devam edeceğim.

Kategorim bilgi videoları , Göz atabilirsiniz kanalıma https://www.youtube.com/channel/UCo2bhjdxmKInMxbMmXoIXnw

Kanalına baktım videolarından biri patlama yapmış, izlenimin artmasının nedeni sadece o video. O çok izlenen videona düzenle kısmından diğer videolarının da reklamını yap, yani açıklama ve kartlar ekleki diğer videolarının da izlenimi biraz artsın.

Ayrıca kanalının ismiyle facebook, blogger, reddit hesapları al, (videoyu paylaşırken gördüğün sosyal medyalara ait kutucuklar)
Hatta ordaki tüm sosyal medya hesaplarından al, videoyu paylaşırken tüm o kutucukları işaretle ve oralarda da paylaş. Kanal kapağına da hepsini ekle. Tabi hepsinden önce kaliteli videolar yapmaya devam et.

bende %60 düşüş var son 2 3 gündür. büyük kanallarda hep sıkıntı var. Yt bir şeyler yapıyor son 2 3 gündür.

Hocam derhal o katagöriyi bırakın emeğinize yazık daha guzel bir katagoride o izlenimlerle günlük 40 ,50 alabilirsiniz

Hocam izlenmelere gore tiklama cok az ve kazanc da cok az 15k izlenime en az 30 tl alman lazim oda en az yani ... Eslesen falan yok dimi yada hepsinin para kazanimi acikmi... Yani cok az geldi ondan sordum .

!!! mobildeyim !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri