Büyük Film arşivimi nasıl değerlendirebilirim ?

radyoneu

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar arkadaşlar. Şuan hali hazırda film ve müzik market iş yerim var. Elimde büyük bir film arşivi mevcut malumunuz artık dükkanda eskisi kadar bu işler yürümüyor. Youtube işinde de hayal ettiğim noktaya hiç gelemedim gelecek gibi de gözükmüyor gidişat. Acaba bu film arşivini film upload ederek film sitesi açarak yada herhangi bir yolla nasıl gelire dönüştüre bilirim elimde Yeşilçam erotik arşivine kadar bol miktarda film var sizlerden bir fikir almak istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Elindeki filmlerin tamamı youtube üzerinde görsel ve ses engellerine sahip durumda.Geçmeyi bilmiyorsan youtube adına bir işine yaramayacaktır.
Web sitesi işlerinden film sitesi işlerinden anlıyorsan film upload ederek video upload sitelerine kendi site reklamınla falan filan uzun işler...

abi şimdi herkeste var arşiv. terabaytlık harici harddisklerin herkesin eline geçmesinden sonra arşivciliğin eskisi gibi pek önemi kalmadı. hakeza torrent kullanmayı da bilmeyen yok. cd, dvd devri bitmiş gözüküyor. 2 senedir laptopa disk takmadım. ancak şu şekilde kazanbilirsin diye düşünüyorum; harici hard diski olanlara belli bir ücret karşılığında içeriğini kopyalarsın isteğine göre.

hddye yükleyip satabilirsin. genelde böyle yapıyolar sosyal medyada ama talip oluyor mu bilmiyorum

maalesef yapılacak pek birşey yok artık herkeste var arşiv terabayt terabayt....film seyretmeyi seven ama netten indirmekle uğraşmak istemeyenler için yükleme yapabilirsiniz ama o da kurtarmaz sanırım.

Çok geniş bir arşivse isteğe göre kopyala net üzerinden sat onun dışında site işlerinden anlamıyorsanız site iş zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri