Buzzmyvideos Nasıl Bir Partner?

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun zamandır başvurmayı düşündüğüm bir partner fakat burada eskilerden bir kaç konu gördüm ödeme yapılmadı, partnerden çıkamıyorum, sorulara cevap gelmiyor vs. bu tarz sorun yaşayanlar oldu mu? İlgili kişiler cevaplarsa sevinirim.

Özgün kanalınızla başvurabileceğiniz bir partnerdir. Ödemeleri sterlin cinsinden yapar. Bir kere olsun ödememezlik yapmadı. sorularınıza cevap çok hızlı verilmez çünkü çalışma saatleri var aynen banka gibi. ctesi pazar günleri cevap gelmez, pazartesi geri dönüş yaparlar. 1ile 30 mayıs arasında kazancınız 70 doları geçerse, haziranın son haftası ödemesini yapar(sterlin olarak) kazancınız 70 doları geçmezse, geçene kadar birikir, bir sıkıntı yok. kesintileri yüksek. kontratta %65 ile partnere giriyorunuz. Eğer kanalınız yüksek izlenimli aboneli ise kesintiyi azaltırlar diye düşünüyorum. benim tecrüberlerim bunlar

Özgün kanalınızla başvurabileceğiniz bir partnerdir. Ödemeleri sterlin cinsinden yapar. Bir kere olsun ödememezlik yapmadı. sorularınıza cevap çok hızlı verilmez çünkü çalışma saatleri var aynen banka gibi. ctesi pazar günleri cevap gelmez, pazartesi geri dönüş yaparlar. 1ile 30 mayıs arasında kazancınız 70 doları geçerse, haziranın son haftası ödemesini yapar(sterlin olarak) kazancınız 70 doları geçmezse, geçene kadar birikir, bir sıkıntı yok. kesintileri yüksek. kontratta %65 ile partnere giriyorunuz. Eğer kanalınız yüksek izlenimli aboneli ise kesintiyi azaltırlar diye düşünüyorum. benim tecrüberlerim bunlar

%65 derken hocam anlamadım tam olarak :confused:

Ayın son haftası ödeme yapar kesinti değişiyor misal bende %15

Ayın son haftası ödeme yapar kesinti değişiyor misal bende %15

Peki hocam kesinti daha sonra tekrar artabiliyor mu ve izlenime göre mi değişiyor bunlar.
Valla hocam gizzaya mı girsem buzzmyvideos mu bilemedim.

Son düzenleme:
Gizzada iyi bir partner. Hem burada yetkilileri bulunuyor. kesintilere göre hareket et. ikiside iyi partner. son karar senin. 2 sene önce buzzmy'a girerken hiç düşünmeden %35 kesintiyi gözardı ettim ama etmemek gerekiyor.

Peki hocam kesinti daha sonra tekrar artabiliyor mu ve izlenime göre mi değişiyor bunlar.
Valla hocam gizzaya mı girsem buzzmyvideos mu bilemedim.

Emre bey var o kesintiyi belirliyordu ama ben gireli çok oldu şu an belki sistem değişmiştir.İlla partnere gireceğim diyorsan ikiside iyi bence kesintiyi desteği yardımlaşmayı düşünüp tartıp ona göre karar vermelisin

Her şey sizin kanalınızın potansiyelinde, izleniminde ve abonesinde bitiyor. %100 ödeme teklif eden partner bilirim. Kanalınıza güveniyorsanız sıkı pazarlık yapıp iyi bir teklif koparmaya bakın.

Herkes gecen sene quiz icin ayip bayiliyordu ya iste o en iyi zamaninda quiz bile buzz un kalitesinin yanina yaklasmaz. Gecen sene bu isi cok iyi bilen bi arkadasim vardi millet quiz calisirken kendisi buzz calisirdi. dedim la sen niye quiz calismiyon. bana dedi sadece amatorler yol gecen olmus quiz gibi mcnlerle calisir. profosyoneller ise buzz gibi herkesin ulasamayacagi mcny le calisir. Dedigi cikti quiz patladi buzz duruyor.

Herkes gecen sene quiz icin ayip bayiliyordu ya iste o en iyi zamaninda quiz bile buzz un kalitesinin yanina yaklasmaz. Gecen sene bu isi cok iyi bilen bi arkadasim vardi millet quiz calisirken kendisi buzz calisirdi. dedim la sen niye quiz calismiyon. bana dedi sadece amatorler yol gecen olmus quiz gibi mcnlerle calisir. profosyoneller ise buzz gibi herkesin ulasamayacagi mcny le calisir. Dedigi cikti quiz patladi buzz duruyor.

Arkadas hakli gercekten nasilda gozu kapali dayandik quize bukadar saglam partnerler varken...
Peki arkadasin spammi yapiyor ?

Ben sürekli hata ve buglar ile uğraşıyorum bu ayda 3 haneyi hala alamadım

Arkadas hakli gercekten nasilda gozu kapali dayandik quize bukadar saglam partnerler varken...
Peki arkadasin spammi yapiyor ?

Gözünü seveyim her yoruma inanmayın ne dediği belli değil post kasmak için yorum atmış.Bmw hiç spam kanal almadı alsa bile ödeme yapmaz.Quizle bmw ne alaka ? Bu ilyas kendi dünyasında neler yaşıyor

[MENTION=9927]severall[/MENTION] tabi quiz buzz dan daha iyi mcn. Sen quiz donecek diye beklemeye devam et. Quiz le buzz u kiyasliyor kafaya bak

Hocam bmv youtube kadar köklü bir şirket fakat şu konuda adamlarada hak vermek gerekiyor ilk alacağı kanala %65 70 ile başlatıyor biraz deneme sürecine tabi tutuyor eğer ki bu size yok benim paramı her ay yüksek ödesin derseniz bmv tercih etmezsiniz fakat kanalınız ilerledikçe size güvendikçe %90 lara kadar ödeme oranını çıkartıyor merak etmeyin paranız içeride kalmaz çünkü özgün kanal her hakkınız var benim diyeceklerim bu kadar

[MENTION=9927]severall[/MENTION] tabi quiz buzz dan daha iyi mcn. Sen quiz donecek diye beklemeye devam et. Quiz le buzz u kiyasliyor kafaya bak

Kim quiz geri donecek demiski? Kimsenin oyle bisey yazdigini goremiyorum ben. Tabii BMV Quiz'den daha iyi bi network fakat sen burada oyle bi yaziyorsunki cayir cayir spam kanal aliyor sanacak millet.

Ben spam kanal alir diye bi sey demedim. ben spam calismiyom zaten. bunu iddaa eden cumlemi cikarip koymasi gerek. buzz un hangi sartlarda aldigini biliyom ve kanallarimi aliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri