byfors Adlı Üyeden Şikayetçiyim

elsaati

Kayıtlı Üye
edit.Tüm arkadaşlardan özür dilerim başta @вєякαη abi olmak üzere.Ben o arkadaşa söylemiştim bana kanıtla diye fakat fotoğrafını falan atmadı bir yanlışım varsa affola fakat konuya hala [MENTION=14699]byfors[/MENTION] adlı arkadaşı bekliyorum bir şey söylesin en azından

Son düzenleme:
0b93mR.png

belki dogrudur nerden biliyorsun ben olsam okuduktan sonra yardim etmesem bile burda cikipta adamin attigi mesaji ortaya koymazdim

Eğer yalan söylüyorsa büyük karaktersizmiş..

Bence doğru söylüyor her kimse bu arkadaş böyle şeyleri şikayet konusu yapmayalım biraz anlayış lütfen bana göre büyük ihtimal doğru söylüyor

вєякαη;569841' Alıntı:
Bence doğru söylüyor her kimse bu arkadaş böyle şeyleri şikayet konusu yapmayalım biraz anlayış lütfen bana göre büyük ihtimal doğru söylüyor
hocam şu arkadaşın profiline girin yorumlarına bakın kazanamıyorum diyor bu arkadaş http://www.ytpara.com/partnerli-kan...ons-partnerli-kanal-ihtiyactan-satilik-2.html
yorumlarına bakın şu sayfada ben doğruluk payı vermiyorum arkadaşın mesajlarına.Ayrıca Berkan Abi profil yaşında 31 yazıyor farkedersen kendisi bana yaşının 28 olduğunu söylüyor.

вєякαη;569841' Alıntı:

Bencelere gerek yok .. :)

Burda kazıklama vakası ..
http://www.ytpara.com/partnerli-kan...tions-partnerli-kanal-ihtiyactan-satilik.html

burdada onceki konusu ..

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-satis-bolumu/38225-arkadaslar-yardim-nolur.html

Halen bu adamda samimiyeti arayan varsa diyecek bişeyim yok ..

Son düzenleme:
Kanalı satarken 7 usd kazandırıyor demesi ve kanalı satmadan önceki 2 gün ve sonrasında günlük 0.02 usd kazandırması. Ayrıca para kazandıran videoyu gizledim demesi ama silinmiş olması bile banlanmasına yeter diye düşünüyorum.

Engelli veya değil. Olayın o tarafını tanımadan bilmek imkansız.

Önceki konulara bir göz attımda şöyle.. Diyecek bişey bulamadım.

Bende şikayetciyim bu adamdan.

Bencelere gerek yok .. :)

Burda kazıklama vakası ..
http://www.ytpara.com/partnerli-kan...tions-partnerli-kanal-ihtiyactan-satilik.html

burdada onceki konusu ..

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-satis-bolumu/38225-arkadaslar-yardim-nolur.html

Halen bu adamda samimiyeti arayan varsa diyecek bişeyim yok ..

tarihlere dikkat edin birisi 7. ayın 22 diğeri 7. ayın 26.

Bu arkadaş kesinlikle doğru söylüyor

ha bu şekilde yardım beklemesi yanlış bir davranış

demekki gerçekten zor durumda ki böylesine bir mesaj atmış kimse durduk yere konu açmaz bu şekilde

adamın günahına giriyorsunuz benden demesi :) çok günah böyle şeyler

Belki ben yanılıyor olabilirim ama bana göre kesinlikle doğruyu söylüyor

вєякαη;569849' Alıntı:

demekki gerçekten zor durumda ki böylesine bir mesaj atmış kimse durduk yere konu açmaz bu şekilde

hocam gerçekliğini kanıtlayabiliyor muyuz?hayır.eğer günahsa böyle şeyler affola ama eğer yalan söylüyorsa bilemem hocam.

вєякαη;569849' Alıntı:

berkan inan şuan senin benle dalga geçtiğini düşünüyorum yada sen çok temiz yüreklisin iyi niyetlisin ..

Kazıklamış 250 tl yi indirigandi yapmış diyoruz :))

вєякαη;569849' Alıntı:

Aynen berkan hocam, kişinin engelli olup olmadığını klavyeden bilmek imkansızdır. Kişi bence sattığı ayıplı kanal ile yargılanmalıdır. Kişiliksiz olduğunu konulardaki mesajlarından anladım. Fakat engelli veya değil diye bizlerin yorum yapması bizi günah işlememize neden olur. Ancak tanıyan gören varsa bunu bilebilir. Veya kanalı satın alırken parayı gönderen arkadaş tc kimlik nosunu almışsa sgk durumundan sorgulatılabilir.

вєякαη;569849' Alıntı:

Belki ben yanılıyor olabilirim ama bana göre kesinlikle doğruyu söylüyor

İyilik meleğimisin,İyi niyetli misin yoksa başka birşeyler mi var bilmiyorum ama sakat olup olmaması beni ilgilendirmez şu satış konusu bile herşeyi gösteriyor zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri