ByHergele Aboneler Gönderilmiyor

[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] nin paneli üzerinden abone alımı yapıldı fakat 48 saattir hiçbir şekilde gönderim yapılmadı.

Daha önce siteye para yatırımı yapmadan önce canlı sohbet ile görüştüğümde gün içersinde abone aktarımı yapılacak diyordu o söze güneverek para yatırdım ama 48 saat geçmesine rağmen hala ortada bir şey yok.

4000 saat tamamlanmış kanalımı incelemeye göndericem ama sırf bu yüzde 48 saattir beklemedeyim.
Satış ID no:296

İlgilenilmesini talep ediyorum.
Maalesef bu tarz konular üzerinden yönetim olarak herhangi bir talepte bulunamayız. Şikayetçi iseniz şikayet konusu açabilirsiniz

Maalesef bu tarz konular üzerinden yönetim olarak herhangi bir talepte bulunamayız. Şikayetçi iseniz şikayet konusu açabilirsiniz

Şikayet edip karalamak da istemiyorum ama 2 gün de çok geldi doğrusu.

Neyse hocam iletişime geçerse eğer bekleyim. Beklemezse öyle yol haritası çizelim. Teşekkür ederim

Bu tip sorunlar genelde servis açıklamasını okumamaktan kaynaklanıyor :) servis açıklamamda yogunluga göre sürenin değiştigi yazıyor. Bu süre yogun zamanda 2-3günü bulabiliyor ve yogun zamana geldigi için 3.günde başladı.

Edit yazmak yerine sorunum giderildi şeklinde güncelleseydiniz daha uygun olurdu fakat sorun değil. Neticede sorun halledildi :)

Bu tip sorunlar genelde servis açıklamasını okumamaktan kaynaklanıyor :) servis açıklamamda yogunluga göre sürenin değiştigi yazıyor. Bu süre yogun zamanda 2-3günü bulabiliyor ve yogun zamana geldigi için 3.günde başladı.

Edit yazmak yerine sorunum giderildi şeklinde güncelleseydiniz daha uygun olurdu fakat sorun değil. Neticede sorun halledildi :)

Hocam konuya açıklık getireyim, abone alan ben değildim bir arkadaşımı size yönlendirdim sizden alması gerektiğini, güvenebilir kişi olacağınızı yani bi nevi kefil ben oldum.

Arkadaş da 3 gün gelmeyince benim konu açmamı söyledim. Sonrasında ben teşekkür mesajı yazdım sizin için de siz arkadaşa sanırsam konuyu kaldırılması gerektiğini söylemişsiniz ama yanlış anlaşılmış ondan editledim ben de :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri