C# ders 1 yayinlandi!

bemonth

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar.
1 hafta öncesinde şu başlıkda bahsetmiş olduğum konuya istinaden c# eğitim videolarını çekmeye başladım. 2 Dersi de hazırladım. Malum ramazan, oruçlu olduğumdan ve bayram arifesi nedeniyle arada takılmalar vs olmuş olabilir. Bunları maruz görün :) Videoları aralarda kesmek ve bazı kafamı toparlayamadıgım durumlarda farklı kaynaklardan da yardım aldım. Diğer videolar daha düzenli olur inşallah.

İlk Dersde programlama nasıl çalışır, windows ortamında programlar, kodlama mantıklarından bahsettim. Videolar biraz uzun. Bütün inceliklerine kadar anlatmaya çalıştım. Öğrenmek isteyenler takipde kalabilirler. Bunla ilgili birde blog hazırladım. Dersleri daha düzenli takip etmeniz ve gerekli programları indirebilmeniz için. Blog yapım aşamasında şuan, ancak birkaç yazı vs. ekledim. ordanda bakabilirsiniz. Blog Takibi İçin Buradan Bakabilirsiniz

Bazı videolar yarıdan başlıyor. Anlamadım sebebini. Videoyu başa sarabilirsiniz. herhangi bir sorun teşkil etmiyor. İyi seyirler dilerim..

DERS 1(HD YAYIN MEVCUT)

C# Dersleri - Ders 1 (HD YAYIN) - YouTube

DERS 2(HD YAYIN MEVCUT)
C# Dersleri - Ders 2 (HD YAYIN) - YouTube

(Konu Düzenleniyor)

hayırlı olsun, takip edeceğim

Emeğine sağlık kardeşim. Çok ayrıntılı ve güzel bir ders olmuş. İnşAllah faydalı olur herkes için. Teşekkürler.

Kardeşim çok tekrar yapmışssın ve 5'dkya sığacak videolar çok uzun tutulmuş Text Box'dan neçok örnek vermissin bu butondrur şu butondur çatladım..Emeğine sağlık ufak bir eleştiri :)

Kardeşim çok tekrar yapmışssın ve 5'dkya sığacak videolar çok uzun tutulmuş Text Box'dan neçok örnek vermissin bu butondrur şu butondur çatladım..Emeğine sağlık ufak bir eleştiri :)

teşekkür ederim eleştirin için. Sanırım sen az çok biliyosun işi ancak, hiç bilmeyen bir kişiye gelip textbox dediğin zaman, hoh der kalır. nerelerde kullanılmış, nasıl kullanılmışi, hangi amaçlarda kullanılmış detaylı bir şekilde girdim ki, kimse höhlemesin :) ki temel eğitim şuanda, gidip bir kursa eğitim aldığınızda da eğer temel ağitim alıyorsanız, adım adım gider. zaten konuda da belirtmiştim. sıfırdan eğitim diye. okuma yazmayı öğretmek gibi bir dil öğretiyorsun. Burda ders en alt yapıdan başlayan arkadaşlar için. bütün kitleye hitap etmiş oluyoruz inşallah. tekrar teşekkür ederim yorumunuz için. yorumlarınız önemli.:)

Bir videoda senden görelim, sen kisa tutarsin videoalrini. Sen bilyior olabilirsin ama biz bilmiyoruz textboxu.

Merhaba Arkadaşlar.
1 hafta öncesinde şu başlıkda bahsetmiş olduğum konuya istinaden c# eğitim videolarını çekmeye başladım. 2 Dersi de hazırladım. Malum ramazan, oruçlu olduğumdan ve bayram arifesi nedeniyle arada takılmalar vs olmuş olabilir. Bunları maruz görün :) Videoları aralarda kesmek ve bazı kafamı toparlayamadıgım durumlarda farklı kaynaklardan da yardım aldım. Diğer videolar daha düzenli olur inşallah.

İlk Dersde programlama nasıl çalışır, windows ortamında programlar, kodlama mantıklarından bahsettim. Videolar biraz uzun. Bütün inceliklerine kadar anlatmaya çalıştım. Öğrenmek isteyenler takipde kalabilirler. Bunla ilgili birde blog hazırladım. Dersleri daha düzenli takip etmeniz ve gerekli programları indirebilmeniz için. Blog yapım aşamasında şuan, ancak birkaç yazı vs. ekledim. ordanda bakabilirsiniz. Blog Takibi İçin Buradan Bakabilirsiniz

Bazı videolar yarıdan başlıyor. Anlamadım sebebini. Videoyu başa sarabilirsiniz. herhangi bir sorun teşkil etmiyor. İyi seyirler dilerim..

DERS 1(HD YAYIN MEVCUT)

C# Dersleri - Ders 1 (HD YAYIN) - YouTube

DERS 2(HD YAYIN MEVCUT)
C# Dersleri - Ders 2 (HD YAYIN) - YouTube

(Konu Düzenleniyor)

hocam ağzınıza sağlık. Daha videoyu izlemedim fakat vakit bulduğunda izleyeceğim. Videoda geçen, gerekli olan programları buraya yazar mısın indireyim.
Birde tavsiye vereyim size blogunuzun arka plan rengini değiştirirseniz daha güzel olacak gözü çok yoruyor:)

hocam ders videoları devam edecek mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri