c# öğrenmek isteyen?

bemonth

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumdan birkaç şey öğrendim, ancak benim yardım edebileceğim herhangi bir konu bulunmamakta. Yani bildiklerim herkes tarafından bilinen şeyler. konu açan kişilerin konularına da abuk subuk gereksiz post kasmak amaçlı yazı yazmayıda sevmiyorum. Amacım sizlere paylaşımlarda bulunmak.

Öğrenmek isteyen kişiler doğrultusunda bu boş kalan bölümü doldurmak istiyorum. Visual Basic 2010 Kullanımı ve genel yapısından başlayarak, Console Aplication, basit programlama, basit c#, c# mantığı, kodlar, kütüphaneler, veritabanı, ileri programlama gibi masaüstü programlamayı a'dan z'ye öğretebilirim. Vereceğim eğitimi videolar halinde vakit buldukça çekerek aktarmaya çalışacağım sizlere. Bu tarz derin içerikli eğitimleri xx kurumlarda minimum 2500 - 3000 tl'den aşagı alamassınız. İlerleyen zamanlarda sql, mysql,php,asp gibi konularada değinicem. İlk aşamada c# ile başlıcam. yaşım 25. Belki bu işler için küçük gelebilir ancak bu işi gayet iyi bir şekilde öğrendim ve öğretebilirim. isteyenler olursa kargo ile cd'de gönderimi yaparım. onlar ilerleyen zamanlarda tabi. Bu işe gönül vermek isteyen, öğrenmek isteyen kaç kişi var acaba?

Saygılarımla

valla daha yeni web yazılım uzmanlığı kurslarını inceliyordum.. başka bişey istesem olacakmış ben varım hocam :)

bilge adam yazılım uzmanlıgı kurs'una yazıldım ilk ders c# öğreticekler suan ıngılızce devam edıyo 17 agustos'da da baslıcak hayırlısı bakalım iş umuduyla girdik..biraz alt yapı var bakalım benımde cok bı fıkrım yok..

kaydı sildir gel ben öğretırım bedeva :)

bu arada güzel bu işe heves sarmış, öğrenmek isteyen kişileri görmek beni de cezbediyor :) varmı baska katılım evet?

bu arada güzel bu işe heves sarmış, öğrenmek isteyen kişileri görmek beni de cezbediyor :) varmı baska katılım evet?

hocam bu sene b.programcılığı bolumu okuyucam üniversitede yardım için eğer elinde eğitim cdleri var ise verebilirmisin acaba?

Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumdan birkaç şey öğrendim, ancak benim yardım edebileceğim herhangi bir konu bulunmamakta. Yani bildiklerim herkes tarafından bilinen şeyler. konu açan kişilerin konularına da abuk subuk gereksiz post kasmak amaçlı yazı yazmayıda sevmiyorum. Amacım sizlere paylaşımlarda bulunmak.

Öğrenmek isteyen kişiler doğrultusunda bu boş kalan bölümü doldurmak istiyorum. Visual Basic 2010 Kullanımı ve genel yapısından başlayarak, Console Aplication, basit programlama, basit c#, c# mantığı, kodlar, kütüphaneler, veritabanı, ileri programlama gibi masaüstü programlamayı a'dan z'ye öğretebilirim. Vereceğim eğitimi videolar halinde vakit buldukça çekerek aktarmaya çalışacağım sizlere. Bu tarz derin içerikli eğitimleri xx kurumlarda minimum 2500 - 3000 tl'den aşagı alamassınız. İlerleyen zamanlarda sql, mysql,php,asp gibi konularada değinicem. İlk aşamada c# ile başlıcam. yaşım 25. Belki bu işler için küçük gelebilir ancak bu işi gayet iyi bir şekilde öğrendim ve öğretebilirim. isteyenler olursa kargo ile cd'de gönderimi yaparım. onlar ilerleyen zamanlarda tabi. Bu işe gönül vermek isteyen, öğrenmek isteyen kaç kişi var acaba?

Saygılarımla

sıfırdan bunları öğrenmek ne kadar zamanımızı alır ? merak etim bi deniyebilirim en azından..

pm alim lütfen :D

arkadaslar öğrenmek isteyin yeterki. birebir özel ders vermiyorum ancak, sizlere bu işi video ile sıfırdan öğreticem. tıpkı birebir ders alıyormussunuz gibi. bolca örnekleme de yaparız. Siz yeterki öğrenmek isteyin. Bu arada eğitim cdleri var. yaklasık 25-30 cd civarı. daha dogrusu pc'de kayıtlı. onları eğitim sonunda isteyen arkadaşlara cd parasına veririm. evet arkadaşlar su sayıyı bi 20 - 25 yapalım ve başlayalım ufak ufak. bu sizin için altın değerindedir. bu işi öğrenip, sertifika için bir belge aldıgınız zaman, yırttınız paçayı :) bi başlayın. emin olun bırakamayacaksınız. windows sizin istediğiniz gibi çalışmaya başladığı zaman, sonrasında en kötü ihtimal oyunlara bot yazar satarsınız :)

ooo sizi Allah gönderdi :) bende C# çalışıyorum ve kafama takılan çok sorular oluyor.Kısacası ben varım müsaade ederseniz.Cd leri de merak ettim.Şu 93 derslik asp.net ve C# videoları mı acaba?

7 veya 8 tane microsoft sertıfıkası ve iş garantisi vericeksen neden olmasın ?

Benide ekle hocam listeye.Kurslar basladiginda pm atar haber verirseniz sevinirim.

Hiçbir kurum size iş garantisi veremez.Size böyle bir söz vermişlerse itibar etmeyiniz.Tabiki kursun çok büyük bir getirisi var.Kafanıza takılanları sorabilirsiniz,daha sağlam temellerle öğrenirsiniz.Sertifika konusunda da forumda değerli abilerimizden biri kursa gitmeden microsoft sertifikası almıştı direk sınava girerek.

Hiçbir kurum size iş garantisi veremez.Size böyle bir söz vermişlerse itibar etmeyiniz.Tabiki kursun çok büyük bir getirisi var.Kafanıza takılanları sorabilirsiniz,daha sağlam temellerle öğrenirsiniz.Sertifika konusunda da forumda değerli abilerimizden biri kursa gitmeden microsoft sertifikası almıştı direk sınava girerek.

bakalım görücez hayırlısıyla..

Ben işin espirisini yapmıştım. Sen git tabiki. bizim arkadaş gitti kursa. suan 3 kez gıdıyor pekiştirmek amaçlı. git gel yanı sorun yok. sana iş garantisi versinler ;) allah herkezin yolunu açık etsin ki ben kimseye aksi birşey sölemedim. burda öğretirim devamında kurstanda bir sertifika alın tarzı yazımda da değindim

isteris tabiki dostum çok güzel bir bilgi ve eğitim olacağına eminim.

php meraklısıyım eğer dersleriniz varsa katılırım

isteris tabiki dostum çok güzel bir bilgi ve eğitim olacağına eminim.

teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz önem için. video aralıkları 5-7 gün civarı olacak maximum. malum bir iş yeri işletiyorum ve bu bir çağrı merkezi. çok aşırı yogun oluyorum. aksamdan aksama cekıcem ve bırlestırcem. maxımum 5-7 gun arası bır ders yayınlamayı dusunuyorum. dahada kısaltabılırız sureyi. devamında bu aradaki zamanda tabiki boş kalmıcaz. sürekli ben örnekler paylasıcam. sizlerin sorularını konu altından cevaplamaya calısıcam. güzel bir pekiştirme olcak bu benim içinde. allah yüzümüzü kara çıkarmasın

---------- Mesaj saat 03:03:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:02:32 civarında gönderildi. ----------

php meraklısıyım eğer dersleriniz varsa katılırım

düşünüyorum onu ancak o çok ileriki aşamalarda. c# bittikden sonra düşünüyorum o bölümü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri