C++ Soruları hakkında yardım.

Mantıklarını mı anlatmamızı istiyorsun kodları yazmamızı mı? Kodlarını ücretsiz yazan çıkar mı bilmiyorum ama yazmaya niyetin varsa ben sana 3 ve 4ün mantığından bahsedeyim. Diğer sorulardaki terimleri hatırlayamadım şimdi seçerek sıralama, tylor serisi vs. Eve geçince bakarım yardımcı olan çıkmazsa ve tabi işin mantığını öğrenmek istiyorsan :)

3'te klavyeden girilen sayının modu 5'e eşit değilse hata mesajı verecek kısaca. c++ mod alma diye google amcaya sorarsan cevaplar muhtemelen.

4'te klavyeden girilen sayı kadar dönecek bir for döngüsü işini görür. Döngü içerisinde bu toplama işlemini yapacaksın. Çok fazla detaya girmedim özellikle, çünkü bu sorular işin mantığını kavramanda yardımcı olur bayağı. En azından bazı kısımları kendin çözmen önemli

edit: En azından kodları yazmaya çalışıp nerede hata yaptığını sorarsan senin için de daha öğretici olmuş olur.

S14. (15P) Fibonacci dizisi, her sayının kendinden öncekiyle toplanması sonucu oluşan bir sayı dizisidir.”
Örneğin; 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 ... şeklinde 20 adım sayısı kadar fibonacci dizisini ekrana yazan yazılımı C# dilinde yazınız.
int nOnceki = 1, nSonraki = 1, nGecici;
listSonuc.Items.Add(nOnceki.ToString());
listSonuc.Items.Add(nSonraki.ToString());

for (int i = 0; i < 20; i++)
{
nGecici = nSonraki;
nSonraki = nOnceki + nSonraki;

listSonuc.Items.Add(nSonraki.ToString());
nOnceki = nGecici;
}

Mantıklarını mı anlatmamızı istiyorsun kodları yazmamızı mı? Kodlarını ücretsiz yazan çıkar mı bilmiyorum ama yazmaya niyetin varsa ben sana 3 ve 4ün mantığından bahsedeyim. Diğer sorulardaki terimleri hatırlayamadım şimdi seçerek sıralama, tylor serisi vs. Eve geçince bakarım yardımcı olan çıkmazsa ve tabi işin mantığını öğrenmek istiyorsan :)

3'te klavyeden girilen sayının modu 5'e eşit değilse hata mesajı verecek kısaca. c++ mod alma diye google amcaya sorarsan cevaplar muhtemelen.

4'te klavyeden girilen sayı kadar dönecek bir for döngüsü işini görür. Döngü içerisinde bu toplama işlemini yapacaksın. Çok fazla detaya girmedim özellikle, çünkü bu sorular işin mantığını kavramanda yardımcı olur bayağı. En azından bazı kısımları kendin çözmen önemli

edit: En azından kodları yazmaya çalışıp nerede hata yaptığını sorarsan senin için de daha öğretici olmuş olur.

yav 2 soru yapsanız yeter herşeyi paraya çevirmek güzel birşeyde abartılı soruların uzun sorular olduğunu düşünmüyorum yapabilcek olsam yapardım zaten.

yav 2 soru yapsanız yeter herşeyi paraya çevirmek güzel birşeyde abartılı soruların uzun sorular olduğunu düşünmüyorum yapabilcek olsam yapardım zaten.
:) senin bir şey öğrenmeye niyetin yok belli ki. Yardımcı olduğumu bile anlamamışsın. Buraya yazana kadar araştırma yapsan o soruların 2 tanesinin cevabını internette bile bulursun. Hazira kolaya bu kadar alışma. Ya da ne halin varsa göre çıkar biri lap diye cevapları atar nasıl olsa sen de bu kafayla mezun olursun. Kolay gelsin

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam hepsinin algoritmalari internet uzerinde var. Oturup kendin yazman senin icin daha faydalidir.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizi anlıyorum fakat soruların 2 tanesinin çözüme ihtiyacım var yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri