Cache Sıkıntısı

ilhansylmz3

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
bugün bir websitesi açtım host vs her şeyi hallettim ama kendi internetimden girince site gelmiyor ulaşılamıyor vs sıkıntı veriyor ama telefondan veya başka bilgisayardan siteye giriyor.Hatta telefonumdaki internete wifi ile bağlanınca bilgisayarımdan da giriyor evdeki internetten bir türlü giremedim çerez silme vs herşeyi denedim bu neden olabilir ?

1 2 gün sonra düzeliyor, ama öncesinde bir yöntem ile halledenler vardır mutlaka, yöntemi bilenler varsa yazarsa bende öğrenmiş olurum

Pinterest için site açarken bende de oluyordu bu sorun bazen. 2-3 saatte düzeliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

1 2 gün sonra düzeliyor, ama öncesinde bir yöntem ile halledenler vardır mutlaka, yöntemi bilenler varsa yazarsa bende öğrenmiş olurum

Merhaba arkadaşlar
bugün bir websitesi açtım host vs her şeyi hallettim ama kendi internetimden girince site gelmiyor ulaşılamıyor vs sıkıntı veriyor ama telefondan veya başka bilgisayardan siteye giriyor.Hatta telefonumdaki internete wifi ile bağlanınca bilgisayarımdan da giriyor evdeki internetten bir türlü giremedim çerez silme vs herşeyi denedim bu neden olabilir ?

dns cache silin bilgissayardan

https://www.natro.com/blog/dns-onbellegi-temizleme/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri