Çağrı Taneri Merak Edenler

Herşeyi gibi adamın kişisel hesap ismi bile çalıntı. Kemal Ekşioğlundan esinlenmiş mekanın sahibiyim muhabbetini

bende bu kadar tipsiz olsam bende 7/24 sosyal medyada takılırdım :D
şaka yaptım vurmayın

sorması ayıp bu eleman kimdir? Ben onu tanımıyorum da, belki o beni tanıyordur :p

Merak etmiyordum bu tip gereksizleride merak etmem.
Sen böyle başlık atınca bir bakayım dedim.
Sen bu tipin reklamını felanmı yapıyorsun?
Anlamadım.

Önemli NOT = Neyse : Başlıktan ötürü baktım o hesaba, ben ettim o hatayı siz etmeyin, butür gereksiz kişilere bakmak için kasmayın.

yok reis ne reklamı :D adam almış başını gitmiş 5küsür milyon takipçisi var bu adam benim reklamıma ihtiyacimi olur bana kalırsa gereksiz birisi ama kitlesi çok büyük tek fotoğrafınla kendi kimliğinle buralara gelmesi mucize

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

Allah daha çok versin ne diyeyim baya merak ediyodum görmüş olduk merak edenler vardır diye konu açtım

r10da reklam alımı yapıyordu. Telefon numarası vermiş, whatsapp fotoğrafında gözüküyor kim olduğu :) bu paçayı iyi kurtardı, hakiki panelcilerden. Zamanında parayı Emre Yaşar, Oğuz Gökalp vuruyordu inci sözlük muhabbeti üzerinden. İkisini de artık kimse tanımıyor Serkan İnci dava açıp bütün çakma incicaps, inci sözlük sayfalarını kapattırdıktan sonra.

cagri-taner_1298565.jpg

buda panelci değilmi abi bakıyom saçma şeylerde yüz binlerce beğeni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri