Çakmak Gazı Patlattık :)

• Kullanıcı aemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
seri olması iyi olmuş bu başyapıtın torrent de aramakla uğraşmayacağız.Masterpiece:D

Bence bu şekilde patlamalı işler amatörce yapılmamalı. Her ne kadar bitmiş olsa da etrafa saçılan parçacıklar göze, yüze gelebilir.

torpil patlat torpil :Delimde bi ara torpil patlamıştı olay şöyle bi gün kız kaçıranları torpil yapmak için arkasını eziyorduk atalım bi bakalım nolacak dedik fakat ykaına düştü g.t korkusu aldım elime sanki el bombası :) tam fırlatayım dedim patt dedi biraz sersemleme ana ana diye kıvranarak ağlamıştım elim simsiyah olmuştu :=)

torpil patlat torpil :Delimde bi ara torpil patlamıştı olay şöyle bi gün kız kaçıranları torpil yapmak için arkasını eziyorduk atalım bi bakalım nolacak dedik fakat ykaına düştü g.t korkusu aldım elime sanki el bombası :) tam fırlatayım dedim patt dedi biraz sersemleme ana ana diye kıvranarak ağlamıştım elim simsiyah olmuştu :=)
Onu yaptık zaten :D https://www.youtube.com/watch?v=UOslenlvoXo
Ama en şiddetlisi çakmak gazı.

yaşlar tek haneli galiba :) böyle çocukça meraklar felan :)

Yok keşke öyle olsaydı :) Küçükken yapamadıklarımızı şimdi yapalım dedik :D
Slow mo Guys bunların bin katını yapıyor hiç bir şey diyen yok....

Hiç unutmam 8-9 yaşındayken torpili şişeye takmıştık fitil beklediğimizden hızlı yanınca tepemize havan topu düşmüş gibi olmuştuk kaçmaya vakit bile kalmamıştı mahallede ne kadar velet varsa 1 hafta sargılı gezmiştik yüzümüz gözümüz:DAmma para varmış yalnız sabahtan akşama kadar birşeyler patlatıyorduk IŞID bizim kadar barut yakmamıştır:D

Hiç unutmam 8-9 yaşındayken torpili şişeye takmıştık fitil beklediğimizden hızlı yanınca tepemize havan topu düşmüş gibi olmuştuk kaçmaya vakit bile kalmamıştı mahallede ne kadar velet varsa 1 hafta sargılı gezmiştik yüzümüz gözümüz:DAmma para varmış yalnız sabahtan akşama kadar birşeyler patlatıyorduk IŞID bizim kadar barut yakmamıştır:D
:D Siz erken başlamışsınız ben daha geçen sene başladım 16 yaşında :D

Çok güzel bence :)

Teşekkürler :)

Çok güzel patlatmışsınız. Özellikle ateş çok güzel yanıyor. Bu kanal tutar

Umarım bu seriye devam ederken bir gün yeni videonuzun başlığı "Falanca madde **çımızda patladı" gibi bir şey olmaz :D :p Slo mo'yu boşverin kötüye birşey olmaz sizler pırlanta gibi gençlersiniz kendinize zarar verebilirsiniz

Kendinizide patlatmayin aman dikkat :) video sonu biraz lakayik olmus onun disinda cok guzel. Cekim yaptiginiz cihaz ne hocam ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel patlatmışsınız. Özellikle ateş çok güzel yanıyor. Bu kanal tutar

Umarım bu seriye devam ederken bir gün yeni videonuzun başlığı "Falanca madde **çımızda patladı" gibi bir şey olmaz :D :p Slo mo'yu boşverin kötüye birşey olmaz sizler pırlanta gibi gençlersiniz kendinize zarar verebilirsiniz
Okurken baya güldüm :D Bundan sonra biraz daha dikkat edeceğiz... 2. Kamerayıda alayım bide diğer açıdan da görün :D Yorumunuz için teşekkürler inşallah bir gün tutar....

Kendinizide patlatmayin aman dikkat :) video sonu biraz lakayik olmus onun disinda cok guzel. Cekim yaptiginiz cihaz ne hocam ?

Sonu bana da kötü gibi geldi ama neyse :) Canon eos M 18-55 is kullanıyorum. Tabi video biraz kalitesi düşük gibi gelebilir fps i yükseltmek için mecburen 720p ye düşürüyorum...

Okurken baya güldüm :D Bundan sonra biraz daha dikkat edeceğiz... 2. Kamerayıda alayım bide diğer açıdan da görün :D Yorumunuz için teşekkürler inşallah bir gün tutar....

Sonu bana da kötü gibi geldi ama neyse :) Canon eos M 18-55 is kullanıyorum. Tabi video biraz kalitesi düşük gibi gelebilir fps i yükseltmek için mecburen 720p ye düşürüyorum...
Fps yuksek belli slow motion'da cok net goruntu

Tehlikeli işler yapıyorsunuz aman dikkat :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri