Arkadaslar http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/46531-satilik-gunde-3-5-gelirli-ozgun-zomin-kanal.html adlı konuda [MENTION=10636]raratk[/MENTION] adlı uyeden tahmınımce 5-6 gun once kanalı satın aldım ancak bugun gırdıgımde kanalın sıfresı degısmıs oldugunu gordum.tel numarası ve ıkıncı mail adresi, girmeme ragmen.arkadasa skypeden yazdım cevap vermedi.
Şimdi kanalın calıntı oldugunu nerden anladın diyenler cıkacak onalra pm yoluyla kanalın linkini atıp kanalın gercek sahibinin attıgı videoyu gosterebilirim.
Böyle asagılık insanların bu forumda durmasını istemiyorum.Bu asagılık insandan uzak durun.Adminlerin bu adamı banlamasını istiyorum.Gerekirse bütün skype ve ozel mesajları atabilirm adminlere.Saygılar
Şimdi kanalın calıntı oldugunu nerden anladın diyenler cıkacak onalra pm yoluyla kanalın linkini atıp kanalın gercek sahibinin attıgı videoyu gosterebilirim.
Böyle asagılık insanların bu forumda durmasını istemiyorum.Bu asagılık insandan uzak durun.Adminlerin bu adamı banlamasını istiyorum.Gerekirse bütün skype ve ozel mesajları atabilirm adminlere.Saygılar