Çalışan Annelere Müjde Ayda 100 Euro ödenecek

turk_che

Kayıtlı Üye
SGK duyurdu. Binlerce çalışan anneye destek ödemesi yapılacak. Başvurular alınıyor 7 ilde başladı. Çalışan annelere kreş desteği için ayda 100 Euro ödenecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu, Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri adı altında yeni proje başlattı. Bu kapsamda 7 ilde çalışan annelere her ay 100 Euro, yani 650 lira destek verilecek. Hürriyet’ten Noyan Doğan’ın yazısına göre ayrıca çocuğun kırtasiye giderleri de ödenecek. Böylece annelerin kreş, anaokulu, gündüz bakımevi gibi çocuğun okulöncesi eğitim ve bakım kurumuna gönderilmesi durumunda ortaya çıkacak masrafları karşılanacak. İlk önce kayıt yaptıran 10 bin 250 anneye gerekli şartları yerine getirmesi halinde 26 milyon Euro ödenecek. Peki, kimler bu destekten yararlanabilecek?

1- Destekten hangi anneler yararlanacak?

haberin devamı : https://www.hbr4.com/calisan-annelere-mujde-ayda-100-euro-odenecek/

Almanyamı veriyor bu parayı Euro nedir yav _?

Almanyamı veriyor bu parayı Euro nedir yav _?

bu yüzdenmiş :D

- Neden TL değil de Euro?

Kurumsal Çocuk Bakımı Projesi, Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) tarafından ortaklaşa finanse edilen bir proje. Projeyi SGK yürütüyor. Amaç ise kayıtlı kadın istihdamının desteklenmesi.

bu yüzdenmiş :D

- Neden TL değil de Euro?

Kurumsal Çocuk Bakımı Projesi, Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) tarafından ortaklaşa finanse edilen bir proje. Projeyi SGK yürütüyor. Amaç ise kayıtlı kadın istihdamının desteklenmesi.

Hay Allahım ya dolarla hacca gidilen müslüman bir ülkede avrupa birliği annelerimizi destekliyor, Gayet normal karşıladım

herhalde erken seçim olacak

Seçim mi :D ben bundan sonra seçim olacagına inanmıyorum desem abartmışmı olurum, en azından kendilerini toparlayana kadar seçim olmaz, biz savaştayız siz seçimmi düşünüyorsunuz olacak :D nedenmi ?_ sonuç belli

Hay Allahım ya dolarla hacca gidilen müslüman bir ülkede avrupa birliği annelerimizi destekliyor, Gayet normal karşıladım

değerini bilsek cidden avrupa birliği böyle projelere para akıtıyor. Hatta belediye de çalışanlar bilir avrupa birliğinin hibe ettiği itfaiye, kanalizasyon temizleme arabaları var.

eyy avrupa sen kimsin yaa diye boş konuşmayı bırakıp ilişkileri düzeltmeye çalışsak daha avrupanın ekmeğini yeriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri