Çalışma Ve Sabır = TBM :) Ufaktan Bişiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyto33

Yasaklanmış
Arkadaşlar içerik [MENTION=1599]masklow[/MENTION] adlı arkadaşımızın yazıları sonucu kaldırılmıştır......Ben kullandığı cümlelere cvb vermek istemedğim için konunu içeirğini sildim....

Ayrıca : bu forumda günde onlarca arkadaşa sıkıştıkalrı konuda yardım eden biriyim bunuda hava atmak için sölemiyorum beni bilen bilirde genede yazdım....Bu konudada özellikle yeni giren ve işten sıkılan kardeşlerimize bi motive olsun diye bir NİCHE çalışmamaın aldığı kazancı ve TBM yi koymuştum ama [MENTION=1599]masklow[/MENTION] arkadşaımız anca hava atmak için konu açıyon vb gibi şeyler yazınca içeirği sildim ...arkadaşa yazın -pm atında sevinsin

bu tür konular yasak diye biliyorum ?

üfffff arkadaşım hemen sileyim ne faydana şimdi bunu yazman kardşeim...benim ilk kaznacım felan değil bu sadece yeni arkadaşlara bi motive....gözünüsü seveyim bana forumu öğretmeyin...rahatız olan varsa hemen sileyim ayrıca

---------- Mesaj saat 21:37:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:36:36 civarında gönderildi. ----------

Hangi çocuğun resim defterinden arakladın beyto :D

süper yaparım bu resimleri :D

[/COLOR]

süper yaparım bu resimleri :D[/QUOTE]

pastel boya çalışmasını güzel yapıyorsun beyto :D ilkokuldaki resim dersleri canlandı birden gözümde helal olsun valla :D

120 tik ve 0,02 tbm ile sefilleri oynuyorum :) hayirli olsun bu arada,masallah guzel tbm :)

üfffff arkadaşım hemen sileyim ne faydana şimdi bunu yazman kardşeim...benim ilk kaznacım felan değil bu sadece yeni arkadaşlara bi motive....gözünüsü seveyim bana forumu öğretmeyin...rahatız olan varsa hemen sileyim ayrıca

Hocam ben kuralı hatırlattım sadece formu öğretme falan değil diğer arkadaşların konuları kitleniyorsa seninki de kitlenecektir. Bu konuyu açma amacın nedir ki senin ? Ben de yarın bir gün tbm 100$ dan 1 tık alim 2 tık alim gelip konu mu açacam ? Açma amacım ne olacak ? Burda 1$ ı kazanamayan arkadaşlar var. Düşünceli ol biraz.

Bu düpedüz hava atmaktır, başka bir şey değil.

Hava atmak istemeyen adam gider musleraya pm atar resmi bu kadar basit.

bence bu tür konular paylaşılsın çünkü benim gibi yeni başlayanların hevesini arttırıyor motive ediyor neden herkes karşı anlamayorum

Hocam ben kuralı hatırlattım sadece formu öğretme falan değil diğer arkadaşların konuları kitleniyorsa seninki de kitlenecektir. Bu konuyu açma amacın nedir ki senin ? Ben de yarın bir gün tbm 100$ dan 1 tık alim 2 tık alim gelip konu mu açacam ? Açma amacım ne olacak ? Burda 1$ ı kazanamayan arkadaşlar var. Düşünceli ol biraz.

Bu düpedüz hava atmaktır, başka bir şey değil.

Hava atmak istemeyen adam gider musleraya pm atar resmi bu kadar basit.

ulen yuh beeee .....günd e40 defa pm atmasını bilrisin ama bişey olunca 2 gün bşiler öğrenince salla böle arkamdan yazık be ayıptır

yok yok neyi siliyorsun beyto kardeşim takma kafana :D hay maşşallah nickimi mi değişsem napsam ehemehe..

---------- Mesaj saat 21:45:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:42:49 civarında gönderildi. ----------

ha buarada istatistiğin sol kısmını bir görebilir miyiz aceba :)

[MENTION=2373]TbmMaster[/MENTION] senden resim bekliyoz beyto gibi

Şimdi arkadaşlar mesele yapacak ne var anlamadım? isteyen konuya bakar, isteyen gözünü kapar. Ben sizin yerinizde olsam beyto'dan taktik kapmaya bakarım. Muslera,Beyto gibi forumda youtube'da uzman sayılan kişilerin konularına bence yeni başlayan arkadaşların dikkat kesilmeler, yeni birşeyler öğrenmeleri gerekli bence.

Kendi görüşümdür, şahsi algılamayın.

Arkadaşlar içerik [MENTION=1599]masklow[/MENTION] adlı arkadaşımızın yazıları sonucu kaldırılmıştır......Ben kullandığı cümlelere cvb vermek istemedğim için konunu içeirğini sildim....

Ayrıca : bu forumda günde onlarca arkadaşa sıkıştıkalrı konuda yardım eden biriyim bunuda hava atmak için sölemiyorum beni bilen bilirde genede yazdım....

Bu konudada özellikle yeni giren ve işten sıkılan kardeşlerimize bi motive olsun diye bir NİCHE çalışmamaın aldığı kazancı ve TBM yi koymuştum ama [MENTION=1599]masklow[/MENTION] arkadşaımız anca hava atmak için konu açıyon vb gibi şeyler yazınca içeirği sildim ...arkadaşa yazın -pm atında sevinsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri