çalışma yöntemi ile ilgili bir soru

• Kullanıcı alliii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

alliii

Kayıtlı Üye
merhaba ytpara ailesi sizden bir konuda fikrinizi almak istiyorum. aylar önce kendime güzel çizgifilm buldum telif hakkı - eşleşen pek vermiyor tüm videoları yüklüyorum bir ay gibi bir sürede izlenmeler rayına oturuyor ve günde 20-30-40 dolar bırakmaya başlıyor ve videolar 10 bin izlenme üstüne çıkınca flagcılar saldırmaya başlıyor ve kanal ikinci ayına gidemeden kapanıyor. en son kapanmada açtığım kanalı ikinci ayına yaklaşınca hiçbir saldırı almadan tüm videoları silip baştan yükledim, az da olsa abone sayısı sayesinde videolar öncekine göre biraz daha kısa sürede rayına oturdu ve şimdi yine günde 50-60-70 bırakmaya başladı ve birkaç gün içerisinde flag gelir ve kapanır.

-belirtmeyi unuttum, kanalım quizde (kapanınca ödeme alabiliyorum)

şimdi size sorum, şimdi flagcılar dadanmadan videoları silip baştan mı yüklesem yoksa kapanana kadar kazanabildiğim kadar kazanıp şimdiden aynı kategoride yeni bir kanal mı açsam?
abone sayısı iyi diye ve yeni kategori bulmamda bana çok yardımcı olduğu için kanalın kapanmasını istemiyorum biraz.

siz bu durumda kalınca ne yapıyorsunuz ya da bu durumla karşılaşsaydınız ne yaparsınız? önerilerinizi bekliyorum belki başka arkadaşların da işine yarar bu konu.

(umarım doğru yere konu açmışımdır.)

Kanalı sık sık takip et 2.telifte videoları gizliye al mayıs ayı ödemesini böylece almış olursun

Bana kalırsa yeterli izlenimi ve yeterli miktarı kazandığını düşündüğün anda videoları sil tekrar yükle öyle devam et

Sil tekrar yükle abonelerini kaybetmemiş olursun.

şimdi bu kanalın bir günde kazandırdığı parayı tekrar yüklemede iki haftada kazanamam aynı kanaldan bir tane daha açıp bu kanalda öne çıkan içerik bölümünde yeni kanalın reklamını yapmak daha mantıklı değil mi?
yoksa yüksek izlenme almış videoları silip tekrar mı yüklesem, misal bir video 10 bin üzerinde izlenme alınca silip tekrar yüklemek flagcıların önüne geçer mi?

---------- Spam Engelliyici 14:35 ---------- Önceki Mesaj 14:34 ----------

hem abone sayısı da 300 sizce az mıdır değer mi kapanmasına?

anladıgım kadarıyla aboneli kanallara telif geliyor videoları siliyorsun ama aboneleri kaybetmemek istiyorsun demi, ben şöyle yapıyorum telif gelince videoları silince 400 500 aboneli kanalların kopyasını çıkarmışsam o telif yemiş kanaldan diger kanalın bir iki videosunu paylaşıyorum o kanaldan digerine abone aktarmış oluyorum ve etkili oluyor

çizgi film candır :)
aynen hocam yıllardır uğraşıyorum nihayet bulabildim adam akıllı bi çizgifilm.

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

anladıgım kadarıyla aboneli kanallara telif geliyor videoları siliyorsun ama aboneleri kaybetmemek istiyorsun demi, ben şöyle yapıyorum telif gelince videoları silince 400 500 aboneli kanalların kopyasını çıkarmışsam o telif yemiş kanaldan diger kanalın bir iki videosunu paylaşıyorum o kanaldan digerine abone aktarmış oluyorum ve etkili oluyor

bana ilk telif ilk zamanlarda henüz videolar izlenmeye başlamadan geliyor daha sonra aradan bir aydan fazla süre geçince, kanal iyi şekilde kazanmaya başlayınca bir hafta içinde iki ve üçüncü telif geliyor ve hesap bir hafta içinde feshedilecek diyor ve o bir hafta içinde de kazandırmaya devam ediyor ve o toplam iki haftada oldukça iyi kazandırıyor,parayı da iki ay sonra ödüyor quiz zaten. ben her ay bu kanaldan bir tane açsam ve önceki kanalda videoları önersem daha karlı çıkmaz mıyım?

yoksa belli sürede videoları silip baştan mı yüklesem?

Hocam videoların yada kanalın günlük izlenimi ortalama kaça yükseldiği zaman riske giriyor

Aynı çizgifilmden hergün 1-2 tane kanal aç hocam böylelikle kapananlarda üzmez seni bir çuval kanalın olsun kapanan kapansın kapanmayan ödemesini zamanında alsın bi süre sonra kapananların ödemesiyle kapanmayanların ödemesi iç içe geçiyo üzülmüyosun kanal kapandı diye :)

bu flagcılar bıktırır adamı. ben abone sayısına cidden artık bakmıyorum. kanal patlayana kadar ne kazandırırsa modundayım. günlük 50k alan videolar 1 haftaya yok :(

önerileriniz için teşekkürler, sanırım yeni kanal açıp normal kanalda yeni kanalın videolarını öne çıkarıp izlenim almak, sonuçta videoları silip baştan yüklediğimde bile bir günlük kazanca iki haftada ulaşmak bile zor. siz de öyle yapın.

Bence 300-500 abone pek önemli değildir. Sen kazanabildiğini kazan, kanal kapanınca baştan açarsın.

merhaba ytpara ailesi sizden bir konuda fikrinizi almak istiyorum. aylar önce kendime güzel çizgifilm buldum telif hakkı - eşleşen pek vermiyor tüm videoları yüklüyorum bir ay gibi bir sürede izlenmeler rayına oturuyor ve günde 20-30-40 dolar bırakmaya başlıyor ve videolar 10 bin izlenme üstüne çıkınca flagcılar saldırmaya başlıyor ve kanal ikinci ayına gidemeden kapanıyor. en son kapanmada açtığım kanalı ikinci ayına yaklaşınca hiçbir saldırı almadan tüm videoları silip baştan yükledim, az da olsa abone sayısı sayesinde videolar öncekine göre biraz daha kısa sürede rayına oturdu ve şimdi yine günde 50-60-70 bırakmaya başladı ve birkaç gün içerisinde flag gelir ve kapanır.

-belirtmeyi unuttum, kanalım quizde (kapanınca ödeme alabiliyorum)

şimdi size sorum, şimdi flagcılar dadanmadan videoları silip baştan mı yüklesem yoksa kapanana kadar kazanabildiğim kadar kazanıp şimdiden aynı kategoride yeni bir kanal mı açsam?
abone sayısı iyi diye ve yeni kategori bulmamda bana çok yardımcı olduğu için kanalın kapanmasını istemiyorum biraz.

siz bu durumda kalınca ne yapıyorsunuz ya da bu durumla karşılaşsaydınız ne yaparsınız? önerilerinizi bekliyorum belki başka arkadaşların da işine yarar bu konu.

(umarım doğru yere konu açmışımdır.)

20 kopya kanal aç kapanan kapansın

hocam burada diger kanalın videolarını paylasıyorum derken not etiket olarak mı yapıyorsunuz? yoksa baska bir yönlendirme yöntemi ile mi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri