Çalışmadan Para Kazanmak

eskiden böyleymiş şimdi günde 1000 tl den aşağı kazanmıyorlar.

Çalışmadan Para Kazanmak; MMM, Atlantinv, BitRoi
Sonuç !!!

Son düzenleme:
emeksiz para peşinde koşanların sonu hüsrandır. eğer birileri sen paranı ver ben paranı katlarım, yatarak para kazanırsın diyorsa ve buna inanıyorsan başına gelene müstehaksın. eğer [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] başgan Hyip kazanmalarını yasaklamasa aynı tuzağa düşenler düşmeye devam edecek. mersin ofiste arkadaşlar bugün: "abi bu patladı ama bitroi ye de gireceğiz dediler." bende dedim: "la oğlum oturun iki üç özgün kategorinin algoritmasını çözün, çalışın.." yok abi biz yatarak kazanacağız. bende onlara "akibetinizi pek iyi görmüyorum" diyip kapıyı çıktım.

emeksiz para peşinde koşanların sonu hüsrandır. eğer birileri sen paranı ver ben paranı katlarım, yatarak para kazanırsın diyorsa ve buna inanıyorsan başına gelene müstehaksın. eğer [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] başgan Hyip kazanmalarını yasaklamasa aynı tuzağa düşenler düşmeye devam edecek. mersin ofiste arkadaşlar bugün: "abi bu patladı ama bitroi ye de gireceğiz dediler." bende dedim: "la oğlum oturun iki üç özgün kategorinin algoritmasını çözün, çalışın.." yok abi biz yatarak kazanacağız. bende onlara "akibetinizi pek iyi görmüyorum" diyip kapıyı çıktım.

özgün kategorinin algoritması derken neyi kasdettin hocam?

bu paraları benim yönteme verip hep beraber organize olsaydık şuan paraya para demiyorduk be, vallahi içim gitti :( geçmiş olsun :))

normal çalışma konusu açsam bu kadar rağbet olmaz. bu nedir arkadaş :D

insanlar bu ülkede çok çalışıp hakkını alamadığı için çalışmadan para kazanmak istiyor.. çok normal.. 1300tl asgari maaş..

Dalgaya alan arkadaslar konular açıldığında nerdeydiniz ve insanların kayıplarına neden seviniyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.

[MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] ben foruma pek giremiyorum yoksa müdahele ederdim biliyorsun dün gördüm olayı yazdım zaten. şimdi diyorum ben olurum olmam. gerçekler acı gelir ama yatarak para kazanılan dünyada sadece bir sektör vardır ikinci üçüncü sektör yoktur vardır diyen sizi dolandırır.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam sana değil lafım genel olarak insanlarda bi mutluluk havası var da lafım onlara.

Dalgaya alan arkadaslar konular açıldığında nerdeydiniz ve insanların kayıplarına neden seviniyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.

ne desek dışlanıyoruz, böyle de bi gerçek var maalesef. ben bu kadarını düşünmemiştim, yani mega holdings kairos filan var da bu forumdakilerin düşeceğini tahmin bile etmiyordum, o özgüvenle takılıyor herkes çünkü. geçmiş olsun ne diyelim. üzüldüm gerçekten..

ek: ben niye para kazanmanızı istemeyip üstüne sevineyim yahu, bu nasıl zihniyettir? yanlış anlıyorsunuz hocam beni.

Son düzenleme:
Bu sistemlerin patlayacagı belliydi , ama yinede kazanan kazandı , bu ülkede asgari ücret 1300 tl , bu para ile ne evlenilir ne ev sahibi olunur ne de is yeri acılır .. amatör videolar bulup yükleyin , yada özgün videolar cekip yt ye atın , ilerde rahat nefes alırsınız sahsen ben amatör calısıyorum ve cok rahatladım her ne kadar izlenme az olsada , ek olarak haber sitesi yada web sitelerine yonelmenizi öneririm ben forumdaki bir arkadasla anlastım , vaktiniz kalırsa da blogger calısırsınız..

hatta gelin bunlara para yatırana kadar bi kaç kişi ortak iş yapalım benim yöntemle, ben parasız pulsuz binlerce lira para kazandım bu yöntemden. para filan da istemem beni destekleyin yeterli, host olur, bazı gereken şeyler olur, alın size güzel fırsat. ama şöyle algılanmasın, ben parayı veririm para beklerim değil hep beraber dört bi yandan saldıracağız işimize. ofiste çalışıyorum diyeceksin kafanda, yoksa o para gelmiyor gelse keşke ama gelmiyor beyler..

@ankist

gerçek forexte para var ama kaybetme riski de var tam anlamıyorum. forexi öğrenmek lazım. foruma konu açılan kazanç yollarının forexle alakası yok saadet zinciri dolandırma zinciri.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri