Çalıştığı Kategorinin Detaylarını Herkese Aktarmak

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Battal

Kayıtlı Üye
Kategorinin detaylarını vermek (çalışma şekli, mantığı, metodu) tam anlamıyla dengesizliktir, bindiği dalı kesmektir, sahte telife davetiye çıkarmaktır, açgözlülerin ellerini ovuşturmasını sağlamaktır ve daha bir iştahla salyasını akıtarak telife devam etmesine sebep olmaktır, hazıra konmayı alıştırmaktır, herkes kazanabilecekken hiç kimsenin kazanamamasına neden olmaktır.

Not:

Forum yönetiminden bu konuya acilen bir çözüm bulmalarını ve konu daha vahim noktalara gelmeden önlem almalarını rica ediyorum.

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]

Nerdesin Esedullah :D Senden bahsediyor.

Emekhor kardeşime lafım yok.Lafım emekhtorun konusunu görüp de ders çıkarmayan kişileredir.Sonuçta bunun böyle olacağını hiçbirimiz tahmin etmezdik.Ama bundan sonra bile bile lades yapana az bile söylenenler.
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]

Nerdesin Esedullah :D Senden bahsediyor.

Detay verilen kategoriler en kısa zamanda müdehale edilip çöpe taşınacaktır..

---------- Mesaj saat 02:14:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:48 civarında gönderildi. ----------

Hatta şu an Emekthor arkadaşımızın konusunu forumun derinliklerine gönderdim..

tavsiyem butür konuları misafirlerin hatta belli bir mesaj sayısına ulaşamayan arkadaşların giremeyecegi + index almayan gizli bir kategoriye taşınması gerekmektedir. su haliyle foruma üye olmanın + avantajı yok denecek kadar az.

Maalesef iyi niyetli arkadaşlarımızın konusunun suistimal edildiğini görünce. Paylaşım yapası kalmıyor insanın içinde. Tabii ki bu yöntemleri öğrenip insan gibi faydalananlarda var fakat diğer kişiler yüzünden onlarda faydalanamıyorlar. Çekememezlik vs. Olmasa bu veya başka forumlarda bence daha fazla şey paylaşılırdı.

Hocam bence sizin konuştuklarınız bencillik.

oldu olcak gidin kendinize özel forum kurun :)

Bencillikle ne alakası var güzel kardeşim?Bir insan yardım eder ama detay verdin mi işin b... çıkar çıkıyorda.Herkes aynı şeyi yaparsa o işten bir hayır gelir mi sence?Yaw kaldı ki biz kimse şunu şunu yapmasın demiyoruz.Çalıştığı, benimsediği taktiği paylaşmanın zararlarını anlatıyoruz.Son yaşanılanlar yeteri kadar çağrışım yapmıyor mu?

Simdi buna bencillik diyemezsin. Cunku iyi niyeti kotuye kullanan bi ton insan var. Suan buraya kanal linkimi koysam ve bu tarz calisin desem 5 dakika icinde benim kanalin aynisindan en az 10 tane daha kopyalanmis olur. Ayni sey kategorinin detaylarini verdigindede gecerli. Sen tutup ben sunu sunu atiyorum dersin, aninda youtubeda arama yapip senin kanali bulur aynisindan 238629352 tane kopyalarlar. Ustune sahte telifler falan tuzu biberi zaten.

Ha biride cikip ben yaptim demez zaten, diyemez. Akli sira para kazanmak icin elinden geleni yaptiklarini sanarlar.

oldu olcak gidin kendinize özel forum kurun :)

Merhabalar,

Şikayetiniz varsa buyrun belirtin. Sen bana ekmek nasıl yapılır öğreteceksin, sonra ben geleceğim senin elindeki ekmeği de alacağım. Gururuna dokunmaz mı hocam ?
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] Hatırlarmısınız bir konu açmıştım. Fragmanlar ile ilgili, bide ek olarak [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hocam bana linki kaldırın demiştiniz. Bende hain olan atar demiştim. Atmışlar. İçimizdeki paylaşım olmasa, bu hainlere ne ekmek ne su nede bilgi vereceksin. Ayıp be koskocaman DENEME KANALI yazmışım oraya, paranın satın almış olduğu insanlardan nefret ediyorum

ne yaşandıki. benimde arkadaş konu açtıktan sonra kendi editleyip uğratığım kanalımı komple indirip bir çok kişi sayı vereyım isterseniz 36 kanal yükledi.

Merhabalar,

Şikayetiniz varsa buyrun belirtin. Sen bana ekmek nasıl yapılır öğreteceksin, sonra ben geleceğim senin elindeki ekmeği de alacağım. Gururuna dokunmaz mı hocam ?

o zaman en başta muslera hocamın konularını kaldırmanız gerekmiz mi sizce ? :)

ne yaşandıki. benimde arkadaş konu açtıktan sonra kendi editleyip uğratığım kanalımı komple indirip bir çok kişi sayı vereyım isterseniz 36 kanal yükledi.

Bazıları yüklemekle kalmıyor yükledikten sonra yüklediği kanala sahte telif atıp kapattırıyorlar.

bende videolarımın aynılarını yüklü halde buluyorum aynı etiketler ile :( ne yapıcağız vermesekte bazen insan rahatsız hissediyor "belki oda iyi para kazanabiliyor diyoruz" ama sanırım tüm detaylarımızı kanallarımız vermek dengesizlik bende yavaş yavaş anlıyorum
ama ama ama
Bildiklerimizi de paylaşamsak bu forumun ne anlamı kalıyor ? sayın [MENTION=816]Battal[/MENTION]

Hocam milletin işleri altüst oldu bunlar yüzünden, yazıktır günahtır ya.. Öğreniyorsun adam gibi yap, çalış, kazan. Neden milletin ekmeği ile oynuyorsun. Hatta sana ekmek verenin bir nevi, yediği kaba pistlemek'tir bu.. Yeni başlayıp hakkıyla çalışanlar da vardır içlerinde belki, onlarn bile rızkına engel oluyor. Borcu olan var, kirası olan var, okul harcı yatıracak olan var.. Var oğlu var, Youtube herkese yeter fakat Bunlar Aç gözlü, Bencil, Sadece ben kazanayım, onunkide benim olsun, Kimse kazanamasın sadece ben kazanayım diyen mahlukatlar. Yazıktır günahtır..

o zaman en başta muslera hocamın konularını kaldırmanız gerekmiz mi sizce ? :)

Musleranin konularinda sen gordun mu tutun su kategoride video atin gibi bi ibare? Yada su videoyu atin, sunun videolarini atin gibi bisey? Sadece ilerlemen gereken yol anlatilmis, nasil hareket etmen gerektigi gibi.Ornegin film diyelim mesela. Film yukle demekle "su" filmi yukle demek arasindaki farki anlamak lazim. Hangi filmin eslesen vermedigini, hangisinin gec telif verdigini arastirip bulmak sana kalmis.

Paylaşılmasında sorun yok sorun açgözlü insanların olması yoksa hiç böyle şeyler olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri