Cam filmi yüzünden ceza yiyen ?

WinAtHere

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bu cam filmi yüzünden son zamanlarda ceza yiyen var mı acaba ? Aşağıdaki gibi bir haber gördüm ama bunun aslı var mı ? Uzun yola çıkacağım mutlaka çevirme olacak bu habere güvenip çıkartmadan gitmeyi düşünüyorum bir danışayım dedim sizlere. Bu erteleme kararı olmasına rağmen ceza yiyen ve ödeyen var mı ?

Polis, araçlarda bulunan cam filminin sökülmesi için 3 ay mühlet verirken cezaların bu süreden sonra uygulanacağını açıkladı. Plakası alınan bu sürücülere camlardaki filmleri çıkarmaları için 3 ay süre verildi. 01 Şubat 2018 tarihinden itibaren hem uyarı verilen hem de diğer sürücülere ceza işlem uygulanacak" denildi.

Merhaba arkadaşlar. Bu cam filmi yüzünden son zamanlarda ceza yiyen var mı acaba ? Aşağıdaki gibi bir haber gördüm ama bunun aslı var mı ? Uzun yola çıkacağım mutlaka çevirme olacak bu habere güvenip çıkartmadan gitmeyi düşünüyorum bir danışayım dedim sizlere. Bu erteleme kararı olmasına rağmen ceza yiyen ve ödeyen var mı ?

yemezsiniz hocam uyarı gelir

yıllar önce benim arka camlar dan dolayı arabamı bağladılar ve cuma gününe denk geldiğinden dolayı pazartesiye kadar açtıramamıştım . şimdi yine geçen gün haberlerde yasaklandığını söyledi ama detaylarını bilmiyorum

yemezsiniz hocam uyarı gelir

Haber gerçek yani hocam. Sağolasın.

yıllar önce benim arka camlar dan dolayı arabamı bağladılar ve cuma gününe denk geldiğinden dolayı pazartesiye kadar açtıramamıştım . şimdi yine geçen gün haberlerde yasaklandığını söyledi ama detaylarını bilmiyorum

Yıllar önce yasaktı zaten sonra serbest bırakıldı artık tekrar yasak ancak cezalar yüzünden çok tepki almışlar. Düzenleme ile sökülmesi için 3 ay süre vermişler sanırım. Millet filmi söktüremiyor ki hem 50 liralık işlemi 150-200 liraya yapmaya başladılar hem de sıra bekliyorsun saatlerce.

Belli olmaz ülkede hiçbirşeyin standartı yok.
O anki Trafik polisinin insafınada kalabilir işin.

Haklısın hocam valla. En azından bu haber doğruysa cezaya itiraz edebilirim. Artık yapılan haberlere de güven olmuyor ki.

xR4RMnDFQhubayU_IVBMQg.png

yemeyen kaldı mı ki .
Türkiye'de trafik memurları vali oluyor en küçük hatanda maalesef senin en küçük kusurunda karşında büyüyor şişiyor ne derse o oluyor senin veya kanunun değil.

Her şehirde ceza kesilmiyor. Bazı şehirlerde pollis ekipleri ceza keserken, bazı şehirlerde uyarı veriliyor. Bu işlerde de siyaset var malesef. İzmirde ceza kesimleri var. Ama atıyorum bursada yok, manisada az. vb.. gibi.. Ankarada yok yani.. bu işlerdede siyaset var. Bulunduğunuz, gittiğiniz şehirde denetimler ve uygulamalar farklılık gösteriyor. Diğer trafik cezalarıda öyle işliyor, ağırlıklı olarak. Tecrübe ile eşdeğer...

Seve seve sökeceğiz zaten muayene de ağır kusur olarak geçiyor. Ama açıkçası ben döneceklerini düşünüyorum o yüzden boşuna çıkartmak istemiyorum filmi. 3 ay kısa bir süre değil ne kadar idare etsek kardır. Neyse bakalım yarın akşam yola çıkıp filmleri çıkartmadan gidip geleceğim bir şey olursa yazarım. Zaten zaman da yok çıkarttıracak camcıların önü kuyruk

Dayım ordu ünye yolunda 206 TL para cezası yemişti 1 hafta önce. Arabanın ön camında üst bölümünde güneşi engellemek için, küçük bir bölümde vardı.

Dayım ordu akkuş ta yaşıyor. Hastane için ünyeye giderken yemiş cezayı. Daha ödeyip ödemediğini bilmiyorum

Cam filmi tekrar yasaklandi serbestlik karari yayinlanmaya hazirlanilirken.
Suan yasak yani.
Ayrica muayenede cam filmi geciyor fakat hafif kusurlu olarak enson oleydi
Cezaya gelirsek cok sktili bir uygulamaya denk gelmzseniz sizi ceviren polisin yaninda sokersniz duruma gore ceza yazmaz yada kacabilirsiniz buda bir secenek ama en iyisi bence kurallara uymak.

Kanun çıkarınca ya düzgünce uygulucaksın yada hiç kanunu çıkarmıcaksın.. Devlet böyle yaparak kendi otaritesini sarsıyor

Benim araçta da var. Ama şimdilik duruyor zaten şehir içi kullanıyorum ilçeye bile gitmiyorum. Bakalım duruma göre bende sökebilirim.

O haber samsun emniyet müd. Den yapılmıştı sanırım. Zannedersem sadece sansunu kapsıyor. Dikkatli olun da ceza yemeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri