Cambridge'de Görev Yapan Türk Akademisyen'in Sitem Etmesi

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
2 gün önce izledim hocam bunu gerçekten çok haklı ama zeka lazım anlamak için , beyin göçunu engellemek lazım

Ne desek boş kendimizi çok yükseklerde görüyoruz ama diplerdeyiz haberimiz yok.Umarım bu videodan sonra bari adamla doğru düzgün iletişime geçseler de faydalansak bu adamdan.

adamın konuştuklarının hepsi okadar anlamlı ki, yazılıcak bir yorum boş kalır adamın konuştuklrının yanında anlayabilene...

Beyin göçünü adam o kadar güzel anlatmış ki sıkılmadan tamamını dinledim. Akşam 30 dakika zamanı olanların dinlemesini tavsiye ederim.

ülkeyi bu gibi gençlerin yönetmesi lazım. Videoda dedği gibi adam giriyor devlete üniversiteye ayın 15 gelsin de maaşı çekelim derdirdeler. Üstüne 1 taş koyma yok. İngilizce bilmeyen adamlar yurt dışında bizi temsile gidiyor. Nekadar acı bir durum. Sonra kafası çalışan adamlarıda yabancılar havada kapıyor.

Gayretinden dolayı takdir ettim. Helal olsun yolu açık olsun.

Ah şu memur zihniyeti :(
çok zeki ülkeyiz ama bi o kadar da tembeliz ne yazıkki

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam tespitin dibine vurmuş yarını düşünmeyen ve günlük iş bitiren bi milletiz

Çok guzel konuşmuş insallah ilgili makamlar dinlerde yardımcı olurlar

Çıktığı gün izlemiştim. Bizim milletin hastalığı kendini bir b*k sanmak. Üniversitede kongreler olurdu . 3 5 tane maymun vardı bizim bölümde kongre olduğunu kimseye söylemez sadece ben gidiyim fotoğraf çekiniyim face veya instaya atıyım havam olsun kafasında. Fotoğraf atarlar çok verimli kongre geçirdik naptın sen kongrede fotoğraf çektirdin geldin bilgin ne seninde verimli geçicek o kongre. Bu şebekler yalakalıkla ilerde geldikleri mevki makam sayesinde yine gidicekleri kongrelerde fotoğraf çekinip gelicek. Abimizde konuşmanın bir yerinde bizimkilerin bu fotoğrf çektirip hava atma merakından bahsediyor.

Adam Cambridge'de görevli akademisyen. Başka Türk yok orada.. Ve bu adamı sen yalvar yakar ülkene davet edip bilgi alman gerekirken, adam ülkesini aydınlatmak için kendini zorla davet ettirmeye çalışıyor ama umursayan yok. İşte eğitim durumunu en iyi özetleyen durum. Senin üniversitelerin bu adamı kabul etmiyorsa, enerji bakanlığın kabul etmiyorsa, hep eğitimsiz olarak kalacaksın maalesef Türkiyem..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri