- Web sitesi
- www.uguragdas.com.tr
"Allah'ın mescitlerini ancak Allah'a ve ahiret gününe iman eden, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah'tan başkasından korkmayan kimseler imar eder.ââ¬Å¡¬ Tevbe Suresi 18. ayet camiler, Müslümanların makamdan mevkiden uzak bir biçimde omuz omuza diz dize Allah`a yöneldikleri ibadet mekânlarıdır.
Makbuzlar ile bağışlar toplanmaya başladı. Bir ülkenin, Müslüman ülkesi olmasının mührü ve tapu senedi niteliğini taşıyan, Kâbe`nin bir şubesi konumunda bulunan camiyi inşallah 21 yada 23 mayıs gibi temelini atmaya başlayacağız ve yardımlar ile de tamamlayacağız.
Yeryüzünde bir eser bırakmak ve öldükten sonra da amel defterinizin kapanmaması için gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yapacağımız cami inşaatlarına katkı sağlayabilirsiniz. Müslüman kardeşlerimizin bir araya gelerek Rablerine niyazda bulunacakları, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirecekleri camiler inşa etmek için yardımlarınıza talibiz.
Bende YTPara.com dostlarımın küçük de olsa yapacakları bağışı bir araya getirerek makbuz keserek burada yayınlayacağım.
Dilerseniz Cami derneğinin Ziraat Bankası hesabına yatırabilirsiniz.
Bilgiler ;
Plan, proje herşey hazır.
İşte cami`nin tapu, plan ve projesi.
Şuana kadar toplanan paypal üzeri bağışlar,
Son DURUM
21.09.2013
Son durum ;
20.10.2015
[/CENTER]
01.10.2016
Makbuzlar ile bağışlar toplanmaya başladı. Bir ülkenin, Müslüman ülkesi olmasının mührü ve tapu senedi niteliğini taşıyan, Kâbe`nin bir şubesi konumunda bulunan camiyi inşallah 21 yada 23 mayıs gibi temelini atmaya başlayacağız ve yardımlar ile de tamamlayacağız.
Yeryüzünde bir eser bırakmak ve öldükten sonra da amel defterinizin kapanmaması için gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yapacağımız cami inşaatlarına katkı sağlayabilirsiniz. Müslüman kardeşlerimizin bir araya gelerek Rablerine niyazda bulunacakları, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirecekleri camiler inşa etmek için yardımlarınıza talibiz.
Eksikler
Gasılhane
Avize, Mihrab vs.
Gasılhane
Avize, Mihrab vs.
Bende YTPara.com dostlarımın küçük de olsa yapacakları bağışı bir araya getirerek makbuz keserek burada yayınlayacağım.
Dilerseniz Cami derneğinin Ziraat Bankası hesabına yatırabilirsiniz.
Bilgiler ;
Plan, proje herşey hazır.
İşte cami`nin tapu, plan ve projesi.
Arkadaşlar Alanya İlçe Müftüsü çok değerli hocamın anlattığı bir konuyu kısaca yazayım :
İnsanlar cuma namazı çıkışında yardım toplamadan rahatsız olmuş ve müftü beye gelmiş hocamda tamam peki ozman önümüzdeki 2 ay hiç para toplanmıcak demiş ve ileri gelen zenginleri göndermiş ve toplanmamış 2 ay...Bi gün bi yaşlı amca gelir Müftü Müftü sen kimsin diye odaya girer hayırdrı amca deidğinde benim ahiretime sen kimsinde karışırsın der ve devam eder ben zengin biri değilim haliyle haftada bir 1-2 tl cuma çıkışında sadaka veriyordum 2 aydır sadaka veremiyorum öğrendim ki sen engellemişssin ayıp sana der....ve o hafta yardımlar geri açılır ( bu hikaye değil hocamın başından geçen bi olay)
Onlarca kişiler varki bir hayır yapmak yerler arıyor.bir fakite gidip 1-2 tl veremiyor utanıyorlar ama bi cami inşatına bi torba çimento alıp getirebiliyolar...bu inşaatlar insanların ahiretini inşaa ediyor bunu unutmayalım
HOCAM gereksiz yorumlarla sizi geren yada şevkinizi kıran vatandaşlara aldırmadan ALLAH için yanınızdayız. camii evet devletin işidir ama yapılan camilerin çoğu verilen bağışlarla yapılır. diyanet yapısı bozulmuş olup, yiyici zümresi devletin bünyesindeki tüm kurumlarda mevcuttur. bu nedenle ben amel defterime bakarım, ve insan öldükten sonra
yetiştirdiği hayırlı evlat
su için çeşme ve kolaylık için yol
ve ibadet edilen ALLAH'a yönenilen ibadethane sevap yazdırmaya ve cehennemliksek bu azaptan kurtulmamıza vesile olur.BUNLARIN DIŞIDA HERŞEY DÜNYADA KALIR sizi seviyorum hocam sizi allah için seviyorum ALLAH MUVAFFAK KILSIN
Diyanetin şu kadar parası varken niye biz yaptırıyoz diyenler. inşALLAH ahirette ayağımıza böyle bir fırsat gelmişken. Yer yüzünde ALLAH'ın evini dikerken buna katkıda bulunma fırsatını nasıl geri tepdim ben diye kafalarını taşlara vurmazlar..
Elimde olsada o bölgeye gelip biraz harç taşısam biraz tuğla taşısam banada izin verseler kalıcı bir şeyler yapsam.
Ne güzel hizmet olurdu
Rabbim şimdiden kabul eylesin bütün yardım ve duaları..
Şuana kadar toplanan paypal üzeri bağışlar,
Son DURUM
21.09.2013
Son durum ;
20.10.2015
[/CENTER]
01.10.2016
Son düzenleme: