Cami Olmayan Köyde - Cami İçin Yardımlarınızı Bekliyoruz

Linux

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
"Allah'ın mescitlerini ancak Allah'a ve ahiret gününe iman eden, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah'tan başkasından korkmayan kimseler imar eder.‚¬ Tevbe Suresi 18. ayet camiler, Müslümanların makamdan mevkiden uzak bir biçimde omuz omuza diz dize Allah`a yöneldikleri ibadet mekânlarıdır.
Makbuzlar ile bağışlar toplanmaya başladı. Bir ülkenin, Müslüman ülkesi olmasının mührü ve tapu senedi niteliğini taşıyan, Kâbe`nin bir şubesi konumunda bulunan camiyi inşallah 21 yada 23 mayıs gibi temelini atmaya başlayacağız ve yardımlar ile de tamamlayacağız.

Yeryüzünde bir eser bırakmak ve öldükten sonra da amel defterinizin kapanmaması için gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yapacağımız cami inşaatlarına katkı sağlayabilirsiniz. Müslüman kardeşlerimizin bir araya gelerek Rablerine niyazda bulunacakları, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirecekleri camiler inşa etmek için yardımlarınıza talibiz.

Eksikler

Gasılhane
Avize, Mihrab vs.

Bende YTPara.com dostlarımın küçük de olsa yapacakları bağışı bir araya getirerek makbuz keserek burada yayınlayacağım.

Dilerseniz Cami derneğinin Ziraat Bankası hesabına yatırabilirsiniz.

Bilgiler ;
ziraat-bankasi.png

Plan, proje herşey hazır.

İşte cami`nin tapu, plan ve projesi.

Arkadaşlar Alanya İlçe Müftüsü çok değerli hocamın anlattığı bir konuyu kısaca yazayım :

İnsanlar cuma namazı çıkışında yardım toplamadan rahatsız olmuş ve müftü beye gelmiş hocamda tamam peki ozman önümüzdeki 2 ay hiç para toplanmıcak demiş ve ileri gelen zenginleri göndermiş ve toplanmamış 2 ay...Bi gün bi yaşlı amca gelir Müftü Müftü sen kimsin diye odaya girer hayırdrı amca deidğinde benim ahiretime sen kimsinde karışırsın der ve devam eder ben zengin biri değilim haliyle haftada bir 1-2 tl cuma çıkışında sadaka veriyordum 2 aydır sadaka veremiyorum öğrendim ki sen engellemişssin ayıp sana der....ve o hafta yardımlar geri açılır ( bu hikaye değil hocamın başından geçen bi olay)

Onlarca kişiler varki bir hayır yapmak yerler arıyor.bir fakite gidip 1-2 tl veremiyor utanıyorlar ama bi cami inşatına bi torba çimento alıp getirebiliyolar...bu inşaatlar insanların ahiretini inşaa ediyor bunu unutmayalım

HOCAM gereksiz yorumlarla sizi geren yada şevkinizi kıran vatandaşlara aldırmadan ALLAH için yanınızdayız. camii evet devletin işidir ama yapılan camilerin çoğu verilen bağışlarla yapılır. diyanet yapısı bozulmuş olup, yiyici zümresi devletin bünyesindeki tüm kurumlarda mevcuttur. bu nedenle ben amel defterime bakarım, ve insan öldükten sonra
yetiştirdiği hayırlı evlat
su için çeşme ve kolaylık için yol
ve ibadet edilen ALLAH'a yönenilen ibadethane sevap yazdırmaya ve cehennemliksek bu azaptan kurtulmamıza vesile olur.BUNLARIN DIŞIDA HERŞEY DÜNYADA KALIR sizi seviyorum hocam sizi allah için seviyorum ALLAH MUVAFFAK KILSIN

Diyanetin şu kadar parası varken niye biz yaptırıyoz diyenler. inşALLAH ahirette ayağımıza böyle bir fırsat gelmişken. Yer yüzünde ALLAH'ın evini dikerken buna katkıda bulunma fırsatını nasıl geri tepdim ben diye kafalarını taşlara vurmazlar..

Elimde olsada o bölgeye gelip biraz harç taşısam biraz tuğla taşısam banada izin verseler kalıcı bir şeyler yapsam.
Ne güzel hizmet olurdu
Rabbim şimdiden kabul eylesin bütün yardım ve duaları..

8gM1zd.jpg

Şuana kadar toplanan paypal üzeri bağışlar,

3DqE5M.jpg

62XJBv.jpg

yM30Wj.jpg

OqLobD.jpg

Son DURUM

21.09.2013

Son durum ;

7blWbr.jpg

Poy2ob.jpg

ZV8jV0.jpg

VLk8Lq.jpg

ngX9g1.jpg

20.10.2015

a0XGqO.jpg

8Q8dnV.jpg

m5EklV.jpg

[/CENTER]

01.10.2016

3YloDM.jpg

Rop3YR.jpg

a2NE5Q.jpg

L1R3Za.jpg

rZN96V.jpg

XL34O0.jpg

bJEbNG.jpg

dkNbY7.jpg

Son düzenleme:
yorum yazalım konu hem üste çıksın hemde siz insanlara somut olarak bir kaç evrak vs gösterin hocam herkesin hayrını allah kabul etsin.

yorum yazalım konu hem üste çıksın hemde siz insanlara somut olarak bir kaç evrak vs gösterin hocam herkesin hayrını allah kabul etsin.

ALLAH razı olsun hocam.

İlk bağış sizden geldi.

Arkadaşlar paypal üzeri bağışlara lütfen < Camii > < Camii İnşaatı > < Cami Bağışı > yazın.

Devletten isteyin burdan çoğunlukla zengin olmayan / öğrenci adamlardan para isteyeceğinize.2015 Diyanet bütçesi şu rakam sanırım

5.743.383.000 lira

Bu rakamda sizin yapmak için uğraştığınız Cami içinde para vardır elbet.

Devletten isteyin burdan çoğunlukla zengin olmayan / öğrenci adamlardan para isteyeceğinize.2015 Diyanet bütçesi şu rakam sanırım

5.743.383.000 lira

Hocam birincisi, bu iş hayır işidir. Burada kimseden zorla birşey istenmiyor. Bir hayır işi var ve bundan nasibini almak isteyenlere bu sunuluyor.

Konunun saptırılmasının da bir cazibesi yok. Benim hilem, hurdam, dolandırıcılığım ile ilgili birşey varsa yazınız.

Aksi türde şeyler için konuda muhalefete girmeyin lütfen..

bu burda kalsın.Ödeme zamanı tekrar uğrarım

bazı yerlerde 10 adımda bir cami,bazı yerlerde cami var görevli imam yok-gönüllüler var,bazı yerlerde cami bile yok...

5.743.383.000 lira

yorum gibi yorum :) +1

bazı yerlerde 10 adımda bir cami,bazı yerlerde cami var görevli imam yok-gönüllüler var,bazı yerlerde cami bile yok...

Hocam en acısı da.

Köyde bir cenaze olduğunda cenaze namazı kılınacak bir cami yok.
Cenaze konulacağı bir musalla taşı, yahut gurbette ki vefat eden bir cenaze geldiğinde bekletileceği soğuk depo(morg) yok.
İnsanların abdest alacağı bir çeşme.
Bayram namazlarının kılınacağı bir cami yok..
Köyde bir minare yok.

Kilise kalmış yüzyıllar önceden.

arkadaşlar saçma sapan yorum yapmayalım arkadaş bağış konusu açmış vereceğiniz iki kuruş zaten veriyorsanız verin vermiyorsanız konuyu kirletmeyin.

Hocam en acısı da.

Cenaze konulacağı bir musalla taşı, yahut gurbette ki vefat eden bir cenaze geldiğinde bekletileceği soğuk depo(morg) yok.
Köyde bir minare yok.

kiliseyi ısrarla vurgulamanız yanlış, merak ettiğim bir nokta var o köyde okul var mı acaba?

kiliseyi ısrarla vurgulamanız yanlış, merak ettiğim bir nokta var o köyde okul var mı acaba?

Hocam okulu var fakat öğrenci sayısından ötürü bütün civar köydeki öğrencileri ilçe de büyük okulda topluyorlar ve yurtta kalıyorlar, malum kış şartları. Yada servisler ile sabah gidip akşam geliyorlar.

Kiliseyi ısrarla vurgulamamın sebebi.

Önceki mesajımda da dediğim gibi.
Cenazeler, bayram namazları bir hac işareti bulunan bir kilisede kılınması yerine bir camide kılınsa ?
Minare yok köyde.
Okul için yapılabilecek birşey yok, bütün köyler aynı.

Arkadaşlar bu konuda bir zorunluluk yok, bağış yaparsınız yahut yapmazsınız. Sistemi biz değiştiremiyoruz, hocayı getiremiyoruz.

Allah utandırmasın hocam , hocam yanlış anlama ama Dİn ile çok sömürüldük , elbet izin belğesi vardır. kOnuya onuda eklersen daha çok bağış toplanır kafada ? Ti kalmaz.

Kardeş bu köy kaç hane kaç kişi yaşıyor,bu çapta yardım kampanyası gerektirecek bir camii yapılması gerekiyor mu?

Allah utandırmasın hocam , hocam yanlış anlama ama Dİn ile çok sömürüldük , elbet izin belğesi vardır. kOnuya onuda eklersen daha çok bağış toplanır kafada ? Ti kalmaz.

Hocam izin belgesi olmadan Cami Derneği kurulamaz ki, tapu müftülük onaylıdır. Sıkıntı yok, tüm belgeleri de yayınlayabilirim.

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

Kardeş bu köy kaç hane kaç kişi yaşıyor,bu çapta yardım kampanyası gerektirecek bir camii yapılması gerekiyor mu?

Nüfus : 260
Yazın : 400 küsür

150 metrekarelik bir alanda cami içerisinin 90 metrekare olacağı bir cami hocam.

Anasayfa Ardahan KayaBeyi Haber-Ardahan-KayaBeyi-Haber

Erol & Serkan Demir : Cami Demir Kapı
Kayalar Mobilya İnş. : Klima ve Halılar

taraflarınca karşılanıyormuş. onun dışında gerekli bütce hesaplanarak öncelikle diyanetten destek alınmalı. ve sonrasında bagışlar toplanmalı. camii yaptırıyoruz diye herkes bir yerlerden bişeyler toparlamaya çalışabilir, elini taşın altına koyabilir ancak önemli olan çok çalışmaktan ziyade faydalı ve planlı çalışmaktır.

Hocam en acısı da.

Köyde bir minare yok.

Hocam izin belgesi olmadan Cami Derneği kurulamaz ki, tapu müftülük onaylıdır. Sıkıntı yok, tüm belgeleri de yayınlayabilirim.
Yanlış anlama diye belirttim , Konunun BAŞINDA olursa belgeler daha iyi olur.yaptığına karşı olarak algılama sakın ,Allah utandırmasın Maddi olarak fazla bir katkı saglıyamasamda dualarımı eksik etmeyeceğim .

Anasayfa Ardahan KayaBeyi Haber-Ardahan-KayaBeyi-Haber

Erol & Serkan Demir : Cami Demir Kapı
Kayalar Mobilya İnş. : Klima ve Halılar

taraflarınca karşılanıyormuş. onun dışında gerekli bütce hesaplanarak öncelikle diyanetten destek alınmalı. ve sonrasında bagışlar toplanmalı. camii yaptırıyoruz diye herkes bir yerlerden bişeyler toparlamaya çalışabilir, elini taşın altına koyabilir ancak önemli olan çok çalışmaktan ziyade faydalı ve planlı çalışmaktır.

Evet hocam, tüm bağışlar ve bağış sözleri orada listeleniyor.
İsmim Uğur AĞDAŞ.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri