Camtasia 360p video yapmak?

• Kullanıcı t366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

t366

Kayıtlı Üye
Arkadaslar 480 veya 720 videoyu camtasiada 360p veya daha dusuk formatta videoyu duzenleyebiliyormuyuz?

Camtasiada olmuyorsa hangi programi onerirsiniz?

360 ve 144p yapmam gereken videolar var .

sen bıldıgın adama sol elle sağ kulagı tutmayı gostermıssın hocam öyle işmi olur
babacım sen sony vegas pro indir youtubeda anlatımları var ordan bakıp yaparsın

Aslinda en iyi yapilacak programlardan biri fakat onu ogrenene kadar cok vakit kaybederim . Camtasiada kesin olarak yapamiyoruz degilmi:(

sen bıldıgın adama sol elle sağ kulagı tutmayı gostermıssın hocam öyle işmi olur
babacım sen sony vegas pro indir youtubeda anlatımları var ordan bakıp yaparsın

Herkes bildiği seyi paylasıyor benim video edit programlarıyla hiç işim olmaz sadece küçük bi yöntem söyledim yapar veya yapmaz ona kalmış

Herkes bildiği seyi paylasıyor benim video edit programlarıyla hiç işim olmaz sadece küçük bi yöntem söyledim yapar veya yapmaz ona kalmış

Hocam tesekkur ederim fakat indirdigim videoyuda render yapmam lazim . O yuzden bana kolay bir program lazim

yapılır elbette isterseniz 144p yaparsınız

produce and share kısmından sonra custom production settings kısmından istediğiniz ölçüyü verirsiniz

aslında foruma kızgınım son günlerde ..suruktan şeyler için herkes parayla satıyorum diyor ve bunları gördükçe hiçbir şey anlatasım gelmiyor.

Elimden geldiğince soran arakdaşlara yardım ediyorum, insanlar dünya engeli geçemiyor kendim geçirip yöntemi söyleyip teslim ediyorum bazen ama hırslı ve açgözlü arkadaşları gördükçe acaba ben mi çok salağım da yardım ediyorum diyorum.

herkes gibi yapıp hiçbir şey anlatmamak lazım aslında

konu sahibinden özür dilerim sadece az önce okuduğum bir konu canımı sıkmıştı.

yapılır elbette isterseniz 144p yaparsınız

produce and share kısmından sonra custom production settings kısmından istediğiniz ölçüyü verirsiniz

aslında foruma kızgınım son günlerde ..suruktan şeyler için herkes parayla satıyorum diyor ve bunları gördükçe hiçbir şey anlatasım gelmiyor.

Elimden geldiğince soran arakdaşlara yardım ediyorum, insanlar dünya engeli geçemiyor kendim geçirip yöntemi söyleyip teslim ediyorum bazen ama hırslı ve açgözlü arkadaşları gördükçe acaba ben mi çok salağım da yardım ediyorum diyorum.

herkes gibi yapıp hiçbir şey anlatmamak lazım aslında

konu sahibinden özür dilerim sadece az önce okuduğum bir konu canımı sıkmıştı.
Aradigim buydu tesekkur ederim hocam . Aksam bi kurcalayayim yapamazsam sizi rahatsiz ederim:) unlemle alakali sikintiniz varsa skypeden goruselim hocam . Diger konu icinde yapacak bisey yok. Keske taktigi satsa daha makbul olur ama o da yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri